FIRESTAR DIAMOND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIRESTAR DIAMOND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.647.147

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.05.2014, NGL 01.07.2014 14260-0121-035
16/10/2014
ÿþ UA Word 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11111,e1E111111111

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, oPO 6 hl 1014

Griffie

Ondernerningsnr : 0817.647.147

Benaming

(voluit) FIRESTAR DIAMOND

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Hoven iersstraat 53 bus 36

(volledig adres)

Onderwerp akte; KAPITAALVERHOGING AANPASSING & COÖRDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op twaalf september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen:

I. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijf miljoen Amerikaanse Dollar (USD 6.000.0000) om het kapitaal te brengen van negentien miljoen negenhonderd zevenenzeventig duizend achthonderd negenenzeventig Amerikaanse Dollar zevenentachtig Amerikaanse Dollarcent (USD 19.977.879,87) op vierentwintig miljoen negenhonderd zevenenzeventig duizend achthonderd negenenzeventig Amerikaanse Dollar zevenentachtig Amerikaanse Dollarcent (USD 24.977.879,87), door creatie van vijftienduizend drieênzestig (15.063) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, waarop in geld zal moeten ingeschreven worden tegen de totale prijs van vijf miljoen Amerikaanse Dollar (USD 5.000.000).

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandefen zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf twaalf september tweeduizend veertien.

Il, Alle vennoten besluiten te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de vijftienduizend drieënzestig (16.063) nieuwe aandelen.

INSCHRIJVING KAPITAALVERHOGING

En onmiddellijk verklaart de vennootschap naar het recht van Hong Kong FIRESTAR HOLDINGS LTD, gevestigd te 1603-04 Crowford House, Queen's Road Central 70, Hong Kong (Hong Kong),op de vijftienduizend drieënzestig (15.063) nieuwe aandelen in geld in te schrijven tegen de totale prijs van vijf miljoen Amerikaanse Dollar (USD 6.000.000), en ze te volstorten ten belope van vier miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negentig Amerikaanse Dollar (USD 4.999.990).

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te akteren dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de vijftienduizend drieënzestig (15.063) nieuwe aandelen waarop in geld werd ingeschreven tegen de totale prijs van vijf miljoen Amerikaanse Dollar (USD 5.000.000) volstort zijn ten belope van vier miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negentig Amerikaanse Dollar (USD 4.999.990), zodat dit bedrag vanaf twaalf september tweeduizend veertien ter beschikking is van de vennootschap.

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening Bank of India nummer 541125100000014 op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd.

III. De vergadering besluit artikel 6 van de statuten aan te passen om dit artikel in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten en de statuten te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij aile administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W, aile formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan

Mevrouw DE VV1T Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "RANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2,2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 27.09.2013 13613-0385-029
09/04/2013
ÿþli

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t,,rputt çf.,,- ,

~ r - , rt; ic.chibaie

. .f i(,'í'elp(á`i7t op

Griffie 2 8 2lj13

IV~~N~IIW~IV9I~I~IW~V

*130550608

L bef a2 Be Sta'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0817.647.147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AFVAARDIGING MACHTEN -AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op twintig maart tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de In hoofde genoemde vennootschap besloten heeft :

I. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijf miljoen honderd negenennegentig duizend negen honderd negentig Amerikaanse Dollar (USD 5.199.990) om het kapitaal te brengen van veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventig duizend achthonderd negenentachtig Amerikaanse Dollar zevenentachtig Amerikaanse Dollarcent (USD 14.777.889,87) op negentien miljoen negenhonderd zevenenzeventig duizend achthonderd negenenzeventig Amerikaanse Dollar zevenentachtig Amerikaanse Dollarcent (USD 19.977.879,87), door creatie van achttienduizend vierenzeventig (18.074) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, waarop in geld zal moeten ingeschreven worden tegen de totale prijs van vijf miljoen honderd negenennegentig duizend negen honderd negentig Amerikaanse Dollar (USD 5.199.990).

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf twintig maart tweeduizend dertien.

Il, te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de achttienduizend vierenzeventig (18.074) nieuwe aandelen.

III. de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten door ze aan te passen en te coördineren.

IV. - de volgende machten vanaf twintig maart tweeduizend dertien af te vaardigen aan de Heer SHAH Harshil Rajesh, wonende te B-Adarsh Nagar Chs., Bldg No. 12, Flat No. 191, Prabhadevi, Mumbai PIN:400030, Maharashtra (India), met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden :

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan

- alleen handelend, aile dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende documenten te ondertekenen, namelijk offertes, bestelling bevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten

- alleen handelend, de documenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder andere de facturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdocumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertificaten, douanedocumenten, enzovoort

- alleen handelend, alle stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen, cheques, mandaten, handelseffecten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen

alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expresse zendingen, telegrammen, enzovoort, alsook het innen van assignaties, postwissels, enzovoort

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behóuden ~ aan het Belgisch Staatsblad - alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en

Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom,

Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen

Deze opsomming Is exemplatief en niet beperkend.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

VOLMACHT;

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. alle

formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

TEgelijk hiermee neergelegd ; expeditie en volmacht.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Net:rgc!, r,ryr grlfe van de Rn^h¢hank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

III

Ondernemingsnr : 0817.647.147

Benaming

(voluit) ; FIRESTAR DIAMOND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN AMERIKAANSE DOLLAR AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zes maart tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten genomen heeft :

I. De vergadering bevestigt bij deze het besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op

dertig maart tweeduizend en twaalf, om het geplaatst maatschappelijk kapitaal van elf miljoen

vierenzestigduizend zeshonderd en zeven euro zevenenvijftig cent (¬ 11.064.607,57), om te zetten in Amerikaanse Dollar aan de koers van één en drieduizend driehonderd zesenvijftig f tienduizendsten Amerikaanse Dollar (USD 1,3356) voor één euro (¬ 1,00), zodat het kapitaal wordt vastgesteld op veertien miljoen zevenhonderd zevenenzeventig duizend achthonderd negenentachtig Amerikaanse Dollar zevenentachtig Amerikaanse Dollarcent (USD 14.777.889,87).

Il. De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaand besluit door ze aan te passen en te coördineren.

VOLMACHT

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. aile formaliteiten van wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "l'ANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "l'ANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen, met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2012
ÿþgr

Motl Wob 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUON

ile;rgQlegd ter rrrriffin i=en de RerhPbed

ttp-.r

a fi DEC. 2612

Griffie

Ondernemingsnr : 0817.647.147

Benaming

(volut) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERROEPEN AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de buitengewone algemene vergadering van 28/09/2012 werd besloten de afvaardiging van machten aan de heerY fik' te herroepen met ingang van 31/10/2012.

MODI Neeshal

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0325-027
26/04/2012
ÿþ i~ Mod Word 11 1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12080355'

1

be a ~ Sb.

~-"" ~~~~M~,~. . P : c°rfàeuft

op

16 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0817647147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Hoveniersstraat 53 bus 36 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de buitengewone algemene vergadering van 9/03/2012 werd besloten vanaf 12/03/2012 de volgende machten af te vaardigen aan de heer MEHTA Bankim Madhu wonende, 303 Supath Apt, Nr Arihant Park Athwalines, Surat -395007, Gujarat (lndië) met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

- alleen handelend, aile stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen, cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Antwerpen, 27/03/2012

Neeshal MODI,

zaakvoerder.

Op de laatste biz van Ltnk B vermelden ' Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandtekrnina

Bijlagen l ij ht t Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Sta? " izo~a01s~ A









iteitiotel 1.9r rIfrQ van dm Rochent( ven üoplraraká Anei:º%crpel, op

Griffie 1) }~Ri 28i2

Ondernemingsnr : 0817.647.147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op vijftien maart tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft

I. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen vierhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negentig Amerikaanse Dollar (USD 3.499.990,00) of twee miljoen zeshonderd éénenvijftig duizend vijfhonderd en zeven euro zevenenvijftig cent (¬ 2.651.507,57) om het kapitaal te brengen van acht: miljoen vierhonderd dertien duizend honderd euro (E 8.413.100,00) op elf miljoen vierenzestigduizend: zeshonderd en zeven euro zevenenvijftig cent (E 11.064.607,57), door creatie van dertienduizend tweehonderd: twintig (13.220) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, waarop in geld zal moeten ingeschreven worden tegen de totale prijs van twee miljoen zeshonderd éénenvijftig duizend vijfhonderd en zeven euro zevenenvijftig cent (E 2.651.507,57). Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf vijftien maart tweeduizend en twaalf.

Il. te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de dertienduizend tweehonderd twintig (13.220) nieuwe aandelen.

III. de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten door ze aan te passen en te coordineren.

VOLMACHT:

Om bij aire administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W. alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus; 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus; 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lu¬ le_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2012
ÿþ;brr

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-



1* 12049093* il

bei ar

Ste

:.xerprietet tet ?t;; j~~ ve:tr 69 Wfbald van dit?opjrrnrrtieti ira ArrftverireR, e~

2 0 FEB, 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0817647147

Benaming

(voluit) : F1RESTAR DIAMOND

(verkort)'

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de buitengewone algemene vergadering van 31/01/2012 werd besloten vanaf 1/02/2012 de volgende machten af te vaardigen aan de heer LEVY BARAK wonende, Jozef De Veusterstraat 103 te 2650 Edegem, met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontstaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop= van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals aile vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder-andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

- alleen handelend, aile stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen,; cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Antwerpen, 7/02/2012.

Neeshal MODI,

zaakvoerder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2012
ÿþaq,

Mod Wofd 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hweeriter ree var de Recbdkui

E*fdfl Koophine r P ï:` ;'1erp8nº% op

1 1 JAiV, 2012

Griffie

*iaoi 9sas*

behc aar Belt Staal

Ondernemingsnr : 0817.647.147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie` Michel SMETS -- Marc DENS, met zetel te Antwerpen op twee december tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 8 december 2011, boek 275 blad' 64 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Van Genegen' Marijke", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft :

I. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen negenhonderd duizend euro (¬ 2.900.000,00) om het kapitaal te brengen van vijf miljoen vijfhonderd dertienduizend honderd euro (¬ 5.513.100,00) op acht . miljoen vierhonderd dertien duizend honderd euro (¬ 8.413.100,00), door creatie van veertienduizend; vierhonderd negenenvijftig (14.459) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, waarop in geld zal moeten: ingeschreven worden tegen de totale prijs van twee miljoen negenhonderd duizend euro (¬ 2.900.000,00) eng volledig te volstorten.

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als. de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf twee december tweeduizend en' elf.

Il. zuiver en eenvoudig te verzaken aan het voorkeurrecht dat zij bezitten ter gelegenheid van deze

kapitaalverhoging.

III. de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten door ze aan

te passen en te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. alle

formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "Ponk, Hendrickx &

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "Panis, Hendrickx &

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van LuikkBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

C°"

CO"

ii

22/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pk291^4 `Y rk van üüpfr,arÉ,V Ae1el<pari, op

Griffie 1 ~ DEC. 2011

1111111~ uuiiiAii innuWusaiss*

Vol ll

behol

aan

Belg

Staats





Ondernemingsnr : 0817647147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36 - 2018 Antwerpen

{volledig adres)

Onderwerp akte : AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de buitengewone algemene vergadering van 5 december 2011 werd besloten vanaf dezelfde datum de. volgende machten af te vaardigen aan de heer Viral Mukesh SHAH wonende te Mohan Manor, 2nd Floor, 7, Benham Hall Cross Lane, Girgaum, Mumbai 400 004 M.S. (India) met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van: de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- alle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, uitrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te. ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder : andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

- alleen handelend, alle stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen,' cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, post, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen.

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz., alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom, Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Antwerpen, 5 december 2011.

Neeshal MODI,

zaakvoerder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naar» en handtekening.

Bijlagen 1sij 1ret -BetgiNelí Stuatelaii - 22/1272D1 x--Annexes ï1n Moniteur -13-élgë

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 27.06.2011, NGL 03.08.2011 11380-0018-028
05/07/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

In de buitengewone algemene vergadering van 29/04/2011 werd met eenparigheid van stemmen besloten de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. BVBA "WF&Co, bedrijfsrevisoren" (RPR 0423109644), met zetel te; Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van; Vlaenderen, te benoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Deze benoeming vangt aan in boekjaar. 2011 en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren 311312011, 31/3/2012 en 31/3/2013.

Antwerpen, 9/0612011

MODI Neeshal

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening_

*11100796*

Vc behc aan Befç Staat

leentlffle, fe:__ , 7.1 à 2ackheiit

ati idiep:GIPpeg,!~

2 3 2A1 2911

Griffie

Ondernemingsnr : 0817647/47

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

04/05/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUIII OUI IIIVYV1IYI~Y1II

X11067413*

Neergelegd ter triffie t'nn de Rechtbank von koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 I APR. 2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0817.647.147

Benaming : FIRESTONE DIAMOND

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36 2018 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de

notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig maart,

tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der:

registratie, op 5 april 2011, boek 271 blad 28 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De,

Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Van Genegen Marijke", dat de buitengewone algemene:

vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft :

I. de naam van de vennootschap te wijzigen in "FIRESTAR DIAMOND".

Il. de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit

door ze aan te passen en te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket, het Bestuur van de B.T.W.,

alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS",

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS",

Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

20/04/2015
ÿþ MOd waad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 APR. 2015

afdelin ÀIg Qrpen

Ondernemingsnr : 8817.647.147

Benaming

(voluit) ; FIRESTAR DIAMOND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 53 bus 36 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte HERBENOEMING COMMISSARIS

In de bijzondere algemene vergadering van 27/02/2014 werd met eenparigheid van stemmen besloten de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. BVBA "Figurad bedrijfsrevisoren" (RPR 0423109644), met zetel te Kortrijksesteenweg 1126, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, te herbenoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Deze herbenoeming vangt aan in boekjaar 2014 en betreft de jaarrekeningen over de boekjaren 31/03/2014, 31/03/2015 en 31/03/2016.

MODI Neeshal

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

*15056916*

30/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bLL(,E

Li fit 1197

MONlTE[

23 -0

LGIscH STAATsB.AD í 5 ILI 2an5

Griffie

oíûdiinc,)-Antwerpep_

Ondernemingsnr ; 0817647147

Benaming

(voluit) : FIRESTAR DIAMOND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Hoveniersstraat 53 bus 36 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFVAARDIGING VAN MACHTEN

In de buitengewone algemene vergadering van 15 juni 2015 werd besloten vanaf dezelfde datum de volgende machten af te vaardigen aan de heer Jigar Vijay MEHTA wonende te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 46, met de mogelijkheid om afzonderlijk op te treden:

- de dagelijkse briefwisseling te ondertekenen en alle handelingen die betrekking hebben op het beheer van de dagelijkse zaken van de commerciële en administratieve diensten van de maatschappij, in het kader en in de perken van de dagelijkse uitbating, te vervullen.

- elle bedienden en agenten van de maatschappij voor haar diensten aan te werven en te ontslaan.

- alleen handelend, alle dagelijkse marktovereenkomsten, commissieovereenkomsten, verkoop en aankoop van goederen, machines, materiaal, altrustingen en ander investeringsmateriaal, evenals alle vervoer- en verzekeringscontracten af te sluiten, te wijzigen en te verbreken en derhalve de volgende dokumenten te ondertekenen, namelijk offertes, bestellingsbevestigingen, openbare en private inschrijvingen, markt en leveringsovereenkomsten.

- alleen handelend, de dokumenten eigen aan de verzending van goederen te ondertekenen en onder andere de fakturen en creditnota's, verzendings-, transit- en invoerdokumenten, vergunningsaanvragen, vergunningen, overdrachten bij vrachtbrieven, aanvragen van de oorsprongcertifikaten, douanedokumenten, enz.

- alleen handelend, alle stortings- en overschrijvingsopdrachten, alle kwitanties, ontvangstbewijzen, cheques, mandaten, handelseffekten, afhalingen van de bank- en postcheckrekening ondertekenen en kan alleen alle vrijstellingen geven aan administraties en openbare of private diensten, spoorwegen, past, telegraaf, telefoon, goederenvervoer, vrachtvervoer, scheepvaart- of douanelijnen,

- alleen handelend, het in ontvangst nemen van de ingeschreven poststukken, expressezendingen, telegrammen, enz alsook het innen van assignaties, postwissels, enz

- alleen handelend, de vennootschap vertegenwoordigen tegenover de Staat, Regerings-, Provinciale- en

Gemeentelijke Autoriteiten, de Administratie der Belastingen, de Douane, het Bestuur der Posterijen, Belgacom,

Spoorwegen- en luchtvaartmaatschappijen en andere openbare instellingen.

- deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Zijn mandaat is onbezoldigd,

Antwerpen, 15 juni 2015,

Neeshal MODI,

zaakvoerder.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20?5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FIRESTAR DIAMOND

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 53, BUS 36 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande