FIZHA INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIZHA INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.245.611

Publication

28/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.10.2013 13636-0492-014
25/05/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming 0836.245.611

(voluit) : FIZHA INVESTMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2627 Schelle, Peperstraat 41

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 11 mei 2011, blijkt; dat:

De heer BLOMMAERTS Peter Louis Norma, geboren te Bornem op 16 februari 1974, rijksregistemummer 74.02.16 325-84, echtgenoot van Mevrouw MARIEN Ann, wonende te 9240 Zele, Alice Nahonstraat 20.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

Naam: FIZHA INVESTMENT

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 2627 Schelle, Peperstraat 41

Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

- Optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent Centea nv of haar rechtsopvolgers en dit op het vlak

van allerlei beleggingen, kredieten en verzekeringen.

- Optreden als kredietmakelaar en als bemiddelaar inzake verzekeringen.

- De opbouw van eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer door het beheer, de aankoop, de verkoop, de uitwisseling, de commissie, de makelaardij, de huur, de erfpacht, de verhuur, de bouw, de exploitatie, de valorisering, de verdeling, de zaakwaarneming van onroerende goederen, van welke aard deze: ook zijn.

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- Deelnemen in alle andere vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die; bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, doch met uitdrukkelijke uitzondering voor wat betreft het: optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent waarvoor een absolute exclusiviteit geldt.

- Optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op.

de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. .

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-'noot'schap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD; EURO (18.600 ¬ ), verte-'genwoor'digd door 18.600 ge-'lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk metV een fractiewaarde van éénlachttienduizendzeshonderdste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal wordt onderschreven in geldspeciën ad 744 ¬ en door inbreng in natura ad 17.856 ¬ , als; volgt:

INBRENG IN NATURA

De Heer Peter Blommaerts, comparant in deze, verklaart in te brengen zijn eenmanszaak, gevestigd te 2627: Schelle, Peperstraat 41, met ondernemingsnummer 0822.517.339, met een totale netto-waarde van 20.774,63: ¬ , zijnde de zelfstandige activiteit van kantooragent van het Centeakantoor te Schelle.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde RSM' INTERAUDIT BV CVBA, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 1932 Zaventem, Lozenberg 22 b2,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LU k B

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mei 2.1

Ibleidegdtergee vande

lulde wo tistpkeTtài te lokwmen

0p 1 3 Mn ;11

Griffiee Orftffer,

*11078826*

Vo beho aan Bel£ Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

.'r vertegenwoordigd door de Heer Willy Gillisjans, bedrijfsrevisor, de dato 18 januari 2011, overeenkomstig artikel 218 van het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge Het besluit van laatstgenoemd verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura verricht door de heer Peter BLOMMAERTS, kantooragent van het Centea-kantoor te 2627 Schelle, woonachtig te 9240 Zele, Alice Nahonstraat 20, ter gelegenheid van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIZHA INVESTMENT, bestaat uit de immateriële en materiële vermogensbestanddelen die gebruikt worden voor zijn zelfstandige activiteit van kantooragent. De totale waarde van deze inbreng werd door de partijen vastgesteld op 20.774,63 EUR.

Enkel een gedeelte van de inbreng zal toegewezen worden aan de onderschrijving van het kapitaal. Het saldo zal het voorwerp uitmaken van een inschrijving op het credit van een schuldrekening ten gunste van de inbrenger; deze schuld zal aan de inbrenger voldaan worden volgens de voorwaarden die later tussen de partijen zullen overeengekomen worden. Deze tweede operatie komt overeen met een quasi-inbreng.

Dit verslag betreft deze dubbele operatie.

A.INBRENG IN NATURA

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De inbrenger is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

Ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ode beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

Q'dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden,tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.''

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 17.856 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIZHA INVESTMENT.

B.QUASI-INBRENG

Tot besluit van de onderzoeken die wij hebben uitgevoerd, van het nazicht van de documenten die ons werden voorgelegd en de controles die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, zijn wij van oordeel dat, rekening houdende met het objectief van de voorgestelde operatie, :

1.de beschrijving van de te verkrijgen bestanddelen voldoende beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2.de toegepaste -'waarderings-'methoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn in het kader van de continuïteit van de activiteit.

3.enerzijds, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding hetzij 2.918,63 EUR juist en billijk is, en

4.anderzijds, er overeenstemming is tussen de waarde van de immateriële en materiële vermogensbestanddelen, voorgesteld ter verkoop door de heer Peter BLOMMAERTS, hetzij 2.918,63 EUR, en het bedrag dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIZHA INVESTMENT overweegt om te betalen, namelijk 2.918,63 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" -'is.-'"

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voorwaarden van de inbreng

De vennootschap bekomt de volle eigendom en genot, te rekenen vanaf heden.

De inbrenger, zijnde de Heer Blommaerts Peter, gaat ten opzichte van de vennootschap de verplichting aan deze laatste te vrijwaren voor de eventuele minderwaarden op de ingebrachte bestanddelen die na de inbreng zouden blijken en te wijten zouden zijn aan gebeurtenissen die plaatsvonden voor de inbreng.

De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen niet bezwaard zijn met enig pandrecht.

Hypothecaire toestand

De in te brengen éénmanszaak is vrij en onbelast van enige hypotheekinschrijving zoals blijkt uit de hypothecaire staat. De inbrenger verklaart geen enkele hypothecaire volmacht verleend te hebben op voormelde éénmanszaak.

Fiscale certificaten

Krachtens artikel 4lquinquies van de Wet op de R.S.Z., artikel 16ter van het Sociaal Statuut der Zelfstandigen, krachtens artikel 93 undecies van het BTW-wetboek en krachtens artikel 442bis Wetboek Inkomstenbelastingen, legt de inbrenger alhier de nodige certificaten voor, zijnde:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-Nihil-certificaat afgeleverd door Ontvangkantoor Directe Belastingen Lokeren de dato 22 april 2011;

-Nihil-certificaat afgeleverd door Rijksdienst voor Sociale Zekerheid de dato 15 april 2011;

-Attest afgeleverd door Acerta Sociaal Verzekeringsfonds de dato 16 april 2011, waaruit blijkt dat de

inbrenger per 13 april 2011 geen achterstallen heeft, doch enkel voor het tweede kwartaal van het jaar 2011

een bedrag verschuldigd is van 811,52 E.

-Certificaat BTW dient niet afgeleverd te worden, aangezien de inbrenger niet-btw-plichtig is.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbreng in natura ten bedrage van 20.774,63 ¬ worden toegekend aan de Heer

Blommaerts Peter:

enerzijds: 17.856 -nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een

fractiewaarde van 1/18.600ste van het geheel geplaatste kapitaal;

anderzijds: 2.918,63 ¬ zal geboekt worden op het credit van een schuldrekening ten gunste van de

inbrenger.

INBRENG IN GELD

Op 744 aandelen wordt ingetekend door de Heer Blommaerts Peter die, ter betaling van het daaraan

beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 744 ¬ een zelfde som geld heeft ingebracht, zodat ieder

aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, volstort is.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk

aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen

rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij

vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te

benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De

zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer,

die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet

vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er

meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag

van de maand mei om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

s'

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012......-

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenko-clnen op de laatste vrijdag van de maand mei om

twintig uur van het jaar 2013.

C. Benoeming zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statu-'taire

zaakvoerder aangesteld: voormelde Heer Peter Blommaerts, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan Accountantskantoor Walter Bal bvba, gevestigd te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 426/3, vertegenwoordigd door Mevrouw Yolanda Van Regenmortel, Beemdenlaan 31 bus 2, 2550 Kontich.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

E. Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 december 2010, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

" " " " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIZHA INVESTMENT

Adresse
PEPERSTRAAT 41 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande