FISCARIUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FISCARIUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.558.943

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 07.02.2014 14029-0499-014
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 02.01.2015 15001-0293-014
08/11/2011
ÿþ " S Motl 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lll

*11167882*

t4eorgetegd ter grtffie von de Rechtbank van t(oephandel te Antwetpen

op " 1 ; OKT. 2_11 G rïtfie De argi!!lltir.

Bijlagen bij hetEërgisch StadtsbIád - O871Ï/26IÏ _ Annexés dru Moniteur belge

ondeBneennalminr

ng 0 84 0. 5 5 8. 9_4 3

(voluit) : "FISCARIUS"

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2520 Ranst, Kromstraat 64c

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 21 oktober 2011, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCARIUS" te Ranst, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichters :

- De Heer VAN DORST Tom Paul Lodewijk, geboren te Antwerpen op 17 december 1972, wonende te 2520

Ranst, Lievevrouwestraat, nummer 46.

- De Heer GEYLEN Peter, geboren te Antwerpen op 1 april 1972, wonende Rue Haute 6A te 6680 Mertert,

Groot Hertogdom Luxemburg.

2. Haar naam luidt : "FISCARIUS'.

3. Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2520 Ranst, Kromstraat 64c.

4. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel : - De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, ge-schikt voor het opmaken van

de rekeningen;

- Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- Belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden:

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- De vennootschap mag via inbreng, fusie of inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van

andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschap-pen met een gelijkaardig doel;

- De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschap-pen;

- De vennootschap mag aile verrichtingen, met inbegrip van financiële, roeren-de en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist;

- De vennootschap mag in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom, als in vruchtgebruik en/of naakte eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals o.m. erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren  beheer wordt in deze zin verstaan zodat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten zoals o.m. haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen;

- De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwe-zenlijken onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake en voor zover deze verrichtingen de burgerlijke aard van de vennootschap niet aantasten en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van één/derde, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december van elk jaar, om 18.30 uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen

1. EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 30 juni 2013.

2. JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2013.

13. Slotbepalingen:

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder :

de Heer VAN DORST Tom, voornoemd onder 1.

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel

of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg werd geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Mevrouw Kristin Versijp, Bosselaerstraat 4 te 2100 Antwerpen-Deurne, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.12.2015, NGL 24.01.2016 16024-0335-014

Coordonnées
FISCARIUS

Adresse
KROMSTRAAT 64C 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande