FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER, AFGEKORT : FIBECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER, AFGEKORT : FIBECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 408.329.121

Publication

24/07/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i *13115255*

Neergelegd ter griffie van de Rechgank van Koophandel te Antwerpen, ap

i 5 JULI 2013

i-.

Orsrierriemhzsrir 0408.3291 21

Beenarnin2 (veut.) : FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER

(vert:ort}

Rechtsvorm . naamloze vennootschap

Zetel : Heidestatiestraat 2

(volledig adres) 2920 Kalmthout

Onderwerpfan atmte : FUSIE DOOR OVERNEMING - OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 1 juli 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (de "Fusie") door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STONES @ WORK INVESTMENTS II", rechtspersonenregister Antwerpen 0898.763.990, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2 (de "Overnemende Vennootschap") van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap "FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER", in het kort "FIBECO", rechtspersonenregister Antwerpen 0408.329.121, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2 (de "Overgenomen Vennootschap") ' overeenkomstig het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld dd. 13 mei 2013 en neergelegd op 15 mei 2013, als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig en fiscaal vlak werden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2013 om 00.00 uur, Bijgevolg worden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2013 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt en vanuit het oogpunt van directe belastingen met retroactiviteit geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van cie overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven die worden uitgereikt aan de huidige aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap in ruil voor hun respectieve bestaande aandelen(participaties) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, in de winst van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig het Fusievoorstel werd de ruilverhouding bepaald als volgt:

- de ruilverhouding is gelijk aan één (1) 1 twee (2) (afgerond), dit wil zeggen dat in ruil voor één (1) bestaand aandeel in de Overgenomen Vennootschap telkens (afgerond) twee (2) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld;

- in totaal worden zevenduizend vierhonderd (7.400) Nieuwe Aandelen uitgegeven ten voordele van de huidige aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap in ruil voor de in totaal drieduizend zevenhonderd (3.700) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, Id est het volledige actief en passief vermogen, gaat, per 1 januari 2013 om 00.00 uur (middernacht) over naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie, bij de totstandkoming van de Fusie en, als gevolg daarvan, de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap zonder vereffening, er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in deze Overgenomen Vennootschap, te weten:

- de naamloze vennootschap "STONES @ WORK HOLDINGS", rechtspersonenregister Antwerpen 0874.484.890, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2, met als vaste vertegenwoordiger de heer TER LAAK Johannes (roepnaam Hans) Jacobus Gerhardus, geboren te Nuenen (Nederland) op 14 april 1970, wonende te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 2;

-- de heer TER-LAAK Johannes (roepnaam Hans), voornoemd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Matste biz van Luik E vermelden : Rec&c.. en hoedr->nigheici v,-3n de instrumentr,enov rotan;. hetiJ vair de persolo)n(eni*

bevoegd de re;htsperoùn van derden te vertepenno rdinen

1reroT - Waar-, en !ic ndLieLerluÇ

mod 11.1

- de heer BRANDSMA Bouwe, geboren te Tietjerksteradeel (Nederland) op 17 juni 1944, wonende te 2930 Brasschaat, Hoogboomsteenweg 149.

De beïndiging van het bestuursmandaat van de naamloze vennootschap "STONES @ WORK HOLDINGS", voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van haar mandaat ais afgevaardigd bestuurder in.

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorst onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GRAEF, VAN HOOYDONCK ACCOUNTANCY", in het kort "DGVH ACCOUNTANCY", rechtspersonenregister Antwerpen 0476.355.122, met zetel te 2910 Essen, Horendonk 322, en al haar medewerkers en aangestelden, elk afzonderlijk bevoegd met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor cfr. art. 695 §1 W,Venn.

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Oi, de Patate biz !.uikE' vemzelden : 14ecio . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende riotans, hetz'sl van de persotolnren)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

11er=" cL : Nam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 21.06.2013 13203-0137-013
27/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudei aan het BeigiscI

Staatsbia

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen! o

.15 PREI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408329121

Benaming

(voluit) : Financiële- en Beleggingsmaatschappij Andreas Coulier (verkort) : Fibeco

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Heidestatiestraat 2 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 13 mei 2013 overeenkomstig artikel 693 W.Venn., betreffende de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STONES @ WORK INVESTMENTS Il", RPR Antwerpen 0898.763.990, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiéstraat 2 (de overnemende vennootschap), van de naamloze vennootschap "FINANCIËLE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER", of in het kort "FIBECO", RPR Antwerpen 0408.329.121, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2 (de over te nemen vennootschap),

Bekendmaking bij uitfreksel van het fusievoorstel, waarvan hierna de integrale inhoud volgt:

"Voorafgaande uiteenzettingen

Stones @ Work Investments Il BVBA, enerzijds, en Fibeco NV, anderzijds, hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Fibeco NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Stones @ Work Investments Il BVBA, in overeenstemming met artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W. Venn.").

Op de datum vermeld onderaan dit voorstel werd door de bestuursorganen van de voornoemde twee vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 W, Venn. opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken váór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel (artikel 693, laatste alinea, W. Venn.),

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1) STONES @ WORK INVESTMENTS Il BVBA, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2. Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0898.763.990.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer:

* de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en doen verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten, de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

z.~

* tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar;

* het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

* het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) Het verhuren en huren van, de import en export van evenals de groothandel en de handelsbemiddeling in diverse roerende goederen.

" c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies van bestuurder,

zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, omvattende ondermeer:

- de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan

e vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, waaronder alle financiële en onroerende verrichtingen

e die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te

bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.»

Zij wordt hierna 'S@W Investments Il' of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2) FINANCIËLE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER NV, IN HET KORT F1BECO NV,

met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatïestraat 2. Deze vennootschap is ingeschreven in het

d rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0408.329.121.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

.e De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

N a) Onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer:

* de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de

Nverkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en doen verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke

" ~ rechten zoals ondermeer erfpacht- en opstalrechten, de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de

et binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken

et van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

et

* tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip

ri) van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september

rm

negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep

ru

r van vastgoedmakelaar;

pQ * het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

* het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

~D b) Het verhuren en huren van, de import en export van evenals de groothandel en de handelsbemiddeling in

et diverse roerende goederen.

c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies van bestuurder,

zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, omvattende ondermeer:

- de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- hot bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan

vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, waaronder alle financiële en onroerende verrichtingen

die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te

bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.»

Zij wordt hierna 'Fibeco' of 'de Over Te Nemen Vennootschap' genoemd,

B. Waardering en ruilverhouding

1) Kapitaal

(i) Het maatschappelijk kapitaal van Stones @ Work Investments Il BVBA bedraagt op heden EUR 149.730,00 en wordt vertegenwoordigd door 805 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

(ii)Het maatschappelijk kapitaal van Fibeco NV bedraagt op heden EUR 175.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 3.700 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

2) Waardering

Na andere gebruikelijke waarderingsmethoden te hebben overwogen, opteren de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen om' de ruilverhouding te berekenen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de betrokken vennootschappen, rekening houdende met het feit dat in het kader van en met het oog op de waardering en de vaststelling van de ruilverhouding bij voorgenomen fusie, het boekhoudkundig eigen vermogen per 31/12/2012 van Fibeco NV wordt gecorrigeerd met de netto meerwaarde die betrekking heeft op het laatste appartement dat eind 2012 nog in bezit was van deze vennootschap.

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van deze vennootschappen per 31 december 2012 in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Br zijn geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering geweest.

3} Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de bovenvermelde waardering is als volgt:

STONES @ WORK INVESTMENTS Il BVBA waarde per 31 december 2012 107.227,20 EUR

aantal aandelen (statutair per 31.12.2012) 805

waarde per aandeel 133,20 EUR

FJBECO NV

waarde per 31 december 2012 855.017,71 EUR

* correctie ivm netto meerwaarde appartement + 61.276,59 EUR

Gecorrigeerde waarde eigen vermogen per 31 december 2012 916.294,30 EUR

aantal aandelen (statutair per 31.12.2012) 3.700

waarde per aandeel 247,65 EUR

Ruilverhouding

247,651133,20 = 1,86 of afgerond 2,00

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zal het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Fibeco NV 2 aandelen in Stones @ Work Investments Il BVBA bedragen. Er wordt geen opleg in geld betaald.

C. Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Ovememende Vennootschap.

De aandelen worden als volgt toegekend pro rata de respectieve aandelenparticipaties in de Over Te Nemen Vennootschap: Uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Over Te Nemen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap;

-het aantal uit te geven nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door het bestuursorgaan namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend,

Het aandelenregister van de Over Te Nemen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De uit te geven nieuwe aandelen zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en zullen dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2013. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E. Datum vanaf welke de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 zullen alle verrichtingen gesteld door de Over Te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.,

F. Rechten die de Overnemende Vennootschap' toekent aan de aandeelhouders van de Over Te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over Te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Aan De Mol, Meuldermans & Partners  Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA, wordt door de Overnemende Vennootschap en de " Over Te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de twee fuserende vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het In artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag bedraagt EUR 750,00 (exclusief BTW), per vennootschap.

H. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

I. Statutenwijzigingen

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel van de Overnemende Vennootschap uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, aangezien alle activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap, die zij op heden effectief uitoefent, reeds mede omvat zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap.

Wei zal artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap worden aangepast in overeenstemming met de kapitaalverhoging en de uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusieoperatie.

J. Overdracht onroerend goed

De Over Te Nemen Vennootschap zal op datum van goedkeuring van onderhavig fusievoorstel geen eigenares meer zijn van onroerende goederen en evenmin enige zakelijke of persoonlijke rechten in onroerende goederen hebben, waarvan de overdracht naar aanleiding van deze fusieoperatie zou leiden tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de gewestelijke Bodemordonnantie en/of enige andere regionale regelgeving inzake bodemsanering.

K. Pro fisco verklaringen

De bestuursorganen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek en derhalve gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime bedoeld in voormelde wetsbepalingen en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders I vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens.elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, zal het aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd worden, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 1 juli 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zat uiterlijk op 17 mei 2013 worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel te Antwerpen."

VOOR FIBECO NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

Stones @ Work Holdings NV

Vertegenwoordigd door

Johannes ter Laak

Bestuurder

F

I b

a

`"4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vad

Dhr. Brandsma Bouwe Dhr. ter Laak Johannes

Bestuurder Bestuurder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel dd.13105/2013)

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 17.07.2012 12303-0039-013
12/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

?" 1,;_"~~~1 !'~l`vllÎlí~';c}ti Û~ iieàd;i_iwdk

v:=17 I IoCiphaaQ':?1 ';ntl''lU7p4" n,

Griffie

1111 I I IIII II UhIIUI I IUhII

*12053712*

,Y

I: Ondernemingsar : 0408.329.121 Benaming (voluit) ii 11

; Rechtsvorm : naamloze vennootschap

,A

IE Zetel : Heidestatiestraat 2

il

II

(volledig adres) 2920 Kalmthout

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING AARD AANDELEN

HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verreden voor Frank

;j Celle, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 december 2011, geregistreerd drie bladen geen verzending, te:

;; Antwerpen zevende kantoor op 9 januari 2012, boek 161 blad 54 vak 14. Ontvangen: 25,00 E. De Ontvanger;

a.i. (getekend) J. Martens, blijkt het volgende:

1. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd zodat de aandelen voortaan steeds en enkel nog:

il op naam kunnen en zullen luiden.

De statuten werden dienovereenkomstig aangepast als volgt:

li a) De laatste alinea in artikel 5 aangaande verzamelaandelen werd geschrapt.

b) Artikel 7 werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

1: De aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn steeds op; naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

; De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van;

effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden."

i.

c) De eerste twee alinea's in artikel 18 werden gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

"Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van;

het eventuele stemrecht."

2. De thans in functie zijnde bestuurders werden herbenoemd voor een periode van 6 jaar, eindigende! na de jaarvergadering van 2017, met name:

1/ De heer BRANDSMA Bouwe, geboren te Tietjerksteradeel (Nederland) op 17 juni 1944, wonende te! :2930 Brasschaat, Hoogboomsteenweg 149;

,, 2/ De heer tER LAAK Johannes Jacobus Gerhardus, geboren te Nuenen (Nederland) op 14 april 1970,; wonende te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 2; ;

3/ De naamloze vennootschap "Stones @ Work Holdings", rechtspersonenregister Antwerpen: ;, 0874.484.890, met zetel te 2920 Kalmthout, Heidestatiestraat 2, die voor de uitoefening van deze functie heeft: t! aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer tER LAAK Johannes, voornoemd.

3. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GRAEF & VAN HOOYDONCK ACCOUNTANCY",; rechtspersonenregister Antwerpen 0476.355.122, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht; gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W." alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende; ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te; 1! ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de; ;; vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te ,; doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

;? Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

11 Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREAS COULIER

(verkort) : FIBECO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 20.07.2011 11319-0059-015
12/05/2011
ÿþ"

Voor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 2 MEI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

IAIAIII~IIVlllllll II

" 11071603"

Ondernemingsnr : 0408 329121

Benaming

(voluit) : Financiële beleggingsmaatschappij Andreas Coulier

Rechtsvorm : nv

Zetel : Missiehuislei 39, 2920 Kalmthout C4e--c34`,

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 18 april 2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsten van Missiehuislei 39 Kalmthout naar Heidestatiestraat 2 te 2920 Kalmthout, dit met ingang van 29 april 2011.

Stones @ Work Holdings NV

vertegenwoordigd door Hans ter Laak

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 29.06.2010 10238-0112-015
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 01.08.2008 08528-0064-016
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 30.09.2007 07760-0007-016
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 28.07.2006 06586-5004-012
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.06.2005, NGL 29.07.2005 05618-3102-013
06/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 27.05.2004, NGL 30.07.2004 04571-3422-014
22/07/2003 : AN187774
28/02/2003 : AN187774
24/07/2001 : AN187774
17/07/1999 : AN187774

Coordonnées
FINANCIELE- EN BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ ANDREA…

Adresse
HEIDESTATIESTRAAT 2 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande