FIDUCIAIRE VAN DEYNZE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUCIAIRE VAN DEYNZE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.072.280

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 30.01.2014 14023-0052-014
17/07/2013
ÿþmod 11.1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.072.280

Benaming (voluit) : Fiduciaire Van Deynze

(verkort) ;

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Doornaardstraat 63

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :Omzetting in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

1) de besluiten van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners" te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91 vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, opgesteld op 29 april 2013 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, luidden als volgt :

Vi. Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vnjheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerder van de COMM. V FIDUCIAIRE VAN DEYNZE, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 28 februari 2013, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 28 februari 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heefiplaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva van e 36.947,14 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 25.000,00.

Boom, 29 april 2013

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

(Get.)

Bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist het verslag van de zaakvoerder en van de revisor goed te keuren.

2) het ontslag van de zaakvoerder, de heer VAN DEYNZE Dirk Romain Julia, geboren te Mortsel op 23 maart 1967, wonende te 2400 Mol, Slagmolenstraat 51.werd aanvaard en hem werd kwijting verleend .

3) besloten werd de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vomi van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. Deze omzetting geschiedde op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 28 februari 2013.Alle verrichtingen die sedert voormelde datum van 28 februari 2013 door de gewone commanditaire vennootschap werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4) Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, werden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

in lieergelegd ter griffie van de Rechtbank >Y~p Koophandel le Antitrerpenr o~

11111111

13 10690*

Griffie ii 8 JULI 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De meerderheid van de zaakvoerders moeten lid zijn van het BIBF.

De natuurlijke personen  zaakvoerder, die de opdrachten, zoals omschreven in artikel 49 van de Wet van 22 april '1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende vennootschap, moeten de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland.

Dit betekent dat een zaakvoerder die niet over dergelijke hoedanigheid beschikt voor de vennootschappen geen handelingen kunnen stellen die de uitoefening van het beroep van boekhouder betreffen.

In de mate dat een erkende rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder moet deze een natuurlijke persoon, lid van het Instituut, aanstellen als vaste vertegenwoordiger.

Onderhavige vennootschap kan enkel optreden als bestuurder of zaakvoerder in andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Wanneer evenwel het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het BiBF en mag het tweede lid een accountant IAB of bedrijfsrevisor 1BR of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

Het lid van het BIBF moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het college van zaakvoerders.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om negentien uur.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening.

Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

5) De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet - statutair zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur met ingang vanaf 17 mei 2013:

De heer Van Deynze Dirk, voornoemd, Erkend boekhouder-fiscalist BIBF onder het nummer 203594. Betreffend mandaten zijn voorlopig onbezoldigd tenzij de algemene vergadering beslist een bezoldiging toe te kennen.

6) Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan V.A. CONSULTING, met zetel te 2160 Wommelgem, Doomaardstraat 63, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Deynze, of zijn aangestelden teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

+ ~1

Voor-

behouders

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd :

" Verslag revisor overeenkomstig artikel 777 Wetboek van vennootschappen;

" Verslag zaakvoerder artikel 778 wetboek van vennootschappen;

" Uitgifte akte met volmacht;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0413-015
16/01/2004 : AN273940
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 12.01.2016 16013-0128-015
09/01/1990 : AN273940

Coordonnées
FIDUCIAIRE VAN DEYNZE

Adresse
SLAGMOLENSTRAAT 51 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande