FLOR VAN BEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLOR VAN BEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.002.627

Publication

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.02.2013, NGL 06.05.2013 13111-0130-014
09/04/2013
ÿþ^ ~ ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RIC1111

II

bE

B St

~ Ar

l~

Neerge;d tor ~,~;::; = ~~r~~~~ t.';: ~ü:cr'ten van Koopílartaf re Aníl,vt3rpen, op

Z, U17.,

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.002.627

Benaming

(voluit) : VAN BEEK FLOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2390 Malle, De Schaaf 21

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 15 maart 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BEEK FLOR", gevestigd te 2390 Malle, De Schaaf 21, ingeschreven in het rechtspersenenregister te Antwerpen, met als ondememingsnummer 0436.002.627, onder meer:

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FVB INTERIEUR", met zetel te 2390 Malle, De Schaaf 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondememingsnummer 0479.979.457.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

2, dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap werden gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten en om de aandelen te vernietigen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 15/03/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2013
ÿþtarwe7 Mod Word 11.1

r i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII ~I ~ND III~IIII~VI

1 012193*



td~~=,tg9ÎeLrC~ fC#" if;;,., trc,.11 de r~ût~i130M1i

van Koophandel Araii: sip4n, op

2T 3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.002.627

Benaming

(voluit) : Van Beek Flor

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2390 Malle, De Schaaf 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL IN HET KADER VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

FUSIEVOORSTEL OPGESTELD IN HET KADER VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

Op 30 september 2012.

Zijn verschenen:

1/ De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOR VAN BEEK",

Hierna ook genoemd "Overgenomen Vennootschap"

2/ De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FVB-INTERIEUR",

Hierna ook genoemd "Overnemende Vennootschap"

A. Voorafgaandelijke uiteenzetting

1. De organen van bestuur van beide vennootschappen hebben mij ondergetekende notaris verzocht om huidig fusievoorstel op te stellen, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Aangezien de Overnemende Vennootschap houder is van honderd (100 %) van alle aandelen (en stemrechtverlenende effecten) van de Overgenomen Vennootschap, is deze verrichting gelijkgesteld met een fusie door overname in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOR VAN BEEK " zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FVB-INTERIEUR", tegen de hierna vermelde voorwaarden.

3. Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Fusievoorstel

I. Bepalingen voorzien door artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen

1. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de betrokken

vennootschappen (artikel 719, lid 2, 1" van het Wetboek van Vennootschappen)

1.1. de Overnemende Vennootschap

a) de overnemende vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FVB-INTERIEUR", gevestigd te 2390 Malle, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0479.979.457.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Geert NOUWKENS, te Malle (Oostmalie), op 2710312003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Behgisch Staatsblad op 15/04/2003 daarna, onder nummer 03043765.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden door notaris Wouter Nouwkens, voornoemd, op 17/08/2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 04109/2007 daarna, onder nummer 07129576.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: 18.600 ¬ en is vertegenwoordigd door 60 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

b) Volgens artikel 2 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

-alle werkzaamheden van het bouwbedrijf, zowel algemene -als binnenhuisinrichtingen, in het bijzonder

algemene schrijnwerkerij en timmerwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van allerlei kasten, wanden, ramen, deuren, medische en labokasten, allerhande meubels, kantoor -en sanitaire meubels, omkastingen voor zonnebanken, niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, warmte  en geluidsisolering, houten vensterluiken, houten vloeren en daktimmering;

-onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

-onderneming voor het plaatsen van PVC luiken, PVC schrijnwerk en PVC industriële tochtdeuren;

-klein  en groothandel in sanitaire artikelen, elektrische keukentoestellen, verlichtingsartikelen, radio  elektrisch materiaal en zonnebanken, meubelen, ijzerwerk en artikelen van houten en metalen schrijnwerkerij;

-de aankoop van producten en het vervaardigen van materiaal, dienstig in de bouw  en aanverwante nijverheid;

-de aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van bouwmaterialen en toestellen, onderhoud  en ontsmettingstoestellen en aanverwante producten, niets uitgezonderd noch voorbehouden en dit zowel in binnen als buitenland.

-het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en coordineren van werken met hoger vermelde en aanverwante producten, niet uitgezonderd noch voorbehouden;

-de import en export, de aankoop en verkoop ook via postorders, vervoer en verzending in het groot en het klein, verwerking en bewerking en vervaardiging van alle koopwaren, machines, verbruik en gebruiksgoederen en materialen, grondstoffen en verwerkingsproducten van allerlei aard zoals werktuigen, elektrische benodigdheden, huisraad, huishoudelijke apparaten, meubelen, versierende voorwerpen, textiel, Ieder en plastiek en metalen producten, sportartikelen, transport, verpakking  en goederenbehandelingsystemen niets uitgezonderd en alles genomen in de breedst mogelijke zin van het woord;

-het verlenen van diensten op het vlak van marketing, verkoopspromotor, design, advertising en marktonderzoek;

-de vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouw of verbouwen, in leasing geven of nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkoopspromotor in onroerende goederen.

-alle aannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coördinatie met onderaannemers, met inbegrip van restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle mogelijke constructies.

-studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, inclusief veiligheidsco6rdinator.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

1.2. de Overgenomen Vennootschap

a) De Overgenomen vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOR VAN BEEK", gevestigd te 2390 Malle, De Schaaf 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0436.002.627.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Geert Nouwkens, te 2390 Malle , op 01/12/1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Bel-+gisch Staatsblad op 24/12/1988 daarna, onder nummer 881224-566.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verfeden door notaris Wouter Nouwkens, voornoemd, op 27/12/2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 26/01/2007 daarna, onder nummer 07016161.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: 95.000 ¬ en is vertegenwoordigd door 1391 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

-alle werkzaamheden van het bouwbedrijf, zowel algemene als binnenhuisinrichtingen in het bijzonder schrijn- en timmerwerk;

-onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van hospitaalkasten en wanden, medische en labo kasten, kantoormeubels, sanitaire meubels, omkastingen voor zonnebanken, PVC industriële tochtdeuren, niet metalen uitneembare paviljoenen en barakken, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, warmte  en geluidsisolering, houten vensterluiken, houten vloeren, en wanden;

-onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

-onderneming voor het plaatsen van PVC luiken en PVC schrijnwerk;

-algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers; -kleinhandel in sanitaire artikelen, elektrische keukentoestellen, verlichtingsartikelen, radio  elektrisch materiaal en zonnebanken, meubelen, ijzerwerk en artikelen van houten en metalen schrijnwerkerij;

-de aankoop van producten en het vervaardigen van materiaal,dienstig in de bouw  en aanverwante nijverheid;

s~ -de aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van bouwmaterialen toestellen, onderhoud  en ontsmettingstoestellen en aanverwante producten, niets uitgezonderd noch voorbehouden en dit zowel in België als in het buitenland;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge -het ondernemen, het verlenen van bemiddeling,het promoveren, het controleren en coördineren van werken met hoger vermelde en aanverwante producten, niets uitgezonderd noch voorbehouden;

-de import en export, de aankoop en verkoop, ook via postorders,vervoer en verzending in het groot en klein, verwerking en bewerking en vervaardiging van alle koopwaren, voedingswaren, machines,verbruik  en gebruiksgoederen en materialen, niets uitgezonderd en alles genomen in de breedst mogelijke zin van het woord en zonder beperking van aard dezer goederen, inbegrepen zowel grondstoffen en verwerkingsproducten van allerlei aard als werktuigen, elektrische benodigdheden, huisraad, huishoudelijke apparaten , meubelen, versierde voorwerpen, textiel, Ieder, plastiek en metalen producten, sportartikelen, transportsystemen, waren en voorwerpen;

-het verlenen van diensten op het vlak van marketing, verkooppromotor, design, advertising en marktonderzoek;

-de vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouwen of verbouwen, in leasing geven of nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkooppromotor in onroerende goederen.

-de onderneming voor het uitvoeren door onderaannemers van voltooiingwerken aan gebouwen of coördinatie ervan, alsmede wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2. Datum vanaf dewelke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 799, lid 2, 2° van hei Wetboek van Vennootschappen)

De handelingen van Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf

01/10/ 2012.

3. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Er zullen geen bijzondere rechten door de Overnemende Vennootschap worden toegekend aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen in het kader van de fusie.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen (artikel 719, lid 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

In het kader van de fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap.

Il. Ruilverhouding

Het geheel van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FLOR VAN BEEK, zal worden overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FVB-INTERIEUR.

Alle aandelen (750) die het gehele kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOR VAN BEEK" vertegenwoordigen worden thans reeds aangehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FVB-INTERIEUR.

In toepassing van artikel 726, 2° van het Wetboek van Vennootschappen zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door de Overnemende Vennootschap in ruil voor alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap. De aandelen die de Overnemende Vennootschap aanhoudt in de Overgenomen Vennootschap zullen worden vernietigd.

Er is dus geen reden om een ruilverhouding vast te stellen.

III. Buitengewone Algemene Vergadering

Het huidige fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen voor geassocieerde notarissen Olivia Wellekens & Natacha Stoop, overeenkomstig artikel 719, alinea 3 van het Wetboek van vennootschappen, minstens 6 weken na de neerlegging van het huidig fusievoorstel door ondergetekende notaris op de griffies van de Rechtbank van Koophandel te Tumhout.

IV. Onroerende Goederen en rechten

Ingevolge onderhavige fusie worden geen onroerende goederen of rechten overgedragen, behoudens:

GEMEENTE MALLE  TWEEDE AFDELING - OOSTMALLE

5

"

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een schrijnwerkerij op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen te Malle, tweede afdeling, Oostmalie, De Schaaf +21 volgens recent uittreksel ten kadaster bekend wijk D nummer 0692/D/2 voor een ; totale oppervlakte van 3.342 m2.

Hypothecaire staat Het hierboven beschreven goed is vrij en onbelast van alle inschrijvingen, overschrijvingen, kantmeldingen of andere beletselen.

Bodemdecreet

De zaakvoerder van de overgenomen vennootschap heeft verklaard dat de overnemende vennootschap vôór de ondertekening van onderhavig fusievoorstel op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 15 oktober 2012.

Dit attest luidt als volgt :

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister. Op basis van beschikbare informatie is of was er op deze grond mogelijk een risico-inrichting aanwezig.

De zaakvoerder van de overgenomen vennootschap hebben verklaard met betrekking tot voorschre-iven goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voorwaarden van de overgang van het onroerend goed

Het eigendom van hierboven beschreven goed gaat over op de overnemende vennootschap volgens de voorwaarden die zullen worden opgenomen in de akte van geruisloze fusie die zal worden opgesteld door de instrumenterende notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Natacha Stoop

geassocieerd notaris

tegelijk hiermee neergelegd fusievoorstel

Op de laatste b17. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, het>ij van dc perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2012 : AN266918
25/05/2011 : AN266918
05/03/2010 : AN266918
18/03/2009 : AN266918
26/03/2008 : AN266918
26/01/2007 : AN266918
29/06/2005 : AN266918
17/06/2004 : AN266918
28/01/2004 : AN266918
18/08/2003 : AN266918
08/05/2003 : AN266918
24/08/2002 : AN266918
24/08/1999 : AN266918
23/03/1991 : AN266918
24/12/1988 : AN266918

Coordonnées
FLOR VAN BEEK

Adresse
DE SCHAAF 21 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande