FIMADECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIMADECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.152.605

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14219-0139-013
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0129-013
10/02/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken g bij g' kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 1iO3S~11*

teereke ter ;lek vo do Mani v~ I(aughendei >ir Artworpes, eip

2 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr 3.4 S-2_. ~ 6c)3*- ;;

Benaming (voluit) : FiMA[3ECK.

Annexes du Moniteur belge

10/02/2012

r

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Troyentenhoflaan 66

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen, op 20/01/2012, , dat is opgericht de burgerlijke :vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam " FIMADECK ".

Oprichters

1. De heer DECKERS Filip Peter, radioloog, geboren te Wilrijk op één juli

negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw Martine Magda j

Louise Schramme, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Troyentenhoflaan

!; ;66

2. mevrouw SCHRAMME Martine Magda Louise, dermatologe, geboren te Hasselt op vijfentwintig juni negentienhonderdzevenenzestig, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Troyentenhoflaan 66.

Kapitaal : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,00) EURO. Aandelen : HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Inschrijvingen - volstortingen : in speciën

- door voornoemde heer Filip DECKERS op 93 aandelen hetzij voor ,= drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

- door voornoemde mevrouw Martine SCHRAMME op 93 aandelen hetzij z; voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van 6200,00 euro in speciën, voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, zoals blijkt uit het door Bank Van Breda afgeleverd attest, dat aan de instrumenterende notaris overhandigd is en in zijn dossier bewaard zal blijven, samen met het financieel plan.

Zetel : 2600 Antwerpen (Berchem), Troyentenhoflaan 66.

Doel : De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de

geneeskunde met discipline radiologie en dermatologie door de geneesheer-

;= vennoten, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua :-.Letoeferin:g,-varl_de,ge_n.eesku.nde.,=____

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Moor-Irhfoortew aan .se Belgisch Staatsblad

Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheren-vennoten-specialisten onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend door geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

Deze activiteit omvat de inning en het beheer van de erelonen en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

Dit omvat:

Het ter beschikking stellen van alle middelen nuttig of nodig voor de praktijk van de radiologen-vennoten en dermatologen-vennoten.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het verwerven en/of huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voormelde activiteiten.

Het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en gebouwen, noodzakelijk en bevorderlijk om de geneeskunde uit te oefenen.

De mogelijkheid scheppen voor de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren, en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden, met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en theràpeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap zal geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- en onroerende handelingen doen mits dit het beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Alle beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

"

Vroor».

behçudep aan het Belgisch

Staatsblad

een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Duur : vanaf oprichting, onbepaald.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, waarvan minstens één gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van 6 jaar:

de heer DECKERS Filip Peter, geboren te Wilrijk op 1 juli 1967.

mevrouw SCHRAMME Martine, geboren te Hasselt op 25 juni 1967.

Er kan eveneens een niet-arts benoemd worden tot gewoon (niet-statutair) zaakvoerder van de vennootschap, doch de bevoegdheid van dergelijke zaakvoerder zal zich slechts beperken tot aangelegenheden van administratieve aard. Zijn mandaat is beperkt tot 6 jaar, met mogelijkheid tot hernieuwing.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard. Voor zover er meerdere zaakvoerders werden benoemd, zullen deze elk afzonderlijk kunnen optreden.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde niet-medische aangelegenheden opdragen voor zover dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op elke tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\loor-t3ehEoud ~ban hef Belgisch Staatsblad 'nad 11,1

Ze den ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of

vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Aanleggen reserves - Winstverdeling - verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wetteiijkd reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Indien een conventionele reserve wordt aangelegd, is hiervoor unanimiteit van alle vennoten vereist.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

3. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduciaire Van

Beek & C°, Herentalsebaan 319 te 2100 Deurne, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om:

-alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

















VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.152.605

Benaming

(voluit) : FIMADECK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Troyentenhoflaan 66 te 2600 Berchem - Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bijkomend zaakvoerder

uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 31 oktober 2014 blijkt dat de volgende beslissing werd genomen :

- met ingang van 1 november 2014 wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap bevoegd voor aangelegenheden van administratieve aard voor een periode van zes jaar : HELUDECK BVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem - Antwerpen, Troyentenhoflaan 66, ingeschreven in het RPR Antwerpen - afdeling Antwerpen met ondememingsnummer 0464.822.614, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders mevrouw Martine Schramme en de heer Filip Deckers.

Martine Schramme, zaakvoerder Filip Deckers, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IW

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15097662

Rechtbank vankóophandel

Antwarnen

Z 0 reÏ 2015

afdeliçenderpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0047-013

Coordonnées
FIMADECK

Adresse
TROYENTENHOFLAAN 66 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande