FLEXXLEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEXXLEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.836.690

Publication

11/09/2013
ÿþMod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEF1GELEGD

û 2 '09- 2013

iáRIFF1E RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

uritne

i

Ondernemingsnr : g`39-. 83( .b90

Benaming

(voluit) : FLEXXLEX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellelaan 109 te 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Olivier Maeyens, notaris te Bornem op 29 augustus 2013 en aangeboden ter registratie blijkt dat

1) a) De heer JANSSENS Philippe Jan René Hugo, geboren te Dendermonde op twaalf augustus negentienhonderd negenenzeventig, identiteitskaart nummer 3531 000214 06, wonende te Puurs, Guido Gezellelean 109 en b) Mevrouw MUYSOMS Lily Gilberte Yolande , geboren te Tisselt op één februari negentienhonderd tweeënvijftig, identiteitskaart nummer 591-2653493-49 en rijksregister nummer 52.02.01, 418-76, echtgenote van de heer JANSSENS Hugo Bernard Gabrielle Jan, wonende te Puurs, Guido Gezellelean, 109 , een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor: onbeperkte duur onder de benaming "FLEXXLEX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Puurs,

Guido Gezellelaan 109. -

2) De vennootschap tot doel heeft:

- het verlenen van juridische en commerciële adviezen en diensten in de meest ruime zin van het woord,, zowel door haarzelf als door derden; het redigeren, analyseren, kwalificeren en modificeren van contractuele`

documenten, aanbestedingen, bestekken, procedures, plannen, schemata, tekeningen, correspondentie arc teksten in de meest uitgebreide betekenis; het negotiëren of bemiddelen in opdracht van derden van; overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin, met inbegrip van alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon aanbrenger of distributeur optreedt; ; het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een ondernerning of organisatie; het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord; project-management en consultancy in de meest uitgebreide betekenis; het geven van trainingen en cursussen; algemeen secretariaatswerk; het verlenen van administratieve hulp. D& vennootschap heeft eveneens verder tot doel:

- het organiseren van evenementen; de aankoop en verkoop, huur en verhuur, import en export van consumptiegoederen in de meest ruime zin van het woord; koerierdiensten; het vervoer van personen en goederen.

- De vennootschap mag haar activiteiten ontplooien, zowel in België als in het buitenland.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

3) Het maatschappelijk kapitaal twintig duizend Euro bedraagt, verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Op het kapitaal werd ingeschreven ten belope van honderd tachtig aandelen door de heer Philippe Janssens, voornoemd, en ten belope twintig aandelen door mevrouw Lily Muysoms, voornoemd, Het kapitaal is volledig volstort .

Op de laatste blz. van Lu__-il4 BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4) De vennootschap bestuurd wordt door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door ' de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

5) Iedere zaakvoerder bevoegd is om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6) De vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden wordt door ieder zaakvoerder afzonderlijk De zaakvoerders kunnen bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

7) Er jaarlijks een gewone algemene vergadering zal gehouden worden op eenendertig mei om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid door de zaakvoerders en voor de eerste maal op eenendertig mei tweeduizend en vijftien.

8) Aangesteld werden tot niet-statutair zaakvoerder voor onbeperkte duur:

- De Heer Philippe Janssens, wonende te Puurs, Guido Gezetletaan 109 .

- Mevrouw Lily Muysoms, wonende te Puurs, Guido Gezellelaan 109

-9) Het boekjaar van de vennootschap ingaat op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend veertien.

11) Aangesteld werd als bijzondere volmachtdrager de heer Donald Pieters, accountant met kantoor te 9200 Dendermonde, J. Van Bogaertstraat 15/1

of diens aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

' Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie der akte `Oprichting';

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

De notaris

Olivier Maeyens

Op de laatste Pb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
FLEXXLEX

Adresse
GUIDO GEZELLELAAN 109 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande