FNG GROUP NEDERLAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FNG GROUP NEDERLAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.711.274

Publication

13/08/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 4 At10. 2014

Griffie

Voor. behoude 1111111111,111101eylliiiilli

aan het

Belgisci Staatsble

Ondernemingsnr : 0538.711.274

Benaming

(voluit) : FNG Group Nederland

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Terbekehofdreef 43A - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Needegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 28 juli 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van aandeelhouders van 28 juli 2014:

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ais bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde;

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot he Belgisch Staatsblad,

(ii) aile verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het Voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht OM afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en maohtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/10/2014
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111110,111j1(101111101

Vo. beho

aan

Belg Staat

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 OKT. 2014

afdeleverpen

Ondernemingsnr : 0538.711.274

Benaming

(voluit) : FNG Group Nederland

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Terbekehofdreef nummer 43A te 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN-VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de. naamloze vennootschap "FNG Group Nederland", niet maatschappelijke zetel te 2610 VVilrijk, Terbekehofdreef; 43 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0538.711.274 opgemaakt, voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan,: 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte. Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twaalf september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op drieëntwintig september daaropvolgend, boek 8 blad 210 vak 5, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd voor de Adviseur a.i., Joceline MODAVE, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Wijziging van artikel 8 van de statuten

De voorzitter zet uiteen dat op 28 juli 2014 een pandovereenkomst werd afgesloten tussen FNG Group NV,, FNG International NV en Dieter Pennincloc als Pandgevers ("Pledgors"), ING Beigium NV/SA ais: Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen als andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties"), waarbij de aandelen in de vennootschap in pand werden gegeven. In dat kader, dient de vrije: overdracht van de aandelen bij uitwinning van dat pand aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de: andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere' Gewaarborgde Partij verbcnden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1°: en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen) te worden voorzien in de statuten van de Vennootschap.

De gedefinieerde termen die hierboven worden gebruikt hebben de betekenis die hieraan wordt gegeven in , de pandovereenkomst dd. 28 juli 2014, voornoemd.

De vergadering beslist, na beraadslaging, in artikel 8 van de statuten van de vennootschap een zevende paragraaf in te voegen, als volgt:

"8.7 Verpanding

Niettegenstaande het voorkooprecht bepaald in artikel 8.4 of enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand werden ingevolge de pandovereenkomst die op 28 juli 2014 werd afgesloten tussen FNG Group NV, FNG International NV en Dieter Pennincloz als Pandgevers ("Pledgors"), ING Belgium NV/SA als Zekerheidsagent ("Security Agent") en de Financieringspartijen ais andere Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties") bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan de Zekerheidsagent, één of meerdere van de andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Zekerheidsagent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1 ° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen).

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen ingevolge de uitwinning van een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen."

TWEEDE BESLUIT

Rectificatie van een materiële vergissing

De voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur heeft vastgesteld dat de oprichtingsakte van de

vennootschap van 17 september 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27

september daarna onder het nummer 13147462, een materiële vergissing bevat daar deze akte in de

overgangs- en slotbepalingen bepaalt dat de eerste jaarvergadering van de vennootschap zal plaatsvinden in

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beAoucien aaraet Belgisch

Staatsbiad

2016. De eerste jaarvergadering van de vennootschap zef echter plaatsvinden in 2015 en zal de jaarrekeningT ! bespreken van het boekjaar eindigend op 31 maart 2015. De raad van bestuur heeft voorgesteld deze vergissing recht te zetten.

,D vergadering verzoekt ondergetekende Notaris akte te nemen van de verbetering van voormelde . Materiële vergissing en te akteren dat de eerste jaarvergadering van de vennootschap zal plaatsvinden in het , jaar 2015.

DERDE BESLUIT

Volmacht

De algemene vergadering geeft een volmacht aan de notaris en/of elk van zijn medewerkers, alsook aan Mr. ! Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met zetel te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, elk individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, en aan ! het Ondernemingsloket van de Antwerpse Kamer van Handel en Nijverheid teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen die uit deze vergadering voortvloeien, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en de BTW administratie en teneinde aile noodzakelijke

documenten op te stellen en neer te leggen, zoals maar daartoe niet beperkt, de gecoördineerde statuten en de r

" uittreksels van deze akte, bij de griffie van de rechtbank van koophandel. Hiertoe mag de volmachtdrager in

naam van de vennootschap, aile verklaringen doen, aile documenten en stukken tekenen en in het algemeen, al hetgene doen dat noodzakelijk is daartoe.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte,volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/09/2013
ÿþmod 11.1

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ilille11111111111 Neergelegd fer griffie van de Redi>>'bank van Koophandel te ARiwerpen, o~

18 SEP, 2813

Griffie



--J 1

il Ondememingsnr : QS % " ~ -(

Benaming (voluit) : FNG GROUP NEDERLAND

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef 43 A 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Oprichtingsakte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, op 17 september 2013, ter; registratie, dat een naamloze vennootschap met de naam "FNG GROUP NEDERLAND"werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: een naamloze vennootschap "FNG GROUP NEDERLAND',

2. Zetel: 2610 Antwerpen (Wilrijk), Terbekehofdreef 43 A.

;; 3. Duur: opgericht vanaf 17 september 2013 en voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

1°- De naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen "FNG; GROUP", afgekort "FNG", met maatschappelijke zetel te B-2820 Bonheiden, Zilverberklaan 26, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen met als ondernemingsnummer 0865.085.788.

2°- De heer PENNINCKX Dieter, geboren te Mechelen op zestien september negentienhonderd vierenzeventig; en echtgenote, mevrouw MAES Anja, geboren te Bonheiden op twintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, samenwonende te 2820 Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 39.

5. Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), Het is; vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste; (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal  aandelen:

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting ofi

overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer 363-1247990-28 bij de ING Bank te,

?i Brussel, geopend op de naam van de naamloze vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van:

deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 september 2013.

Als vergoeding van hun inbreng worden het volgend aantal aandelen toegekend :

- aan de vennootschap "FNG GROUP", voorncemd onder 1°- : 99 aandelen;

- aan de echtgenoten Penninckx-Maes, voornoemd onder 2°-: 1 aandeel;

TOTAAL : 100 aandelen

Deze aandelen zijn volledig volgestort, zodat een bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) ter:

beschikking van de vennootschap is gesteld.

7. Boekjaar: I-let boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 maart 2015.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het: overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. Behoudens ingeval de: vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, telt te raad van bestuur minstens drie (3) leden die niet; noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of; wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan; twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone; algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders; i? zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te; benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de; opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk handelend die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren. Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité afzonderlijk handelend. Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen. Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Bij deze werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van eer) CVBA "BOFIDI GENT", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één var) haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gerit mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Benoeming v n eerste niet-statutaire bestuurders, gedelegeerd-bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Worden als eerste bestuurders voor de duur van zes jaar benoemd, zodat hun taak zal eindigen na het einde van de algemene vergadering 2018:

" De vennootschap "FNG GROUP" voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Dieter

Pen ninckx, voornoemd,

Alhier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld en verklarende haar opdracht te aanvaarden.

" De naamloze vennootschap "M.A.D. COLLECTIONS", met maatschappelijke zetel te B-2820

Bonheiden, Zilverberklaan 2B, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen met als ondernemingsnummer 0862.015.343, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Tine De Ryck, nationaal nummer 81052727272, geboren te Lier op 27 mei 1981, wonende te 2220 Heist-op-den-Elerg, Oude Liersebaan 70D.

Welke benoeming bij de eerstvolgende Raad van Bestuur bevestigd en aanvaard zef worden.

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Raad van bes uur.

En terstond is bijeengekomen de Raad van Bestuur die met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd-

bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur benoemt voor de tijd van zes jaar om te eindigen na het

einde van de algemene vergadering 2018: de vennootschap "FNG GROUP" voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Dieter Penninckx, voornoemd.

10. Wordt als commissaris van de vennootschap aangeduid; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD", met als maatschappelijke zetel 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0423.109.644, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Ann Van Vlaenderen, met een nog nader te bepalen vergoeding.

11. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

1. Het aanhouden van licenties van productmerken in het algemeen en in het bijzonder van textiel, kleding, schoeiselen, artikelen van leer, bont en bontwaren, kledingaccessoires, handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en schoeisel, de organisatie van verkoop en marketing van de producten van deze merken en het uitbouwen van agentuur- en importeursnetwerken voor deze merken, zowel in België als in het buitenland

2. De invoer, de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van Leer, bont en bontwaren, in kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en in schoeisel;

3. Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten of ombouwen;

4. Het waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen;

5. Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten;

6. I-let nemen van belangen, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,

L

mad 1 L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à Voorbehouden aan het ti Belgisch Staatsblad mod 11.1

bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeacht hun doel. Zij mag voor eigen rekening optreden als beleggingsvennootschap of holding;

7., Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven op vlak van organisatie en in commerciële aangelegenheden, met betrekking tot management, marketing, bedrijfsbeheer, investeringspolitiek.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden gesntetpreteerd, De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

12. Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden word en op de laatste vrijdag van september om tien uur en dit voor het eerst

in 2016.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

uitgifte oprichtingsakte dd. 17 september 2013

volmacht



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþc

Mod Woed lil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hi Belgis Staatsb

Rechtbank van koophandel

d

Antwerpen

10 JUNI 2015

Griffie

afdLflh A~itwerpen

Ondernemingsnr : 0538.711.274

Benaming

(voluit) : FNG GROUP NEDERLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; TERBEKEHOFDREEF 43A -- 2610 WILRIJK (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

i in







Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 15/05/2015, blijkt dat de bestuurders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bautersemstraat 68A te 2800 Mechelen met ingang vanaf 05/06/2015.

FNG Group NV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Dieter Penninckx

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2015
ÿþMod Word 11.9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2 5 -n6- 2015

., '1

,

1,y ry, " ~ L]rifîie

!. ;..a~ik~ IP~ I

Ondernemingsnr : 0538/11.274

Benaming

(voluit) : FNG Group Nederland

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bautersemstraat 68A - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 17 juni 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen,

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhoude'rs van 17 juni 2015

Rekening houdend met het vcorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël de Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de ' inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootsohap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolrnachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

Coordonnées
FNG GROUP NEDERLAND

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 68A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande