FILA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FILA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.563.938

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.09.2014 14628-0433-015
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.06.2013 13264-0434-015
28/04/2011
ÿþmod2.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer~.'" 'rmid te7 griffie van d@

nn

~~~ j~~ itL.'~1:V ii~f'léierptlll

Rechtbank w1rr~ , zo~i

op

De Griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 23 5 ] 63 83 8

Benaming : FILA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Gummarusstraat 48

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vónr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te'. Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 14 april 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid heeft met ais naam: "FILA".

2. Zetel: Antwerpen, Sint-Gummarusstraat 48.

3. Oprichter: De heer MOHAMMADI Ashkar, geboren te Jagori (Afghanistan) op 24 februari 1983, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 45 bus 47 .

4. Kapitaal: ¬ 18.600,00

5. Gestorte bedrag: ¬ 12.400,00

6. Nog niet volgestorte inbrengen: ë 6.200,00

7. Samenstelling: in geld

8. Boekjaar- 01/01 tot 31112. Het 1S1e boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdelino van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een: twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na. vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij: het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

iedere zaakvoerder, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde. rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende: volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven': volmacht.

12. Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn werd aangesteld, op elk ogenblik herroepbaar: de heer MOHAMMADI Ashkar, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten die verband houden met het uitbaten van een slagerij of beenhouwerij, alle activiteiten van slager, spekslager of beenhouwer en alle daarmee, rechtstreeks of onrechtstreeks, gerelateerde, verrichtingen.

2. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de import en export van algemene;

voedingsmiddelen en genotsmiddelen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- vlees en vleeswaren in het algemeen en in het bijzonder vlees en vleeswaren die verhandeld worden

door slagers/beenhouwers, vleesproducten, inclusief vlees van gevogelte, konijnen en wild, evenals vis, schaal-

en schelpdieren;

- zuivelproducten en eieren;

- groenten, inclusief aardappelen, en fruit, zowel vers als conserven;

- brood, banketbakkerswerk, snoepgoed, chocolade en suikerwerk;

- kruidenierswaren in het algemeen en onder meer koffie, thee, cacao, kruiderijen en specerijen,

deegwaren en rijst, confituur en honing, conserven;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B

*11064671*

bel

a~

Be

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 21

- bereide voedingswaren, verse kant- en klaarmaaltijden;

- dranken, zowel alcoholische als andere dranken;

- genotsmiddelen en tabaksproducten.

3. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende

onder meer.

- de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, broodjeszaken, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en wamiwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria's, evenals in drive-in restaurants, pizzeria's en pittabars;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars en feestzalen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, -uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren:

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren.

4. Alle activiteiten gerelateerd met het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen, daaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen:

- alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

- alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste dag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING bank.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden Maan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

09/06/2015
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudr

aan he Belgisc Staatsbl

11111111111111,11011.111 iuu

Ondernemingsnr : 0835.563.938

Benaming

(voluit) : Fila

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 MEI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Gummarusstraat 48, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder, wijziging maatschappelijke zetel Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 16/04/2015 blijkt :

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Ozislam Michel woonachtig te Sint Lazarusstraat 34, 2060 Antwerpen te benoemen als zaakvoerder vanaf 16 april 2095, Tevens wordt beslist om de heerAshkar Mohammadi woonachtig te Sint Jansplein 55, 2060 Antwerpen te ontslaan als zaakvoerder vanaf 96 april 2015. Er wordt kwijting verleend voor het door hem uitgevoerde mandaat.

Er wordt beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verhuizen van de Sint-Gummarusstraat 48 te 2060 Antwerpen naar de Sint Lazarusstraat 34 te 2060 Antwerpen en dit vanaf96 april 2015.

Ozislam Michel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FILA

Adresse
SINT-LAZARUSSTRAAT 34 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande