FLEXCREDIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEXCREDIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.998.982

Publication

10/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306268*

Neergelegd

08-04-2015

Griffie

0627998982

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

FLEXCREDIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 7 april 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  FLEXCREDIT .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen (Berchem), Filip Williotstraat 9.

3. Oprichters:

1/ De heer DE BACKER Joeri, geboren te Aalst op 21 maart 1987, wonende te 2000 Antwerpen,

Kipdorpvest 32 bus 2;

2/ De heer VAN dER DONCKT Christophe Etienne Paule, geboren te Antwerpen op 27 oktober

1988, wonende te 2000 Antwerpen, Kipdorpvest 32 bus 2.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: De oprichters stelden aan als nietstatutaire zaakvoerders voor

onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ de heer DE BACKER Joeri, voornoemd;

2/ de heer VAN dER DONCKT Christophe, voornoemd.

12. Commissarissen: Geen.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Filip Williotstraat 9

2600 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1/ Alle activiteiten inzake de uitbating van een incassobureau en debiteurenbeheer in opdracht van bedrijven, instellingen en particulieren, omvattende het optreden als kredietbemiddelaar die door invordering van een schuld bijdraagt tot het uitvoeren van een kredietovereenkomst, alsook als bemiddelaar bij het innen of overnemen van schuldvorderingen, waarbij de vennootschap zich door derden, zoals financiële instellingen en daartoe gekwalificeerde beroepen en personen, kan laten bijstaan.

2/ Het zich actief opstellen als consultant, omvattende onder meer:

- het adviseren en assisteren van curatoren, vereffenaars en bemiddelaars;

- het adviseren en assisteren van banken, leasing- en rentingbedrijven op het vlak van innings- en inwinningsbemiddeling, het debet- en creditmanagement en incassoactiviteiten;

- het verlenen van bedrijfsadvies en  assistentie en diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende van de maand juni om tien uur (10u); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING bank.

Coordonnées
FLEXCREDIT

Adresse
FILIP WILLIOTSTRAAT 9 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande