FIEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.688.685

Publication

07/01/2013
ÿþ)1.

Mod Word Il 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y " . , e

NEER(ELEG

2 4 DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla





GRIFFIE RECHTBANK VAN

Ondernemingsnr : Q 5 o .- 61 U.. 61T

Benaming

(voluit) : FIEMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2450 Meerhout, Ambachtsstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Greet Van Eepoel, notaris te Lille, op 19 december 2012, blijkt dat

1. "STUKAMON VASTGOED ONTWIKKELING', naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Ambachtsstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0476.151.818.

2. De Heer JOOSTEN Arnold Johannes Eduard, wonende te Vlijmen (Nederland), Thorbeckeplein 25 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

Benaming.

"FIEMA", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Maatschappelijke zetel,

Is gevestigd te 2450 Meerhout, Ambachtsstraat 1.

Voorwerp - doel,

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen (68203)

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, inclusief sociale woningen en

serviceflats.

- Handel in eigen onroerend goed (68100)

- Verhuur en exploitatie van terreinen (68204)

- Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten (41101)

- Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten (41102)

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen. Zij mag daartoe eventuele reserves beleggen in roerende en onroerende goederen, zonder dat er een verband nodig is met haar maatschappelijk doel.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duurte rekenen vanaf 19 december 2012

Maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, zegge 18.600,00 E en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Bestuur en controle.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de Heer Joosten Arnold, voornoemd.

De duur van hun opdracht is niet beperkt. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen die wettelijk zijn voorbehouden voor de algemene vergadering.

Algemene vergadering.

Deze zal worden gehouden ieder jaar ten maatschappelijke zetel of op de plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld op de eerste vrijdag van juni, om 19.00 uur en voor het eerst in tweeduizend en veertien. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Maatschappelijk jaar.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 19 december 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Winstverdeling.

Van de netto-winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds een/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan SCA Mol-Turnhout bv bvba, te Mol, Borgerhoutsedijk 155, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij alle administratieve overheden waaronder alle belastingsadministraties, de BTW administratie, en het ondernemingsloket.

Te dien einde al het nodige en nuttige te doen en alle stukken te ondertekenen.

Waarvan Akte.

Gedaan en verleden ten kantore van ondergetekende notaris op datum als in hoofding gemeld.

Voor ontledend uittreksel.

Getekend : notaris Greet Van Eepoel, te Lille

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 14.10.2015 15650-0397-012

Coordonnées
FIEMA

Adresse
AMBACHTSSTRAAT 1 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande