FISH TIME

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FISH TIME
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.785.348

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

IL tee ~; 1n de bijlagen het Belgisch Sta: e1~adMbekeir~te,t~ . n[co " ie

~ bij g~

na neerlegging ter griffie van de . er~4.t~~~~ ~~'~ ~z'~.1~=`~ ~raxx de

RECHTBANK VAN' r; ,r " . s ~

IIIDININIII0I~I

*19191236*

Vc

behc aar Bell

Staal

lala

111

.ANTWEF FEN aftte] ng erraynour

De Griffier

Ondernemingsnr : 0534.785.348

Benaming

(voluit) : Fish Time

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Harmoniestraat 52, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - vereffening - sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 5 mei 2014, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste beslissing.

Op verzoek van de zaakvoerders beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zoals zij vanaf heden, 5 mei 2014, enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening

Tweede beslissing.

De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te stellen daar de activa en passiva van de vennootschap

en de rechten en plichten daaraan verbonden, volledig worden overgenomen door de vennoten.

Derde beslissing.

De zaakvoerder verklaart dat er geen schulden meer te vereffenen zijn noch dat er baten te innen zijn die niet inbegrepen zijn in de verbintenis van de vennoten die verklaren hierbij alle schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en eventuele vorderingen te innen in verhouding tot hun aandeel.

Vierde beslissing.

Door het ontbreken van de noodwendigheid om de vennootschap verder te laten bestaan uit noodzaak van de vereffening, gezien de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten en de verbintenis van deze vennoten, wordt de vereffening heden 5 mei 2014 onmiddellijk afgesloten en de vennootschap definitief ontbonden.

Vijfde beslissing,

De ontbinding en vereffening stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie. Worden met onmiddellijke ingang ontslagen als zaakvoerder als gevolg van de ontbinding en vereffening: de heer Cinar Davut en Cinar Zülfükar,

Zesde beslissing.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste tien jaar bewaard worden door de heer

Zülfükar Cinar, Harmoniestraat 52, 2300 Turnhout

de zaakvoerder, Cinar Zülfükar

Cinar Davut

Op de laatste 1:11z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013
ÿþ Mua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL '

0 9 Alla 2013

"

TURNHOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr : 0534.785.348

Benaming

{voluit) : Fish Time

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Harmoniestraát 52, Building B, bus 7 / 2300 (volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering dd. 31 juli 2013 werd volgende beslissing genomen:

- niet onmiddellijke ingang de heer Cinar Zülkarni , wonende te Charles Dickensstraat 43, 6836 TR Amem, Nederland te benoemen als zaakvoerder.

de zaakvoerder

Cinar Davut

1111111

131 0 91*

-cclC1fou ~

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþiiw11u1u1309uiu iiR1,1MuWi11a

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter jriffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 MEI 2013

GrikRNHOUT De Griffier,

MON! IEUR Barg

01 -06- 26:3

BELGISCH STK , T S3L.'"

Bijlagen bij hët-BèTgiscli-Siàats iIiar- 1418b72eiJ - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar :

QS3 ~: U ;) . J il

Benaming

(voluit) : Fish Time

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Harmoniestraat 52, Building B, bus 7 2300 T..Wemeev &

(volledig adres) /

Onderwerp akte : oprichting

Uit onderhandse akt dd 22 mei 2013 blijkt dat

1, De heer Cinar Zülfükar, Paukenpad 95, 3822 DC Amersfoort, Nederland

En

2. De Heer Cinar Davut, Bennekomseberg 25, 3825 RH Amersfoort, Nederland

ZIJN OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

De comparanten verklaren een vennootschap onder firma op te richten met als maatschappelijke benaming 'Fish Time', met een maatschappelijk kapitaal van 1.000 Euro vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met zonder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt :

De heer Cinar Zülfükar 500 Euro waarvoor hij 500 aandelen ontvangt.

De heer Cinar Davut 500 Euro waarvoor hij 500 aandelen ontvangt.

1 - naam - vorm : De vennootschap is een vennootschap onder firma welke zal handelen onder de benaming "Fish Time"

2 - zetel ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te Harmoniestraat 52 Building B bus 7, 2300 Turnhout.

3 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden

De productie de import, export, aan- en verkoop, het verwerken, het versnijden, het behandelen, het verpakken en het conserveren van alle vis- en vleesproducten.

De productie de import, export, aan- en verkoop, het verwerken, het versnijden, het behandelen, het verpakken en het conserveren menigvuldige voedingswaren, al of niet diepgevrozen.

De ambulante handel.

Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector zoals onder meer:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f f M 1 A i

Voor' behouders aân het Belgisch Staatsblad

e

Drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tearoom, snackbar, frituur en restaurant, private club, dancing,, discotheek en cabaret, hotel en logementshuis, feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum, alle installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector of ontspanningswereld.

Het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, recepties, cocktails, vermakelijkheden, evenementen, happenings, tentoonstellingen, vernissages, gezelschapsspelen, conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van aile aard in de meest ruime zin van het woord, vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties, traiteurdiensten en catering.

Het geven van lessenreeksen en voordrachten alsook het organiseren van allerlei evenementen met betrekking tot het voorgaande.

Het ondersteunen van toeristische activiteiten.

Het produceren, verdelen en uitbaten van automaten bestemd voor de distributie van voeding in de meest ruime zin, de verhuur zonder uitbatingpersoneel van verkoopautomaten.

De aan- en verkoop, van alle daarmee verband houdende producten en diensten, voedingswaren, wijnen en likeuren, machines en materialen in verband hiermee, zowel klein- als groothandel, import en export.

De tussenpersoon in de handel;

De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten.

Het optreden als tussenpersoon in de handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan aan- en verkoop, in- en uitvoer, vertegenwoordiging, makelarij, commissiehandel en agentuur,

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten cpgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

4 - duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

5 - Kapitaal - Aandelen : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.000 en is verdeeld in 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6 - Bestuur : werden aangesteld als zaakvoerder de heer Cinar Zülfükar, voornoemd en de heer Cinar Davut, voornoemd..

7 - Algemene Vergadering : Jaarlijks zal een algemene vergadering plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en dit op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur alwaar de beherend vennoot toelichting zal geven over de resultaten van het boekjaar en algemene vergadering zal stemmen over de toewijzing van dit resultaat,

8 - boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting om te eindigen op 31 december 2014.

De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 'Accountantskantoor van de Korput, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, BTW BE 0860.484.228 RPR Turnhout, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen van het ondernemingsnummer en BTW.

Opgemaakt te Turnhout op 22 mei 2013 in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben, één exemplaar bestemd zijnde voor neerlegging op de griffie rechtbank van koophandel.

Cinar Zülfükar Cinar Davut

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FISH TIME

Adresse
HARMONIESTRAAT 52, BUS 7 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande