FOCUS ON YOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOCUS ON YOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.919.303

Publication

28/11/2013
ÿþ Mad Word 11.1

E,~ itt ' ~' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

i 8 -11- 2013

oRIFFIErB~,l~K vanKC~OPHAN~~ MECHELEN

i

11

V bah aa Bel Staf

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekvelden 8, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de akte verfeden voor meester Ludo Gielen, te Edegem, op negentwintig oktober tweeduizend dertien, afgeleverd voor registratie.

"De heer MAUQUOI, Erik Gaston Maria, geboren te Mortsel op dertien maart negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.03,13 273-15, identiteitskaart nummer 591-0050783-57, ongehuwd, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Beekvelden 8 en mevrouw CLAUS, Catherine Marie , geboren te Gent op negentien september negentienhonderd zevenenvijftig, nationaal nummer 57.09.19-462.34, identiteitskaart; nummer 591-4249387-16, ongehuwd, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Beekvelden 8, hebben een, ' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht , met maatschappelijk zetel te 2860 Sint-; Katelijne Waver, Beelvelden 8, in het rechtsgeboed van de rechtbank van Koophandel van Antwerpen,

NAAM

FOCUS ON YOU

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening ' van derden, of door deelname van dezen, het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende' vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer,. de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en, administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden,' materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete; projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen' rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking,

Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,' valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag onder; meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij' mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten; met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht,: opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,. roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen,

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid,

Op de laatste blz. van Ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 51,1 '% 3p3

(voluit) : FOCUS ON YOU

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1Y h KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat, wordt een beslissing genomen met unanimiteit, ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand december om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar,

VERDELING

Voor-

Vbehbri`den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bipalingen.

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden wórden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge ván een besluit van de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar zal ter bevestiging moeten voorgelegd worden aan de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Weiboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn{

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf één juli tweeduizend dertien, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer MAUQUOI Erik Gaston Maria, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Beekvelden 8, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder, mevrouw CLAUS Catherine.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

e. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS& BELASTINGCONSULENTEN S.V. o.v.v.E BVBA, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de heer VERHOEYE Jan en/of de heer DE WIT Sven, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling., aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.LW.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd vóór registratie-

De notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

Coordonnées
FOCUS ON YOU

Adresse
BEEKVELDEN 8 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande