FLEETWIND

Divers


Dénomination : FLEETWIND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.287.654

Publication

12/05/2014
ÿþOndernemingsnr ; 0472287654

1!

Benaming (voluit) : FLEETININD

,

,

il 1. Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag vanj

il zeshonderdzevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 657.500,00) zonder vernietiging van!

!i aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile!

:! aandelen in het maatschappelijk vermogen. De kapitaalvermindering geschiedt door eeni

11 uitbreng van nagemeld onroerend goed in voordeel van de enige aandeelhouder van de!

vennootschap, te weten voormelde mevrouw Cools en door aanzuivering van de rekeningl

, courant gehouden door mevrouw Cools, dit samen voor een bedrag van1

zeshonderdzevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 657.500,00), zodat het!

!: D&P Consulting bvba met zetel te 2440 Geel, Pastoor Claesenstraat 1, vertegenwoordigd door! 1: mevrouw Petra Claus of haar aangestelden aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige! !! formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of! 1! verbetering van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank ondernemingen of het!

!! ondernemingsloket en alle aanverwante overheids-of belastings-of BrVdiensten

!! VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

:t

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES 1!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

II

AJW.11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

cchlbnk von lcphe

Antwerpen

29 APR. 2C1it

afdeling Antwerpen

Griffie

d

14 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel HARMONIESTRAAT 122

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERMINDERING

1: UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte inhoudende proces verbaal vari buitengewone algemene vergadering van de NV Fleetwind gehouden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 24.4.2014 dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het: maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen

1i maatschappelijk kapitaal wordt gebracht op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ !

1;

; 61.500,00) .

.. a StatutenwijzigingDe vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel Kapitaall

:.

van de statuten te wijzigen naar aanleiding van voorgaande beslissing zodat artikel Kapitaal! :

! van de statuten vanaf heden luidt als volgt: ,

,

i! Artikel 5 ,

'

, .; Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) eni

I; wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde. ,

,

;VOLMACHT '

,

, !! Ais bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld:

VER BAAL!

03/10/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0472287654

Benaming (voluit) : FLEETWIND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : harmoniestraat 122 2018 antwerpen

Onderwerp akte : Goedkeuring jaarrrekening - Ontbinding - Stuiting van de vereffening

UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick: vendepufte te Antwerpen Borgerhout op 22.9.2014 inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene: vergadering van de NV FLEETWIND dat de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van: hot maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen : 1 De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2014 goed: te Keuren.

2.De vergadering neemt kennis van

" het verslag van de raad van bestuur waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht;

" een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014 zoals

bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, BV ow BVBA VOSSEN & C° te;

Wachtebeke Langelede 28/A vertegenwoordigd door de heer Filip Vossen bedrijfsrevisor over gemelde;

staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt alsvolgt:

BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

.t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

t lo In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandeli

Antwerpen

2 4 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

urane

et

u

~o

C1D

!n overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft ondergetekende de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, van de naamloze vennootschap « FLEETWIND » aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op haar invereffeningstelling.

in het kader van de procedure tot ontbinding zoals voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap « FLEETWIND » -- met maatschappelijke zetel gelegen te: 2018 Antwerpen, Harmoniestraat 122 -- onder haar verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat van: activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de: vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 92.003,58 EUR en een netto-actief van; 79.379,19 EUR.

!!r voomoemde staat van activa en passiva werd door het bestuursorgaan een voorziening, ad 6,500,42 EUR aangelegd voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door art 28 § 2 KB 30.01.2001. Voor zover toereikend, geen bemerkingen dien aangaande.

Op grond van de controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende, onder voorbehoud van het eventuele effect voor wat betreft :

" de volledigheid van het bedrag opgenomen als handelsschulden (credit 825,46 EUR) om reden dat geen externe bevestigingsbrieven werden ontvangen,

" de volledigheid van enige latente schuld ten aanzien van eender (para)fiscale administratie voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren/-perioden,

¢' de afloop van enig hangend geschil waarin de vennootschap mogelijks verwikkeld zou zijn,

bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap én dat de staat afgesloten op 31 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zulleni worden.

mod 11.1



Op grond van de aangeleverde informatie door het bestuursorgaan en als gevolg van de uitgevoerde controles in toepassing van de beroepsnormen, heeft ondergetekende vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald dan wel de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Ondergetekende wijst er wel op dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het nemen van de beslissing tot vereffening, door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen dan vermeld in onderhavig verslag die ondergetekende ter voorlichting van de aandeelhouder onontbeerlijk acht.

Ondergetekende wenst te herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan warden beschouwd als een "faimess opinion".

Onderhavig verslag (in totaal 17 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 22 september 2014.

BV/BVBA VOSSEN en C°

bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door

Filip VOSSEN, Bedrijfsrevisor

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

3.De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat alle schulden ten aanzien van derden ziin terugbetaald of de nodige gelden om dit te voldoen geconsigneerd werden.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en dit in navolging van voorgaande beslissingen het ontslag ais bestuurders te aanvaarden met ingang van heden van :

- mevrouw Catharina COOLS voornoemd tengevolge waarvan tevens haar mandaat als afgevaardigd bestuurder een einde neemt op datum van heden 22 september 2014.

- De heer COOLS Arthur Gabriel Petrus Maria geboren te Berchem op 23 februari 1927 RR

27022335521 wonende te 2018 Antwerpen Antoon Van Dyckstraat 2 bus 1.

Er wordt hen kwijting en onlasting verseend van het door hen gevoerde mandaat.

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering de instrumenterende notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeien en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard ten minste vijf jaar te 2018 Antwerpen Harmoniestraat 122.

De vergadering verleent hierbij uitdrukkelijk volmacht en opdracht aan alle administraties en dienten om alle gelden die naar aanleiding van de vereffening nog zouden toekomen aan de vennootschap of in casu aan haar aandeelhouders, rechtstreeks te storten op rekeningnummer bel 1063388437848 van mevrouw Cools voornoemd

Volmac t Kruispuntbank ondernemin" en en onderneminisloket

Als bijzondere gemachtigde met recht van substitutie, wordt aangesteld: D&P Consulting te Geel Pastoor Claessensstraat 1 aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL VERSLAG RAAD VAN

BESTUUR VERSLAG BEDRIJFSREV1SOR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudtn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2014 : AN347171
07/02/2013 : AN347171
20/02/2012 : AN347171
23/03/2011 : AN347171
23/02/2011 : AN347171
05/03/2010 : AN347171
18/02/2009 : AN347171
31/10/2008 : AN347171
07/02/2008 : AN347171
02/01/2007 : AN347171
11/10/2006 : AN347171
17/11/2005 : AN347171
14/11/2005 : AN347171
07/03/2005 : AN347171
15/02/2005 : AN347171
04/11/2004 : AN347171
26/11/2003 : AN347171
31/10/2002 : AN347171
24/10/2001 : BG092496

Coordonnées
FLEETWIND

Adresse
Zetel : harmoniestraat 122 2018 antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande