FLOOR SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLOOR SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.877.486

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0203-006
17/10/2013
ÿþal

Mod Wortl iS.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

III alii i iil

*1315782ng

Neergelegd ter griffie van do Retbiôank van Koophandel te Aniwerponn

0 8 OKT. 2013

Griffie

1111111

V

beh aa Bel

Staf

r

Ondernemingsnr : 0837.877.486

Benaming

(voluit) : ALPHA INNOVATION SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 98

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - WIJZIGING VAN DE NAAM - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOELWIJZIGING - WIJZIGING BOEKJAAR - VERPLAATSING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN OVEREENSTEMMING MET HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 25 september 2013, "geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie op, 26 SEP. 2013. Boek 210 blad 8 vak 2. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (get) De wn. ea. Inspecteur R. WECHUYSEN"

1) Beslissing om vanaf 25 september 2013 de heer CARTON Vincent André Diane, wonende te 9031 Gent, Baarledorpstraat 18, te ontslagen als niet-statutaire zaakvoerder.

Over de kwijtingverlening voor de uitoefening van zijn mandaat zal beslist worden door de eerstkomende gewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2013.

2) Beslissing om tot statutaire zaakvoerder te benoemen, met ingang vanaf 25 september 2013 en voor onbepaalde duur : de heer HANSEN Willy Lodewijk Maria, geboren te Deume op 24 maart 1963, wonende te 2627 Schelle, Rubensstraat 39,

Zijn mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De vergadering bekrachtigt voor zoveel als nodig alle verbintenissen door hem aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap met ingang vanaf 25 september 2013.

3) Beslissing dat vanaf 25 september 2013 iedere statutaire zaakvoerder de vennootschap alleen kan vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tevens beslist de vergadering dat in afwijking van artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen een niet-statutaire zaakvoerder niet alleen de vennootschap kan vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder, en in dit geval steeds het mede-optreden van een statutaire zaakvoerder vereist is.

4) Beslissing om de naam van de vennootschap te wijzigen in "FLOOR SOLUTIONS", en artikel 1 der statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

5) Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt, na kennisneming van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat van actief en passief, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

- Het plaatsen van vloer en wandtegels inde meest ruime zin van het woord, zowel aan privé gebouwen als voor overheids- en/of nijverheidsgebouwen.

- De coördinatie van onderaannemers van plaatsing en totale renovatie.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiing werken door onderaannemers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 ' 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met e

betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten, De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij aile financiële bijstand verlenen met inbegrip van borgstelling of avalgeving.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel."

6) Beslissing om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 98 naar 2060 Antwerpen, Slachthuislaan 9 bus 2.

7) Beslissing om het lopende boekjaar dat eindigt op 31 maart 2013, te verkorten tot 31 december 2013, en stelt vast dat de volgende boekjaren vervolgens zullen lopen van 1 januari tot 31 december van elk jaar, zoals deze bepaling wordt opgenomen in artikel eenentwintig van de nieuw vastgestelde tekst van de statuten.

8) Beslissing om de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur en beslissing om de statuten hiermee in overeenstemming te brengen.

9) Beslissing om de statuten in overeenstemming te brengen met de gewijzigde artikelnummers, bepalingen en terminologie van het Wetboek van vennootschappen (ingevoerd bij artikel 2 van de Wet van 7 mei 1999, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 6 augustus daarna, en zoals laatst gewijzigd bij Wet van 19 maart 2012, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna).

10) Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt bijzonder volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB2W", met zetel te 2240 Massenhoven (Zandhoven), Zagerijstraat 10 bus 6, vertegenwoordigd door de heer Van Acker Walter, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.09.2012, NGL 10.12.2012 12661-0534-006
27/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : " 3,..? g -9.- 'lief

Benaming : ALPHA IN OVA-IO(lM SERVICES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dascottelei 98

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris geassocieerd notaris Francis DE BOUNGNE te Kalmthout op 27 juni 2011.

dat:

1/ De heer SCHOONEN Adrianus Hendricus Johanna, wonend te 2950 Kapellen, Georges Capiaulei 27, echtgenoot van

mevrouw Van Sas Melanie Constant Alfons Bernadette.

2/ De heer CARTON Vincent André Diane, wonend te 9032 Wondelgem, Kwikstaartlaan 67.

3/ De heer JOOSENS Kristoff, wonend te 2100 Antwerpen  Deurne, Dascottelei 98.

4/ De heer ZERKOWITZ Krisztian, wonend te Hoegaarden, Korenstraat 25/C000

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming ALPHA

INNOVATION SERVICES. De verschijners hebben ingetekend als volgt :

1/ De comparant sub 1/ heeft ingetekend op zeventig (70) aandelen en verbindt zich tot dertienduizend en twintig euro

(13.020 C). Hij betaalde hierop vierduizend driehonderd veertig euro (4.340 C) en moet nog achtduizend zeshonderd

tachtig euro (8.680 ¬ ) valstorten.

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op tien (10) aandelen, verbindt zich tot duizend achthonderd zestig euro (C

1.860,00-), betaalde hierop zeshonderd twintig euro (¬ 620,00-) en moet aldus nog duizend tweehonderd veertig

euro (¬ 1.240,00-) volstorten.

3/ De comparant sub 3/ heeft ingetekend op tien (10) aandelen, verbindt zich tot duizend achthonderd zestig euro (C

1.860,00-), betaalde hierop zeshonderd twintig euro (C 620,00-) en moet aldus nog duizend tweehonderd veertig

euro (¬ 1.240,00-) volstorten.

4/ De comparant sub 3/ heeft ingetekend op tien (10) aandelen, verbindt zich tot duizend achthonderd zestig euro (C

1.860,00-), betaalde hierop zeshonderd twintig euro (C 620,00-) en moet aldus nog duizend tweehonderd veertig

euro (C 1.240,00-) volstorten.

ZETEL " De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen  Deurne, Dascottelei 98.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Het verstrekken van diensten inzake :

-/ hostessen,

-/ chauffeurdiensten,

-/ receptie & onthaal

-/ diensten van stewards,

-/ verkoop en verhuur van honden

-/ verhuur van wagens

-/ het verstrekken van opleidingen allerhande waaronder doch niet beperkt, tot opleidingen inzake beveiligingstechnieken, eerste hulp bij ongevallen enzovoorts.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 27 juni 2011.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volledig onderschreven doch volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

rkergslegeter ria

van Koophandel te Arriwerp°n, op

Griffie 1 !o- SIfL~ 2011

*11 115539+

Vc behc aar Belç Staal

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand september

te 18 uur.

BESTUUR - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Verteeen woordigina.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bezoldiaina en duur von de opdracht.

De algemene vergadering stelt vast of en in welke mate de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Bij de benoeming

stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn ais gelden voor onbepaalde

termijn.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal

aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel

of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Aanvang einde van het eerste boekiaar Eerste jaarvergadering

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 maart 2012. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2013. Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 1 mei 2011 worden overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt voornoemde heer Vincent Carton, voornoemd, als zaakvoerder benoemd. De opdracht, die niet bezoldigd is behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Niet-aanst-Ilin_ van een commissaris

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

Volmacht

De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de heer Walter Van Acker, belastingconsulent, wonend te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 130 en zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om elk afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, zowel naar aanleiding van deze als toekomstige akten, bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Francis DE BOUNGNE te Kalmthout

Mee ter publicatie neergelegd :

Afschrift akte

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 09.06.2015 15164-0068-009

Coordonnées
FLOOR SOLUTIONS

Adresse
SLACHTHUISLAAN 9, BUS 2 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande