FLAMENCO-COMPANIA SARANDONGA

Association sans but lucratif


Dénomination : FLAMENCO-COMPANIA SARANDONGA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.068.327

Publication

28/08/2012
ÿþ MOd2.2

tt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK KO PHANDSE.

11 -iSB- 21142

ANI)ig¬ RPEN

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

*1214]486*

08.48 .0s 8._321

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) ; FLAMENCO-COMPANIA SARANDONGA

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kerkhofweg 42, 2547 Lint

' Onderwerp akte : OPRICHTING

Da ondergetekenden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.Hermans Marleen Josée Florent, geboren te Wilrijk, 23.11.1968, wonende te 2547 Lint, Kerkhofweg 42.

2.De Ridder Frank, geboren te Schoten, 27.02.1967, wonende te 2547 Lint, Kerkhofweg 42.

3.Hermans René Alfons J, geboren te Wilrijk, 29.06.1947, wonende te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 265.

zijn overeengekomen op 15.08.2012, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "Flamenco-compania Sarandonga" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden

STATUTEN

Artikel 1 De vereniging draagt de naam "Flamenco-compania Sarandonga" . Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 2 : De zetel van de vereniging is gevestigd te 2547 Lint, Kerkhofweg 42, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Hij kan worden overgeplaatst naar een andere plaats bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering zal de zetelwijziging bekrachtigen in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

Artikel 3 ; De vereniging heeft tot doel de promotie van de flamenco danscultuur in al zijn vormen en diversiteiten. Als culturele vereniging kan ze dit doel realiseren door de organisatie van cursussen, workshops en optredens. Ze kan eveneens deelnemen aan demonstraties.

Zij Is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

a au

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Artikel 4, De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

LEDEN

Artikel 5.1 : De vereniging telt werkende en toegetreden leden,

Artikel 5.2; De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen met alle rechten zoals omschreven voor "leden" in de V&5-wet. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de Raad van Bestuur als zodanig worden toegelaten. Natuurlijke personen die als werkend lid willen toetreden moeten reeds minimaal 2 jaar toegetreden lid zijn; deze voorwaarde geldt niet voor de natuurlijke personen die binnen het jaar na de oprichting van deze vereniging een werkend lid opvolgen.

Wie als werkend lid, lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

De Raad van Bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding, zonder verdere motivatie. De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dient minstens de meerderheid van de leden van het Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn De beslissing wordt genomen met gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de werkende leden worden door de Raad van Bestuur in een register ingeschreven binnen de 8 dagen na kennisname van de beslissing.

Artikel 5.3: De toegetreden leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur kan natuurlijke personen of rechtspersonen tot de vereniging toelaten.

Wie als toegetreden lid, lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail. De Raad van Bestuur beslist discretionair over elk verzoek tot toetreding, zonder verdere motivatie, met gewone meerderheid.

Artikel 6. De door de werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 200 EUR, De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de door de werkende leden verschuldigde bijdrage vast.

De door de niet-werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 200 EUR. De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de door de niet-werkende leden verschuldigde bijdrage vast.

Artikel 7. Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Indien echter door het ontslag het aantal werkende leden onder het wettelijk of statutaire minimum daalt, dan wordt het ontslag van het werkend lid opgeschort tot er na redelijke termijn een vervanger is voorzien.

Tot uitsluiting van een werkend lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehcord, althans opgeroepen. De Raad van Bestuur kan een werkend lid schorsen in afwachting van de algemene vergadering waarin beslist wordt over de uitsluiting,

Toegetreden leden kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Een lid dat ontslag neemt, dat wordt uitgesloten of geschorst en hun eventuele rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen ook nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen.

M1

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. De Raad van Bestuur van de VZW houdt overeenkomstig de VZW-wetgeving een ledenregister bij. Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende en toegetreden leden van de VZW, moeten deze wijzigingen binnen de 8 dagen na kennisgeving ervan aan de Raad van Bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging tijdig door te geven aan de Raad van Bestuur.

Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden op de zetel van de VZW en kan rechtsgeldig worden ondertekend door de voorzitter.

De Raad van Bestuur legt jaarlijks een kopie van het ledenregister neer ter Griffie indien er wijzigingen zijn gebeurd, binnen de maand na de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

De werkende leden hebben het recht om de inzage van het ledenregister te vragen, indien er geen commissaris werd aangesteld in de VZW. Zij richten hiervoor een verzoek aan de Raad van Bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9. De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, vervolgens de secretaris en bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering worden uitgeoefend:

-Wijziging van de statuten

-De benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging

-De benoeming en de afzetting van de bestuurders

-De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-De goedkeuring van de begroting en van de rekening

-De ontbinding van de vereniging

-De uitsluiting van een lid

-De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

De Algemene Vergadering is ook bevoegd voor alle gevallen waarin de statuten dat vereisen, zoals

bijvoorbeeld:

-De verkiezing van de Voorzitter, de Ondervoorzitter, de Penningmeester en de Secretaris

Elk werkend lid heeft 1 stem.

leder werkend [id kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbij behorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Artikel 10. De gewone algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur.

Een buitengewone algemene vergadering kan ook door de Raad van Bestuur worden samengeroepen. De Raad van Bestuur is tevens verplicht een algemene vergadering samen te roepen wanneer minimum 1/5 van de werkende leden hierom verzoekt.

De vergaderingen zullen plaatsvinden op de plaats vermeld in de uitnodiging.

Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

r ~v

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder,

Artikel 12. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, behalve wanneer de wet of de statuten dit anders voorzien, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

De stemming kan gebeuren door handopsteking of, indien gevraagd door de meerderheid van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Artikel 13. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend. De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

BESTUUR

Artikel 14. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 2 bestuurders, die lid zijn van de vereniging, Zij worden benoemd door de algemene vergadering bij een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde werkend lid wordt aanvaard, zal een (buiten)gewone algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder,

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde tijd. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap.

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door sohriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur, Iedere bestuurder kan ook te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden, bij gewone meerderheid.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter is automatisch voorzitter van de algemene vergaderingen.

Artikel 15. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De Raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen en dit ter goedkeuring voorleggen aan de algemene vergadering. De bestuurders oefenen hun bevoegdheden gezamenlijk, in groep, uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 16. Het dagelijks bestuur van de VZW op intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen, Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, moet worden gespecifieerd of deze personen alleen of gezamenlijk kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft.

In afwijking van artikel 13bis V&S-wet kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestenº%ming van de Raad van Bestuur beslissingen nemen en rechtshandelingen stelten die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 1.000,00 EUR te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt, Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang

Bij gebreke aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van een uittref sel daarvan bestemd om in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit dit stuk moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de VZW ieder afzonderlijk dan wel gezamenlijk verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten. Ze zijn wel aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van 2 bestuurders,

De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur en kan eveneens te allen tijde door de Raad van Bestuur ontslagen worden bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 17. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

De vergaderingen worden door de voorzitter voorgezeten. Bij zijn afwezigheid wordt de taak overgenomen door één van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen, ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt, iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie,

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur,

t ti T MOD 2.2

BEGROTINGEN, REKENINGEN

Artikel 18. Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 september tot 31 augustus.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, legt de Raad van Bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar en spreekt de algemene vergadering zich uit over de kwijting van de bestuurders. Dit gebeurt bij afzonderlijke stemming.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet.

ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 19. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 20. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel ais deze vereniging nastreeft. Zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Artikel 21. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 Juni 1921 en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 01 september 2012 tot 31 augustus 2013.

BENOEMING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

BESTUURDERS:

- Hermans Marleen, bestuurder

- De Ridder Frank, bestuurder

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te 2547 Lint, Kerkhofweg 42 op 15 augustus in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Hermans Marleen, bestuurder

De Ridder Frank, bestuurder

Hermans René, lid

,p-

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FLAMENCO-COMPANIA SARANDONGA

Adresse
KERKHOFWEG 42 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande