FLOW SOLUTIONS

CVBA


Dénomination : FLOW SOLUTIONS
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 892.787.406

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 15.05.2014 14129-0014-010
06/09/2011
ÿþ Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

` 1~ _C': i:i: r: !+r-» :-,',, á~isûBlR~fLJ

~~c ~~`'~~~~~ ~~ A:?~ ~'

VwL ~~i xr6 ~irre&.,í`~ e,

Griffie

Voor II1IIIII N I 8* I II I IV IVIIVIID

behoud

aan he

Belgis+

Staatsb





Ondememingsnr : 892.787.406

Benaming

(voluit) : FLOW SOLUTIONS

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2030 ANTWERPEN, GROENENDAALLAAN 394

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL  COORDINATIE DER STATUTEN

VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op vierentwintig augustus tweeduizend elf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

De vergadering beslist het bijzonder verslag van de raad van bestuur en de daarbijgevoegde staat

van actief en passief goed te keuren, en beslist het doei van de vennootschap aan te passen door

desbetreffend artikel der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in buitenland:

o Het uitoefenen van het beroep van restaurateur.

o De aan- en verkoop van algemene voedingswaren, huishoudartikelen, rookwaren en dranken.

o De uitbating van restaurants, hotels, cafés, dancings, verbruikssalons, pizzeria's, frituren, Tearoom,

snackbars en amusementsalons.

o Het aan- en verkopen, importeren en exporteren van alle goederen.

o Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin: dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy, en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

o Hef aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimte zin, alle financiële operaties verrichten.

o Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

o Het optreden als bemiddelaar, agent, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen, en optreden als tussenpersoon in de handel van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden transacties en activiteiten.

o Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelnemingen, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het uitoefenen van het beroep als projectontwikkelaar met onder meer het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten en verkavelingen van terreinen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter met onder meer het laten bouwen, verbouwen, renoveren, oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan. ".

El De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissing en volledig te herwerken, en beslist  nà bespreking artikel per artikel  de nieuwe tekst der statuten op te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakeliikheid, opgericht onder de naam "FLOW SOLUTIONS", voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Groenendaallaan 394. Deze zetel kan bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden.

De vennootschap heeft tot doel: RIE INTEGRALE CURSIEVE TEKST ZOALS OPGENOMEN IN VOORGAANDE BESLISSING SUB 11J.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) en wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde. Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst; het kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging. Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen, Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden. De aandelen zijn op naam. Zij zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie en maximum vijf leden, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering, voor een duur bepaald door de algemene vergadering. Drie van de leden van de raad van bestuur dienen aandelen categorie A te hebben. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar. De raad van bestuur vergadert minimaal twaalf (12) maal per jaar. De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur aangaat opdragen aan één of twee bestuurders die, individueel optreden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren den die, hetzij wegens hun mindere belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of wenselijk maken.

De raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, doch iedere beslissing die externe verbintenissen inhouden moeten steeds mee ondertekend worden door twee bestuurders in het bezit van aandelen categorie A.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders tevens categorie A aandeelhouders, samen handelend.

De jaarvergadering zal ieder jaar samenkomen op de derde zaterdag van maart om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de raad van bestuur. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, erom vragen. Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel, zowel van categorie A ais van categorie B, geeft zonder beperking recht op één stem.

Het boekiaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

ln geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt hef saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

n De vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan de aangestelden van de commanditaire vennootschap "Chris D'haese" te 9112 Sinaai, Wapenaarteinde 4, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de wijzigingen (huidige en toekomstige) en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen, en d) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig

voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag raad van bestuur  staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

26/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fyFttFFlt= gFCHI-BANK

VAN KOOPHANDEL

9 6. OB. 2011

DEhIDERMONDE

Griffie

I 1111111111 ItllI 11111 !II lIi'll IIII 11111 tilt tIl

*11130893*

t](

E SI

Ondernemingsnr : 892.787.406

Benaming

(voluit) : FLOW SOLUTIONS

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9112 SINAAI-WAAS, WAPENAARTEINDE 4

Onderwerp akte : ONTSLAG / BENOEMING BESTUURDERS

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit een verslag van de algemene vergadering de dato 20 juli 2011, blijkt dat met ingang van zelfde datum:

1. het ontslag wordt aanvaard van alle in functie zijnde bestuurders, te weten: a) de heer Van Bogaert Rafaël Renatus Augustus en b) mevrouw de Zee Maria Johanna Pia, beiden wonende te 9190 Stekene, Kemelstraat 68, en c) de gewone commanditaire vennootschap "T & C ADMIN", met zetel te 9112 Sinaai-Waas, Wapenaarteinde 4, vast vertegenwoordigd door mevrouw Heynderickx Tanja, wonende te 9112 Sinaai Waas, Wapenaarteinde 4;

2. worden aangesteld als nieuwe bestuurders: a) de heer Oztürk Selami en b) de heer Oztürk Serdar, beiden wonende te 2060 Antwerpen, Gasstraat 7;

3. de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt van 9112 Sinaai-Waas, Wapenaarteinde 4, naar 2030 ANTWERPEN, GROENENDAALLAAN 394.

ôztürk Selami, Oztürk Serdar,

bestuurder, bestuurder,

Op de laatste blz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.03.2011, NGL 27.05.2011 11124-0307-007
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 20.05.2010 10133-0122-007

Coordonnées
FLOW SOLUTIONS

Adresse
GROENENDAALLAAN 394 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande