FISCAL FIRST GROEP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FISCAL FIRST GROEP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.713.740

Publication

08/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neerga(: gd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 7 SEP' 2O1

Ondernemingsnr : 0539.713.740

Benaming

(voluit) : FISCAL FIRST GROEP

(verkort) :



Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem - Scheldeboord 26 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte opgemaakt door notaris Filip Wuyts te Kapellen op 26 september 2013 te registreren, blijkt dat werd opgericht onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FISCAL FIRST GROEP, te 2620 Hemiksem, Scheldeboord 26 bus 4, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichter: de heer Hendrycks Danny Ludovicus Zulma, geboren te Kapellen op 13 augustus 1959, echtgenoot van mevrouw Direkx Veerle Delphina Carolina, wonende te Hemiksem, Scheldeboord 35 bus 4

2. Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais naam "FISCAL FIRST GROEP".

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hemiksem, Scheldeboord 26 bus 4 4.-Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

5. Doel: De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in aile belastingaangelegenheden

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en beheren, met inbegrip van de onroerende leasing, zowel deze die rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen en ermee kan samenwerken of fusioneren en voor zover in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor de beroepen van de vennoten.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfentwintig duizend euro

(25.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde

per aandeel.

Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld als volgt:

- door de heer Danny Hendrycks, voornoemd, ten belope van vijfentwintig duizend euro (25.000 EUR)

Het totaal bedrag der inschrijvingen beloopt: vijfentwintig duizend euro (25.000 EUR).

De comparant verklaart dat de inschrijving in geld volledig werd volgestort, zodat het bedrag van vijfentwintig

duizend euro (25.000 EUR) ter beschikking is van de vennoot-'schap op een bijzondere rekening nummer 068-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ej-> t

.~-.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

8981360-60 bij de Belfius Bank te Brussel zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 25 september 2013, dat mij overhandigd werd.

7. Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Danny Hendrycks, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van de betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wenden,

Daarbuiten kan een statutair zaakvoerder slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van de buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen, en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de be-stuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte tenzij deze bevoegdheid toekomt aan een vast vertegenwoordiger en onverminderd de mogelijkheid tot aanstelling van een lasthebber overeenkomstig artikel 15.

In ieder geval kan de vertegenwoordiging van de vennoot-schap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de wet Van 22 april 1999 betreffende boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel worden toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

8. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar,

10. Winstverdeling: Het batig slot nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt, Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt ais dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of de enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Ontbinding en vereffening: Indien er geen vereffenaar benoemd is, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te alle tijden en bij buitengewone meerderheid van stemmen, een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

12. Overgangs- en slotbepalingen:

-Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 30 juni 2015.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal

gehouden worden in 2015.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Filip Wuyts

1 ,~4

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t 4-/

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FISCAL FIRST GROEP

Adresse
SCHELDEBOORD 26, BUS 4 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande