FLIP THE BIRD, AFGEKORT : FTB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLIP THE BIRD, AFGEKORT : FTB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.841.655

Publication

20/03/2015
ÿþ~ mod 11.1



I º%.9~~:i ¢~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud

aan he

Belgisc Staatsbk

mon

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 MAART 2015

ardenVi il@werpen

Ondernemingsnr : 0 6 0 0 . 8 4 1 . 6 5 °5

Benaming (voluit) : Flip the bird

(verkort) : FTB

Rechtsvorm : Belsoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Markt 7/9

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting E-BVBA Flip the bird

Tekst : Uit een akte verseden voor notaris Patrick Knevels, te Mortsel, vervangende notaris Tine Landuydt, te Mortsel, wettelijk belet, neergelegd ter griffie alvorens registratie, blijkt dat mevrouw JANSSENS Charlotte Frieda Jean, geboren te Wilrijk op zestien januari negentienhonderd negenenzeventig, (Rijksregister nummer 79.01.16-104.15), wonende te 2547 Lint, Koning Albertstraat 164, intekenend op alle 186 aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Flip the bird", in het kort "FTB", met zetel te 2000 Antwerpen, Kleine Markt 719 en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186) die elk één/honderdzesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden volstort ten betope van 213de door inbreng in het geld, Het bedrag van E 12.400,00 werd gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij AXA Bank Europe.

De statuten werden vastgesteld als volgt (uittreksel):

TITEL I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Rechtsvorm - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (EBVBA)

Naam - "Flip the bird", in het kort "FTB".

Zetel - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. ledere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer opriohten zowel in België als in het buitenland. Doel -- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- Het uitoefenen van management-, consulting-, en beheersactiviteiten allerhande. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in ondernemingen van allerlei aard, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

- Het verlenen van advies op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsook het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;;' in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden. Het verlenen van dienstprestaties van alle aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

- De uitbating van studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-fiscale, technische, sociale en personeelsaangelegenheden.

- Het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven en vennootschappen, zowel in eigene'

et

~o

a.à

~o

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

naam als in naam van derden, tussenpersoon in alle roerende en onroerende verhandelingen.

- Het waarnemen van bestuuropdrachten en  mandaten, de directie, en vereffening van vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- Het adviseren, consulteren en opzetten van nieuwe en bestaande bedrijven, winkelketens en verkoopnetten, in de meest ruime zin opgevat.

Het organiseren en begeleiden van seminaries, congressen, symposia, ontmoetingsdagen, reizen, studiedagen, voordrachten en beurzen.

- Het adviseren, consulteren en opzetten van nieuwe en bestaande bedrijven, winkelketens en verkoopnetten, in de meest ruime zin opgevat.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie,

Het voeren van het beheer en de directie over een andere vennootschap en/of bedrijf, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. Het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven en vennootschappen, zowel in eigen naam als in naam van derden, tussenpersoon in alle roerende en onroerende verhandelingen.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

- Het huren en verhuren en ter beschikking stellen van diverse materieel.

- De in- en export, de groot- en kleinhandel, de verhuur van aile textiel- en kledingstukken, kledingaccessoires, schoenen, sportkledij, sportschoenen en sportbenodigdheden, en aanverwanten.

- De verkoop via e-commerce en internet of via postorderbedrijven.

- Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotie- campagnes voor derden.

- Het organiseren, promoten en coördineren van evenementen van allerlei aard.

- De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer, de commissiehandel en vertegenwoordiging

van om het even welke goederen doen, in het kortoptreden als tussenpersoon in de handel. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf aan deze bepalingen voldoet. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving, participatie, of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het beheer van een onroerend of roerende vermogen, de financiering, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen aan derden en in eigen beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als deelname of anders met andere woorden op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt acht.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van aile derden.

Duur - De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal, - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen die elk één/honderdzesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijliigeii1ii he Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

s h

1. lb Voor-

. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boeklaar - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Verdeling bil vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien. Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen worden de verbintenissen overgenomen die voor rekeningen en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2014.

De vennoot bijeengekomen in buitengewone vergadering heeft verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Kleine Markt 719,

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: mevrouw JANSSENS Charlottes voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

- dat wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: Beerts & Co Accountants, te Antwerpen, Berchem, Koninklijkelaan 1A, evenals diens bedienden of aangestelden.

(getekend) Notaris Patrick Knevels

6 maart 2015

Tesamen neergelegd: afschrift van de akte van 5 maart 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FLIP THE BIRD, AFGEKORT : FTB

Adresse
KLEINE MARKT 7/9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande