FLO

NV


Dénomination : FLO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 478.110.723

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0393-026
10/03/2014
ÿþ.£

.P~l, "

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111[111j

Voor. behoud aan he Belgisc Staatsbl

Neergelegd tergrie van de Rechtbank var> Koophandel te AalWaspen, op

2 7 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.110.723

Benaming (voluit) : Flo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koralenhoeve 35

2160 Wommelgem

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL  HERWERKING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 20 februari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Flo", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 35, BTW BE 0478.110.723 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de herwerkte statuten.

TWEEDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde deze aan te passen aan voormeld besluit en tevens wordt een nieuwe gecoördineerde tekst der statuten aangenomen.

Zij worden samengevat als volgt:

Naam De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap_ Haar naam luidt "Flo". Zetel. De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Koralenhoeve 35. Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en zowel in België als in het buitenland: het kopen, verkopen, invoeren en uitvoeren, huur en verhuur, ter beschikking stellen, commissiehandel, groothandel, kleinhandel met één of meerdere afdelingen, van en in artikelen aangeboden in de doe-het-zelf handel, in de breedste zin zoals onder meer: - artikelen voor meubilering, onderhoud, uitrusting en decoratie van huis en tuin;

- gereedschappen, ijzerwaren, hout, sanitair, bouwmaterialen, verf, huishoudapparaten, verlichtingstoestellen, motorrijwielen en fietsen, luxe artikelen, seizoenartikelen, textielwaren, kleding, schoeisel, papierwaren, boeken en tijdschriften, kantoorbenodigdheden, informatica-, elektronica- en telecommunicatieartikelen, drank, voeding en verzorgingsartikelen voor mens en dier, speelgoed en artikelen voor sport en vrije tijd:

De vennootschap kan daartoe, onder eender welke vorm, samenwerken met, participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten vennootschappen, verenigingen en samenwerkingsverbanden,

Zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het beheer en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen,

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren. Zij kan aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

' Kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod ~1.1

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 150.000, 00).

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren,

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding met hun aandelen,

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

' De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie, warrant of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet effecthouder. De volmachten mogen schriftelijk, per fax of e-mail gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De aandeelhouders kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal en de nummers van hun aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een ander overheidsorgaan) en minstens drie dagen vóôr de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd worden naar de in de oproepingen vermelde plaats.

Bestuur en bevoegdheden.

Benoeming van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het aantal bestuurders voorzien in het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag de zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering, en zo dikwijls als het belang van de vennootschap vereist.

Besluitvorming

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige handgeschreven brief of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezig of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. De notulen worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder deze heeft ondertekend.

Bestuursbevoegdheid van de raad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk handelen, alsook door één bestuurder die alleen optreedt en de titel draagt van gedelegeerd-bestuurder. Eventueel kan meer dan één gedelegeerd-bestuurder aangesteld worden.

Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

dY a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 01.07.2013 13250-0203-026
08/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIuiI (lIliI II ltlW

*12136995"

Neergelegd ter gri#lle van a'a Rechtbank Koophandel te Antwerpen, op

30 JUL 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.110.723

Benaming

(voluit) : FLO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koralenhoeve 35, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

(Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden dd, 20/06/2012)

Met eenparigheid van stemmen werd volgende beslissing genomen:

De herbenoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Herckenrodesingel 4A, bus 1,

3500 Hasselt, als commissaris, vertegenwoordigd door de heer Stefan OLIVIER en dit voor een periode

van drie jaar, eindigend op de algemene vergadering te houden in het jaar 2015 over het boekjaar 2014.

Carl M.F. LIEKENS, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 12.07.2012 12304-0133-027
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0417-027
21/01/2010 : DI049459
08/01/2010 : DI049459
08/12/2009 : DI049459
16/01/2009 : DI049459
18/01/2008 : DI049459
29/01/2007 : DI049459
27/01/2006 : DI049459
14/01/2005 : DI049459
26/01/2004 : DI049459
15/08/2002 : DIA004749

Coordonnées
FLO

Adresse
KORZLENHOEVE 35 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande