FM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.755.673

Publication

02/04/2012
ÿþ Mod word 11.1

tafflin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ti6w7ekrid i.ï g>:.áta

re4 iie944Rtere1 to 41nivtraqien, op

2,1 Mg 2.a12

Griffie

11111111111i 1111

*12066575*

111

Vo behd

aan

Belt Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0866.755.673

Benaming

(voluit) : FM Consulting in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Floraliënlaan 2 bus I te 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering - Sluiting vereffening

Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op 1 maart 2012 om 10 uur op de maatschappelijke zetel:

1. De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed,

2. De vergadering neemt kennis van het door de rechtbank van koophandel goedgekeurde plan van verdeling en het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken. De aandeelhouders keuren unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goed,

3. De vergadering gaat over tot het ontslag van de vereffenaar en verleent deze volledige en onbeperkte kwijting voor de door hem vervulde opdracht, (Mc Gonigal Francis )

4. De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerders voor de door hen vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding. De vergadering bekracht alle vorige bezoldigingen.

5. Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

6. De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap FM Consulting in vereffening, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Antwerpen onder het nummer 0866.755,673, met maatschappelijke zetel te Floraliënlaan 2 bus 1, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

7. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Krokuslaan 32, 3080 Tervuren.

8. .Er wordt eveneens volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHUYNEGEM ASSOCIATES", die te dien einde allen woonstkeuze doet te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 2, bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Mc Gonigal Francis

Vereffenaar

23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 21.03.2012 12065-0022-009
08/12/2011
ÿþMod Wotd 1i.1

p ,L~' ~I~~t ,~31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I11118NIInVIR9683*I~VNVINI

+



g\,n .~r~seagd tergrlffie ben de ~~k.e;n

Ct.~fe'r';,a;:~~C

Griffie e, r f rf"1. 701.1

"

Ondernemingsnr : 0866.755.673

Benaming

(voluit) : FNI CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Residentie Villa Verde, Floraliënlaan 2 bus Z - 2600 Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Invereffeningstelling

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op acht september tweeduizend elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " FM CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Residentie Villa Verde, Floraliënlaan 2 bus 1 volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2011. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva. om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen : de heer MC GONIGAL, voormeld, vertegenwoordigd zoals voormeld.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

VIERDE BESLISSING : benoeming van een lasthebber "ad hoc"

De vergadering benoemt de heer MC GONIGAL, vertegenwoordigd zoals voormeld, tot lasthebber "ad hoc", belast met het indienen van het verzoekschrift tot homologatie van haar benoeming van vereffenaar bij de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de, vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-

e- oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de " rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene

vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer MC GONIGAL, voormeld.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. ZEVENDE BESLISSING : bijzondere volmacht

Als bijzondere gemachtigde, word aangesteld de heer Jiri VANHUYNEGEM, wonende te 2600 Berchem, Residentie Villa Verde, Floraliënlaan 2 bus 1, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel.

OBijlagen : uitgifte van de akte  verslag van de bedrijfsrevisor  verslag van de zaakvoerder  homologatie ' vereffenaar

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.08.2011 11354-0426-009
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.08.2010 10464-0079-010
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 27.11.2009 09863-0255-011
04/11/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 02.06.2008, DPT 30.10.2008 08799-0125-011
30/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 04.06.2007, DPT 29.08.2007 07627-0170-010
07/09/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 05.06.2006, DPT 31.08.2006 06760-4042-011

Coordonnées
FM CONSULTING

Adresse
FLORALIENLAAN 2, BUS 1, RESIDENTIE VILLA VERDE 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande