FLEXAIR BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLEXAIR BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.380.326

Publication

19/09/2014
ÿþ44 Mcd PDF 11,1

ln de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.380.326

Rechtbank van koophandet Antwerpen

10 SEP, 2014

aideng Asetiffie

Rij1agen_bilhetilelgischStaatsblnd_-_19/09/2014,_Annexes.du_Moniteur-be1ge

Benaming (voluil) : Flexair Belgium

vorkort}

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Kaaistraat 60, 2960 Brecht, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verlenging mandaten bestuurders Tekst

Uit het Proces-Verbaal van de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 16 juni 2014 blijkt dat de mandaten van de Raad van Bestuur, gedelegeerd-bestuurder Van Hoorn Arie en bestuurders Nobel Louise en Van Hoorn Eline worden verlengd voor een periode van zes jaar en dit tot na de Algemene Vergadering te houden in 2020.

Van Hoor A.

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz van I tilkS verMeld-e-ri": Réct6 Nar n en-hbedenigheid vin dé lifit-riirdenteredde rietairs:hetilfiraiïclé-o-eid(5(o)n(énY

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 12.08.2014 14410-0283-015
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 10.10.2013 13624-0349-014
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 25.09.2012 12572-0165-013
16/01/2012
ÿþMod Word 11.1

<<IJ[k;c In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

--_r ~bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIUI IIl lI 11111 llII l l(II'

~izoiasse

Ondernemingsnr : 0426.380.326

Benaming

(voluit) : FLEXAIR BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2960 Brecht/Sint Job in't Goor, Kaaistraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanpassing recente vennootschapswetgeving - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op zesentwintig december

tweeduizend en elf. Ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor Brasschaat 11.

Dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

De statuten aan te passen overeenkomstig de wetgeving aangaande de afschaffing van de effecten aan

toonder en omzetting op naam, als volgt:

1/ In de bestaande statuten wordt artikel 7 geschrapt en vervangen door de nieuwe artikelen 7, 7bis en 7ter.

" Artikel 7: Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkend rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door een ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een; inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende' rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Artikel 7bis: Omzetting van de aandelen aan toonder.

1. Indien een aandeelhouder een omzetting in aandelen op naam wenst, geeft hij/zij zijn/haar aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zat.inschrijven. in. het register- van .aandelen _op. naam..en_ze.daarna-zal vernietigen...._.

Op de laatste blz. van Luik E3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, r

V,

beh,

aai

Bel

Staa

Annexes du`Mdmféür bèlgé

Weergokrd ter ,riffie van d, Beul?bank von Koopberde; te Ântaypen, op

Griffie 4 JAN. 2012

2. Indien een aandeelhouder een omzetting in gedematerialiseerde aandelen wenst, geeft hij/zij zijn/haar-aandelen af aan de vereffeningsinstelling of aan een erkende rekeninghouder. Door een boeking op een effectenrekening worden deze aandelen automatisch omgezet in gedematerialiseerde aandelen. De vereffeningsinstelling of de erkende rekeninghouder zorgt voor de boeking, voor inschrijving of aanpassing van de inschrijving van het totaal aantal gedematerialiseerde aandelen die in omloop zijn in het register van de aandelen op naam en voor de overhandiging van de aandelen aan toonder aan de vennootschap met het oog op hun vernietiging.

Artikel 7ter. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekende door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van de datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde.

2/ In de statuten wordt artikel 18 geschrapt en vervangen door het nieuwe artikel 18:

Artikel 18  algemene vergadering  toelating.

1. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

2. De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

Bijzondere volmacht:

Er wordt een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Wim De Flo van het accountantskantoor Van Moppes te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat, 101, teneinde over te gaan tot alle formaliteiten nodig op de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en Ondernemingsloketten, diensten van de belastingen en de BTW.

Voor eensluidend uittreksel.

Notaris Marnix De Sadeleer

Tegelijk hiermede neergelegd:

-afschrift der akte

-volmacht

-gecoordineerde statuten

.Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 25.10.2011 11584-0016-013
07/04/2011
ÿþ Mpd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 " uosaaai*

IIII

-

[MI/~, ,MI, l/.~ Cr

l l.W~v~J~1~Yo~.~J V

" 1 _ - . ,

2 O t111 2811

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.380.326

Benaming FLEXAIR BELGIUM

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : NAPELEONKAAI 7 bus 10, 2000 Antwerpen, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

De raad van Bestuur heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Napoleonkaai 7 bus 10, 2000 Antwerpen naar Kaaistraat 60, 2960 Brecht en dit per 01 maart 2011.

A. Van Hoorn

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.06.2009, NGL 07.08.2009 09547-0087-013
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 24.07.2008 08447-0322-012
31/07/2007 : AN330613
05/09/2006 : AN330613
30/09/2005 : AN330613
27/09/2004 : AN330613
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0031-015
15/12/2003 : AN330613
07/08/2003 : AN330613
14/10/2002 : AN330613
05/12/2001 : AN330613
27/10/1999 : AN330613
20/08/1999 : AN330613
11/09/1998 : AN330613
11/09/1998 : AN330613
11/09/1998 : AN330613
11/09/1998 : AN330613
02/07/1997 : ANA50100
27/09/1996 : BL464924
31/07/1996 : BL464924
01/01/1992 : BL464924
01/01/1986 : BL464924
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 26.07.2016 16348-0455-014

Coordonnées
FLEXAIR BELGIUM

Adresse
KAAISTRAAT 60 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande