FINERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.537.724

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 04.07.2014 14276-0037-009
10/01/2014
ÿþnnexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblac

IN11n11110un~i1iaHu

N

3 t DEC. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

e griffier

mod 11.1

GRIFFIE RECHTBANK D N

Ondernemingsnr : 0413.537.724

Benaming (voluit) : Finera

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meiberg 101

2450 Meerhout

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 18; december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "FINERA" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: Bij akte verleden voor notaris Jan Van Ermengem te Meerhout op 24 september 2010; werden de statuten van voormelde vennootschap aangepast. Deze akte meldt verkeerdelijk dat er maar één; vennoot zou zijn. Ingevolge een wijziging huwelijkscontract verleden op 15 november 2007 werden een deel; van de aandelen van BVBA Supermarkt W.V.H. (thans Finera) door de heer Vanhulle ingebracht in een intern; gemeenschappelijk vermogen. Voor zoveel als nodig bevestigt mevrouw Vloeberghs in te stemmen met alle; : handelingen die door de heer Vanhulle werden gesteld sinds de wijziging van het huwelijkscontract, waaronder; voormelde statutenwijziging de dato 15 november 2010 en de goedkeuring van de diverse jaarrekeningen.

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een' tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elke vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn déel

in het tussentijds dividend. Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig;

ev ;, artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en;

doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLUIT: Verslaggeving Kennisname van het verslag van de bedriifsrevisor De algemene! vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over, het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het: verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de; toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De vennoten, allen voormeld,; verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen er kennísí van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren Conclusies van de bedrijfsrevisor

ri) De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 december 2013 opgesteld door de VCLJ;

Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Van Cakenberghe Hendrik, voormeld, luiden letterlijk als volgt

re

"Ondergetekende, VCLJ Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Van Cakenberghe Hendrik, werd.op: 27 november 2013 aangesteld door het bestuursorgaan van de BVBA FINERA om een verslag op te stellen inzake de inbreng van de rekeningen courant ten beloop van 360.000,00 Euro. Ons onderzoek laat ons toe; volgende besluiten te formuleren: het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de; waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te: geven aandelen. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' duidelijkheid en nauwkeurigheid de toegepaste methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord. de waarderingsmethode, zoals voorgesteld door de zaakvoerder, leidt tot een waarde van 360.000,00 Euro:

welke overeenstemt met de verhoging van de fractiewaarde verbonden aan de 750 bestaande aandelen. Deze

et

inbreng zal geen benadeling of bevoordeling van een aandeelhouder tot gevolg hebben. er worden geen andere

bijzondere voordelen aan de inbreng toegekend. het geheel kadert ïn de regeling omtrent artikel 537 WIS 1992: en de circulaire Ci.RH.233/629.295 dd. 01.10.2013, er Glit ijles onder opschortende voorwaarde van a) de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend en b) deelname aan de beslissing tot kapitaalverhoging: door alle vennoten aandeelhouders. 1>Vj willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat; een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion "is. Antwerpen, 11 december 2013 H. Van Cakenberghe Bedrijfsrevisor { zaakvoerderburg.venn, o.v.v. bvba VCLJ Bedrijfsrevisoren )" Neerleocing Het verslag van het bestuursorgaan: en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden' r__ r_ _.. ;:,neergelegd op_de bevoegde griffie v~nde.rechtbankuan-koophandel: _- __- ::w ___________ _ _______ M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het "Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Beslissing De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op driehonderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (E 378.600,00) zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor. Verwezenlijking van de kapitaalverhoqinq Zijn vervolgens tussengekomen, alle voormelde vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderdzestigduizend euro (E 360.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort. De vennoten erkennen ieder afzonderlijk volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15 W. Venn.) is of niet. Vaststelling van de kapitaalverhoging De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro (E 378.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT: Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 6 eerste lid van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdachtenzeventigduizend zeshonderd euro {¬ 378.600,00). Het kapitaal is voor een bedrag van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00) afkomstig uit een kapitaalverhoging die op 18 december 2013 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 WIB. Toekomstige kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB." De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VIJFDE BESLUIT: De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Adelheid (Meidi) Favril, accountant, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Fransenplaats 10, evenals aan haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 13.06.2013 13173-0006-010
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 13.08.2012 12416-0569-012
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.08.2011 11470-0134-013
07/10/2010 : TU039101
21/05/2010 : TU039101
06/04/2009 : TU039101
01/04/2008 : TU039101
10/05/2007 : TU039101
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 18.06.2015 15184-0481-009
18/07/2005 : TU039101
07/04/2005 : TU039101
17/06/2004 : TU039101
16/07/2003 : TU039101
24/08/2002 : TU039101
24/08/2002 : TU039101
26/10/2001 : TU039101
16/11/2000 : TU039101
19/02/1998 : TU39101
25/01/1990 : TU39101
01/01/1986 : TU39101

Coordonnées
FINERA

Adresse
MEIBERG 101 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande