FLORIMMO

Divers


Dénomination : FLORIMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.382.601

Publication

30/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0437.382.601

Benaming

(voluit) : FLORIMMO

(verkort)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14177724*

Rechtbank MI:1 koophandel Antwerpen

19 SEP. 2014

dde.ling Antiiverpen

braie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Floraiiënlaan 363 te 2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: omzetting aandelen aan toonder - doelsuithreidingiwijziging - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen FLORIMMO, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Floraliënlaan 363 (RPR 0437282.601), verleden voor geassocieerd notaris; Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 16/9/2014, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

2. uitbreiding/wijziging van het doel van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van de zaakvoerder, waarbij een staat van actief en passief werd gevoegd daterend van 30/6/2014. Het doel zal voortaan luiden:

- het beheer, de instandhouding, en de valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het; onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium, met inbegrip van hef, onderhoud en verhuring ervan.

- De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij: dergelijke operaties.

, -Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden,'

ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen,

-De aan- en verkoop van producten, fabricaten, halffabricaten en materialen welke direct of indirect,

-Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en aile rollend materieel.

-Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en/of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand. aan deze vennootschappen en ondernemingen,

-Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende, financieringshuur, en in het algemeen aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende , eigendommen.

-Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende ais onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties

.... in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van aile bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende .goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van aile adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

-De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

-Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar prOducten in de hand te werken, zelfs niet hen te fusioneren.

-Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

-Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

-Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

-Het afbreken voor eigen rekening van aile mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

-Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

-Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard.

3. coördinatie van de statuten aan de genomen besluiten

4. volmacht voor administratieve formaliteiten te verlenen aan boekhoudkantoor DE MEYER  VAN BAVEL te 2910 Essen, Beliestraat 110 met recht van indeplaatsstelling

Geassocieerd notaris Jef Van Roos broeck te Antwerpen

Werd mee neergelegd: afschrift akte - gecoördineerde statuten - verslag zaakvoerder - staat actief/passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ANT001004
13/06/2012 : ANT001004
27/07/2011 : ANT001004
15/07/2010 : ANT001004
24/07/2009 : ANT001004
16/07/2008 : ANT001004
31/10/2007 : ANT001004
04/07/2007 : ANT001004
13/06/2005 : ANT001004
15/06/2004 : ANT001004
09/07/2003 : ANT001004
17/09/2002 : ANT001004
07/07/2000 : ANT001004
16/05/1998 : ANT1004
21/01/1993 : ANT1004

Coordonnées
FLORIMMO

Adresse
FLORALIENLAAN 363 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande