FIT4EVER

Société en commandite simple


Dénomination : FIT4EVER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.924.141

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 25.10.2013 13645-0464-007
13/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGLEGD

42 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

G,ir(;e

StaatsbladVoor-

behouden

aan het

Belgisch ~izo~3zaa*

Ondernemingsnr : ~ 44 9 u4 ).1t)

Benaming

(voluit) : FIT4EVER

(verkort)

Rechtsvorm ; Gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; 2570 Duffel, Hoogstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Domien DE LELIE te Antwerpen-Borgerhout op 29 maart 2012 blijkt door 1. de heer MAES Patrick Pedro, geboren te Antwerpen op 4 februari 1972, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 26, rijksregister nummer 72.02.04 465-68; en een ander van:

een gewone commanditaire vennootschap te zijn opgericht onder de naam "FIT4EVER" met zetel te 2570 Duffel, Hoogstraat 26,

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt tweeduizend euro (¬ 2.000,00) en is verdeeld in twintig aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00).

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (¬ 2.000,00) en is verdeeld in twintig (20) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) elk.

De aandelen luiden op naam en moeten worden ingeschreven in een aandelenregister te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn. De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van inrichtingen die tot doel hebben het bevorderen van de fysische en psychische gesteldheid van de mens.

Dit omvat onder andere doch niet beperkend : fitness training, figuurcorrectie, powertraining, conditietraining, het uitbaten van zonnebanken en sauna-lnstallaties.

Het ontwikkelen en de uitoefening van bewegingstherapie en de begeleiding ervan.

Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en het onderrichten van cliënten in verband met de hoger vermelde activiteiten.

Het verstrekken van voedingsadvles, de opmaak van voedingsplannen en de begeleiding hiervan,

Het kopen en verkopen, de import en export van producten ln verband met hoger gemelde activiteiten, alsook van sportuitrusting waaronder fitnessmateriaal, hartslagmeters, dieetproducten, fitnesskledij, ...

Het organiseren en geven van seminaries en trainingen,

De vennootschap mag tevens alle apparatuur, inrichting, kleding en benodigdheden die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden, kopen, verkopen, fabriceren, verhandelen, invoeren en uitvoeren.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere vennoten zaakvoerders, die geen stille vennoot mogen zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door:

de heer MAES Patrick Pedro, geboren te Antwerpen op 4 februari 1972, wonende te 2570 Duffel, Hoogstraat 26, rijksregister nummer 72.02.04 465-68.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012,en dat het aanvangt op heden.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand april om achttien uur.

De vergadering kan slechts beslissen indien de helft (1/2) van het aantal aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is. Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid genomen. Elke vennoot heeft evenveel stemmen ais hij aandelen heeft,

Over een statutenwijziging kan slechts beslist worden bij unanimiteit van alle bestaande vennoten

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat,

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaat-ischapsrechten geschorst tot een enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhcuding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal, aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, volgens de beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de hele winst aan één of meerdere vennoten kan worden toegekend. De algemene vergadering kan besluiten de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven,

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

-De Notaris-

-DOMIEN DE LELIE-

-DB 13.234-





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luil BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIT4EVER

Adresse
HOOGSTRAAT 26 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande