FONDERIES D'HEMIKSEM


Dénomination : FONDERIES D'HEMIKSEM
Forme juridique :
N° entreprise : 403.674.309

Publication

11/07/2014
ÿþMod Won' 11.1

11(rW7.--D-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111*1111.1ï11,11,11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

02 JU111014

Griffie

Ondernemingsnr : 0403.674.309

Benaming

(voluit) : FONDERIES D'HEMIKSEM

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Notelaarstraat 18, 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op zesentwintig jun tweeduizend veertien, te registreren, van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap FONDERIES D'HEMIKSEM gevestigd te 2620 Hemiksem, Notelaarstraat 18, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De voorzitter zet uiteen dat de algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en besluiten over de hiernavermelde agendapunten:

1/ a) Verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van de omzetting van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2014 gevoegd.

b) Verslag van Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoor houdend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Van Bosstraeten Bruno, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan.

2/ Voorstel tot omzetting van de vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aanneming van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3/ Ontslag van de bestuurders van de oude naamloze vennootschap Kwijting. Benoeming van

zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. De voorzitter bevestigt dat:

-er naast aandelen geen andere effecten werden uitgegeven door de vennootschap.

-Er geen aandelen zijn waarvan de eraan verbonden rechten geschorst werden.

Nadat deze uiteenzetting onderzocht is en als juist is erkend door de vergadering, vat zij de agenda aan. Na beraadslaging neemt de vergadering volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van het verslag van Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoor houdend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Van Bosstraeten Bruno, bedrijfsrevisor, voormeld, aangeduid door de raad van bestuur, evenals de staat die de activa en passive samenvat zoals afgesloten op 31 maart 2014, zegge afgesloten op een datum van minder dan drie maand voor heden. Elke aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van Moore Stephens Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Van Bosstraeten Bruno, bedrijfsrevisor, voormeld, besluit met de volgende woorden

Ondergetekende, Moore Stephens Audit. BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, aangesteld op 10 april 2014 door de Raad van Bestuur van de NV FONDERIES D'HEMIKSEM, met maatschappelijke zetel te 2620 Hemiksem, Notelaarstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0403.674,309, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een BVBA, verklaart dat:

-onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

Op de laatste blz. van Luik 11, vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge - het nettoactief per 31 maart 2014 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van E 62.000,00 voor de kapitaalvermindering, noch kleiner is dan E 18.600,00 na de doorvoering van de geplande kapitaalvermindering.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 25 juni 2014

Moore Stephens Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door:

Handtekening

Bruno Van Bosstraeten

bedrijfsrevisor

Het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor worden neergelegd, terzelfdertijd met een uitgifte van dit verslagschrift op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De algemene vergadering keurt deze verslagen eenparig goed.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de bedrijvigheid en het doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer van de naamloze vennootschap, zoals hoger vermeld.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2014, zoals hoger vermeld aangehecht aan het verslag van de raad van bestuur.

Al de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De vergadering stelt de navolgende statuten vast van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij uittreksel

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en draagt de naam "FONDERIES D'HEMIKSEM",

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd,

De vennootschap is gevestigd te 2620 Hemiksem, Notelaarstraat

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft als doel: het smelten van ijzer, koper en aile andere metalen, het maken van legeringen, bewerken en afwerken, en het stellen van alle andere industriële en/of commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze metalen en hun bewerking.

Zij mag alle roerende en onroerende zaken bezitten, huren of verhuren en in het algemeen aile daden stellen, die op enigerlei wijze tot het verwezenlijken van haar doel kunnen bijdragen.

De vennootschap mag ook deel nemen door verwerving, inbreng, fusie of inschrijving op aandelen of op enig andere wijze, aan ondernemingen of verrichtingen, wier doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het hare of die tot de verwezenlijking ervan kunnen bijdragen,

Zij mag ook alle uitbatings-, fabricatie- en verkoopszetels vestigen, bijhuizen, agentschappen en vertegenwoordigingen oprichten, zowel in binnen- ais in buitenland, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000 ,-E) en het is verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volledig volstort ten belope van tweeënzestig duizend erra.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

r, .

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, in België aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te warden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon ais eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten,

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel. Ontslag bestuurders

De heer Raulier Etienne Fernand Clement Gustave, geboren te Hemiksem op 20 september 1938, wonende te 2610 Antwerpen-VVIIrijk, Pastoor Bauwenslaan 61 bus 7, tevens gedelegeerd bestuurder, mevrouw Van de Velde Ria Jozef Josephina, geboren te Niel op 7 augustus 1962, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Pastoor Bauwenslaan 61 bus 7 en de heer Cools Bart Engelbert Maria, geboren te Wilrijk op 26 maart 1968, wonende te 2620 Hemiksem, Kerkstraat 28 B5, bieden hun ontslag aan, te rekenen vanaf 26 juni 2014, uit hun opdracht van bestuurder van de voomialige naamloze vennootschap

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening over het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het laatste boekjaar. Benoeming zaakvoerders BVBA

De vergadering beslist als niet statutair zaakvoerders te benoemem de heer Raulier Etienne en mevrouw Van de Velde Ria, beiden voornoemd, die aanvaarden.

Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend te verbinden.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan de aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "eLVe", met zetel te 2610 Antwerpen-VVilrijk, Pastoor Bauwenslaan 61 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0442.048.794, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bu de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.VV.; met name bij aanvang van de werkzaamheid, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid en alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de B,T.W.-administratie.; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de vennootschapsbelastingen, en d) aile formaliteiten te vervullen bij de diensten van het sociaal secretariaat.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : AN021814
01/08/2012 : AN021814
29/09/2011 : AN021814
25/07/2011 : AN021814
27/08/2010 : AN021814
29/07/2009 : AN021814
30/07/2008 : AN021814
31/07/2007 : AN021814
31/07/2006 : AN021814
30/12/2005 : AN021814
02/08/2005 : AN021814
23/07/2004 : AN021814
11/07/2003 : AN021814
29/10/2002 : AN021814
05/07/2000 : AN021814
01/01/2000 : AN021814
18/08/1999 : AN021814
01/01/1988 : AN21814
29/09/1987 : AN21814

Coordonnées
FONDERIES D'HEMIKSEM

Adresse
NOTELAARSTRAAT 18 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande