FIRMA DEWAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIRMA DEWAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 411.680.074

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14396-0380-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.08.2012 12447-0344-013
20/02/2012
ÿþmad 11.1

Luik B

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

07 -02- 2012

GRIFFIE HECI-f:i'BANK van

KOOPHANi~rAlffto MECHELEN

tutu tiiti hit llt 11111 hill liii 1h11 liii tilt

*iaoaisso*

v beh aa Be Stat

Ondememingsnr : BE0411.680.074

tY

Benaming (voluit) : FIRMA DEWAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raymond Delahayelaan 7

2500 Lier

!: Onderwerp akte :Uitbreiding doel, wijziging statuten, ontslag en benoeming statutaire zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Nathalie Vereist te Nijlen, vervangende haar ambtgenoot meester Karl Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst, territoriaal onbevoegd, op vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Lier op 2 februari 2012 boek 204 blad 90 vak 6, der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten

; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRMA DEWAL", met zetel te 2500 Lier, Raymond

Delahayelaan 7 blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen: i, *de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verantwoordend verslag van de zaakvoerder

met aangehechte staat van activa en passiva dat handelt over de uitbreiding van het doel;

*het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"-het uitvoeren, opstellen en afleveren van energiescans, energie-audits, energieprestatiecertificaten, energieadvies grote installaties en energiecoördinatie in de breedste zin van het woord;

-het plaatsen, aansluiten en studies maken van en voor regeneratieve energieën zoals zonneboilers, voor de productie van sanitair warm water en verwarmingsondersteuning, warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, microwarmtekrachtkoppelingen, brandstofcellen enzovoort in de breedste zin van het woord;

- massages, wellness en massagetherapie in de breedste zin van het woord;

;Y - aankoop en verkoop van wellnessproducten en alle bijhorende toebehoren." ;!*de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen van beslissing van doelsuitbreiding.

!i *de aanduiding van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

*het bedrag van het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt in euro de som van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

;; *de tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoud letterlijk luidt: "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt

It achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent [¬ 18.592,011. Het is verdeeld in tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

I! *het ontslag te aanvaarden van de heer Charles Dedeurwaerder, geboren te Antwerpen op 14 april 1946, wonende te 2500 Lier, Raymond Delahayelaan 7 als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Er wordt hem décharge verleend over zijn mandaat tot op 25 januari 2012.

; *tot nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer Koen Helmut Albert Dedeurwaerder, geboren te Lier op 30 december 1972, wonende te 2500 Lier, Planeetstraat 45, die aanvaardt. *de tekst van artikel 14 van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoud letterlijk luidt:

; "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer Koen Helmut Albert Dedeurwaerder, geboren te Lier op 30 december 1972, wonende te 2500 Lier, Planeetstraat 45.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais etser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs?

*de statuten aan te passen aan ondermeer de wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen en de statuten volledig te herwerken en te coordineren, welke bij uittreksel luiden als volgt:

De vennootschap heeft de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "FIRMA DEWAL".

De zetel is gevestigd te 2500 Lier, Raymond Delahayelaan 7.

De zaakvoerder is bevoegd de zetel over te brengen naar de plaats van zijn keuze in het Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder mag tevens administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en kantoren oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

1)centrale verwarming, sanitair, waterzuivering en waterbehandeling, zwembadinstallaties en dakbedekking, alsmede het verlenen van diensten en het verstrekken van adviezen inzake al wat met het voorgaande verband houdt;

2)het kopen, verkopen, ruilen, hypothekeren, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, alsmede het beheer van gebouwen en het verlenen van alle diensten in dit verband;

3) de invoerhandel en uitvoerhandel van diverse goederen,

4) het inrichten van danscursussen en danslessen, oefenavonden, bals en alle andere dansactiviteiten in de meest uitgebreide zin, met alle daarbij horende dienstverlening en deelneming, en al hetgeen daartoe nuttig, noodzakelijk of bevorderlijk is.

5)het uitvoeren, opstellen en afleveren van energiescans, energie-audits,

energieprestatiecertificaten, energieadvies grote installaties en energiecoördinatie in de breedste zin van het woord;

6)het plaatsen, aansluiten en studies maken van en voor regeneratieve energieën zoals zonneboilers, voor de productie van sanitair warm water en verwarmingsondersteuning, warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, microwarmtekrachtkoppelingen, brandstofcellen enzovoort in de breedste zin van het woord;

7) massages, wellness en massagetherapie in de breedste zin van het woord;

8) aankoop en verkoop van wellnessproducten en alle bijhorende toebehoren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootsohappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01).

Het is verdeeld in tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénftweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

Voor-

beiouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111. Voor-tbabouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mort 11.1

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer Koen Helmut Albert Dedeurwaerder, geboren te Lier op 30 december 1972, wonende te 2500 Lier, Planeetstraat 45.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn gecorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Nathalie Vereist te Nijlen.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

lijst der wijzigende akten

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11331-0423-013
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.08.2010 10392-0560-013
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 16.06.2009 09230-0040-014
28/11/2008 : ME046008
21/05/2008 : ME046008
16/08/2007 : ME046008
01/08/2006 : ME046008
03/08/2005 : ME046008
06/08/2004 : ME046008
11/08/2003 : ME046008
03/08/2002 : ME046008
02/02/2000 : ME046008
01/01/1997 : ME46008
01/01/1996 : ME46008
06/09/1990 : ME46008

Coordonnées
FIRMA DEWAL

Adresse
RAYMOND DELAHAYELAAN 7 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande