FOODBOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOODBOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.685.538

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 28.03.2014 14079-0129-012
10/11/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111111111111

*11170414*

Ondernemingsnr : ~ 4 0 , 6 S 53 op

Benaming

(voluit) : FOODBOX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Overwinningsstraat 5 te 2830 Willebroek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, notaris met; standplaats te Dendermonde, de 21 oktober 2011, dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen; verzendingen te Dendermonde I op 24 oktober 2011. Reg.5 boek 119 blad 57 vak 4. Ontvangen: vijfentwintig; euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat:

Mevrouw Verlinden Heidi, geboren te Willebroek op vierentwintig september negentienhonderd drieënzeventig (rijksregisternummer 73.09.24 286-08), ongehuwd, wonende te 2830 Willebroek, Westdijk 58a.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam: "FOODBOX". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 5.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

tedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zef bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

De aan en verkoop - ,de import en export, de huur en verhuur, de plaatsing en de uitbating in de ruimste zin: van het woord van verkoopautomaten, uitrusting en toebehoren in het algemeen, waaronder onder meer maar, niet uitsluitend toestellen en automaten bestemd voor de verkoop van voedingswaren en dranken en in het bijzonder van broodautomaten daaronder tevens begrepen alle aanhorige activiteiten zoals de aan- ,en: verkoop, de import en export en de verdeling van alle producten en verkoopwaren die via dergelijke toestellen; te koop kunnen worden aangeboden.

Catering, terbeschikkingstelling van uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteurdiensten; en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en; bereide schotels en alle toebehoren.

De in- en uitvoer van de groot en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken zowel alcoholische als! andere.

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food zaken,! verbruikssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle; drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen,' wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabak en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden in frietkramen en hotdogstalletjes in croissanteries, crêperies en; warenwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria's evenals in drive in restaurants en pizzeria's.

De uitbating van een slagerij, alle traiteuractiviteiten, restauratiehouder, evenals de handel in vlees en vleeswaren, vlees van gevogelte, wild, conserven, droge voeding, algemene voeding, groenten en; zuivelproducten, brood en bakkerijproducten en een groothandel in vlees en vleeswaren.

De handel in vis en aanverwante producten.

De groot en kleinhandel, de aan en verkoop de import en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren: evenals van alle automatische ontspanning en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v

beh

aa

Bel

Stan

NEERGELEGD

28 -10- 2011

GRIFFIE RECW~1~ NK van KOOPHANDEL`V ReCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca en aanverwante bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Kleinhandel in allerlei producten op een wijze die niet is begrepen in voorgaande klassen : huis-aan-huisverkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enz.

Kleinhandel in overige tweedehandsgoederen.

Markt- en straathandel in andere artikelen.

Overige markt- en straathandel.

Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel.

Voeren van management van andere vennootschappen.

Beheer van het eigen patrimonium.

Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen, ...

Deze opsomming is niet in beperkte zin te beschouwen.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Is alhier tussengekomen:

Mevrouw Verlinden Heidi, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en waarvoor haar honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400, 00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Centea Bank met zetel te Antwerpen, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op negentien oktober Laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

" Voor, de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde maandag van de maand maart om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

leder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tie-'nde van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de

opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig

artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op dertig september tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand maart in het jaar tweeduizend veertien.

3. De zaakvoerders verklaren aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: Mevrouw Verlinden Heidi, voornoemd.

BENOEMING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk na de oprichting wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, Mevrouw Verlinden Heidi, voornoemd, die haar mandaat uitdrukkelijk aanvaardt. Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht.

De zaakvoerder geeft bij deze volmacht aan de heer Versweyveld Willy, wonende te Joseph Casselaan 3210802, 8430 Middelkerke en de heer Augustyns Filip, wonende te Witvenstraat 86 VD1R, 2940 Hoevenen, ieder met de bevoegdheid om alleen op te treden, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijk administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen, alsook voor het indienen van aangiftes en voeren van procedures inzake directe belastingen en B.T.W.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie akte

- Bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FOODBOX

Adresse
OVERWINNINGSSTRAAT 5 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande