FOR GOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOR GOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.920.255

Publication

19/02/2014
ÿþmad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ulk'.8: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}

ui u

REMI

i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 FEB. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Qj &S - Ç -c , Z

i; Benaming (voluit) : FOR GOOD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ruytenburgstraat, 58

1 2600 Antwerpen (België) Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris teii

ik Vorselrar, op 06 februari 2014: u '

DAT:

ij 1) de Heer JASPERS Koen Frans Marrit, geboren te Antwerpen op zeventien december negentienhonderdtweeëntachtig, rijksregisternummer: 82.12.17-351.72, echtgenoot van Mevrouw HUYGHE Margot Hugo Johanna, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op drie februari negentienhonderdvierentachtig, rijksregistemummer: 84.02.03-364.63, samenwonend te 2600 Antwerpen (Berchem), Pieter de Coninekstxaat 36.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 14 april 2010.

2) de Heer DESMET Maarten Johan Rogier, ongehuwd, geboren te Antwerpen op zes september negentienhonderdtweeëntachtig, rijksregistemummer: 82.09.06-389.52, wonende te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 23.

a) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de j! ;: naam "FOR GOOD"

b) met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Ruytenburgstraat, 58, en met als eerste adres enij; ;t exploitatiezetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Ruytenburgstraat, 58

e) De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- creëren en uitwerken van een service, al dan niet online, die gebruikers toelaat om een inzicht te krijgen inzake duurzaamheid, milieu en milieuvervuiling, ecologie, leefomgeving, ï; schaarste van natuurlijke rijkdommen, anioede, voedselproblematiek, sociale ongelijkheid

en alles wat hiermee verband houdt en dit in de meest ruime zin. {

- commissionair, tussenpersoon, kleinhandel, groothandel, verkoop producten in met betrekking tot duurzaamheid, milieu en milieuvervuiling, ecologie, leefomgeving, schaarste van natuurlijke rijkdommen, armoede, voedselproblematiek, sociale ongelijkheid en alles wat hiermee verband houdt en dit in de meest ruime zin.

É - oplossingen zoeken, diensten en tools ontwikkelen om bestaande duurzaamheidsdata, duurzame initiatieven en leveranciers aan aankoopgedrag van gebruikers te koppelen, oplossingen zoeken in duurzame ontwikkeling, hernieuwbare energie, indicatoren voor duurzame ontwikkeling.

- exploitatie in eigen naam en/of door derden en wetenschappelijk onderzoek in het kader van duurzaamheid, milieu en milieuvervuiling, ecologie, leefomgeving, schaarste van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

natuurlijke rijkdommen, armoede, voedselproblematiek, sociale ongelijkheid en alles wat hiermee verband houdt en dit in de meest ruime zin.

- adviseren (consultancy) en begeleiden van organisaties, overheden en bedrijven (profit, non-profit en organisaties) inzake verbeteringsinitiatieven (change management), duurzame ontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale innovatie.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of' aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, fmanciële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere

vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

d) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld

1. De Heer Jaspers Koen, voornoemd sub I), onderschrijft het kapitaal ten belope van negenduizend driehonderd euro (£ 9.300,00), waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen worden toegekend.

2. De Heer Desmet Maarten, voornoemd sub 2), onderschrijft het kapitaal ten belope van negenduizend driehonderd euro (£ 9.300,00), waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen worden toegekend.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en is volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00).

Ieder aandeel is volstort ten belope van één/ derde.

e) De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf 06 februari 2014.

f) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Jaspers Koen, voornoemd, en de heer Desmet Maarten, voornoemd, die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door enige maatregel die zich daartegen verzet. Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

g) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014

h) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2015 om 10 uur.

i) Machten:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan CPO



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsklad

mod 11.1

Accountancy & Tax BVBA (ondernemingsnummer: 0898.193.769) -- vertegenwoordigd door OEYEN ACCOUNTANCY & TAX met vaste vertegenwoordiger Rudy Oeyen, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan CPO Accountancy & Tax BVBA (ondernemingsnummer: 0898.193.769)  vertegenwoordigd door OEYEN ACCOUNTANCY & TAX met vaste vertegenwoordiger Rudy Oeyen, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere adminstratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend CPO Accountancy & Tax BVBA (ondernemingsnummer: 0898.193.769)  vertegenwoordigd door OEYEN ACCOUNTANCY & TAX met vaste vertegenwoordiger Rudy Oeyen, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FOR GOOD

Adresse
RUYTENBURGSTRAAT 58 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande