FORCLAZ RESEARCH & ADVICE

Société en commandite simple


Dénomination : FORCLAZ RESEARCH & ADVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.836.075

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In het jaar tweeduizend en veertien,

Op 20 december

Zijn bijeengekomen :

De heer Bart Chris DIERYNCK, wonende te 2350 Vosselaar, Wulpenlaan 28 ; Mevrouw Sofie Nathalie

VANDENBOGAERDE, wonende te 2350 Vosselaar, Wulpenlaan 28 ; Dewelke overeenkomen een onderhandse

akte op te maken van een gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam  FORCLAZ

RESEARCH & ADVICE , onder de hierna vermelde bedingen en voorwaarden.

I. GECOMMANDITEERDE OF BEHERENDE VENNOOT De heer Bart Chris DIERYNCK, comparant sub 1° zal alleen gelast zijn met het bestuur van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

II. MAATSCHAPPELIJK DOEL De vennootschap heeft tot doel :

Het exploiteren van een expertisecentrum inzake het verlenen van advies, training, en (academische) opleiding op vlak van het ontwerp en de implementatie van bedrijfsstrategie in het algemeen en duurzaamheidstrategie in het bijzonder. Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. Onder strategie verstaat Forclaz Research & Advice het proces dat tot doel heeft om een harmonieuze relatie op te bouwen met interne en externe belanghebbenden zoals bijvoorbeeld werknemers, klanten, leveranciers, aandeelhouders, overheden, buurtbewoners, en drukkingsgroepen. Het verlenen van advies en training aan organisaties en instellingen op vlak van het ontwerp en de implementatie van bedrijfsstrategie in het algemeen en duurzaamheidstrategie in het bijzonder. Het ontwikkelen van nieuwe kennis en expertise inzake het ontwerp en de implementatie van bedrijfsstrategie in het algemeen en duurzaamheidstrategie in het bijzonder.

Het inrichten van academische opleidingen inzake het ontwerp en de implementatie van bedrijfsstrategie in het algemeen en duurzaamheidstrategie in het bijzonder. Het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengsten van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben en het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. Voor het realiseren van het doel kan Forclaz Research & Advice samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovenvermelde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

III. ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2350 VOSSELAAR, Wulpenlaan 28.

IV. DUUR De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden. De vennootschap eindigt niet door het overlijden, de onbekwaamheid, afwezigheid, het kennelijk onvermogen of het failliet van een vennoot, noch het feit dat een vennoot het vennootschapscontract zou opzeggen, ontslag zou krijgen of al zijn aandelen zou

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Forclaz Research & Advice

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wulpenlaan 28

*15300081*

Luik B

2350

België

0507836075

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vosselaar

Griffie

Neergelegd

30-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

overdragen.

V. KAPITAAL  INBRENGEN Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 3.000 Q', in te brengen als volgt : Door de heer Bart DIERYNCK : 2.500 Q' Door mevrouw Sofie VANDENBOGAERDE : 500 Q'. Comparanten verklaren eerstdaags hun inbrengen in speciën in de maatschappelijke kas te storten. Als vergoeding voor deze inbrengen heeft : De heer Bart DIERYNCK : recht op 250 aandelen Mevrouw Sofie VANDENBOGAERDE : recht op 50 aandelen

VI. BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, die hetzij derden-niet-vennoten, hetzij gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de statuten en kan slechts worden afgezet om ernstige redenen, mits unanieme beslissing van alle stille en gecommanditeerde vennoten. De afzetting of het ontslag van de zaakvoerder brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. Elke zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide volmachten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

VII. OVERDRACHT VAN AANDELEN Buiten uitdrukkelijk schriftelijk akkoord van de beherende vennoot is géén overdracht van de aandelen toebehorende aan de stille vennoot toegelaten.Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden stille vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien de beherende vennoot hiermede zijn akkoord betuigt.In geval de beherende vennoot zijn toestemming tot de overdracht of overgang weigert, zal hij het recht hebben deze zelf in te kopen tegen de door de kandidaat-koper aangeboden prijs. De gecommanditeerde of beherende vennoot zelf kan zijn aandelen vrij overdragen.

VIII. OVERLIJDEN Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

IX. ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT De algemene vergadering bestaat uit alle beherende en stille vennoten. Elk aandeel geeft recht op én stem. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, met inbegrip van besluiten tot statutenwijziging.

X. HET BOEKJAAR  JAARVERGADERING Het boekjaar gaat in op één (1) januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig (31) december. Het eerste boekjaar loopt te rekenen van heden en zal worden afgesloten op éénendertig (31) december 2015. De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur op de zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

XI. WINSTVERDELING Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering van alle vennoten met gewone meerderheid van stemmen.

XII. BENOEMING TOT ZAAKVOERDER Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde tijd, de heer Bart

DIERYNCK, voornoemde gecommanditeerde vennoot, die aanvaardt.

Opgemaakt te Vosselaar Op 20 december 2014 Getekend Bart

Dierynck Sofie Vandenbogaerde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FORCLAZ RESEARCH & ADVICE

Adresse
WULPENLAAN 28 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande