FORTUNATO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FORTUNATO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.473.759

Publication

30/06/2014
ÿþ ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

j UI 11 II







*14125718*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

19 JIINI2914

,

Ondernemingsnr 0879.473.75cl

Benaming

(voluit) : Fortunato

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Oude Baan 43, 2930 Brasschat

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur dd 15 april 2014.,

De raad van bestuur heeft met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 23 april 2014 te verplaatsen naar

Boomsesteenweg 690

2610 Wilrijk

Rumah Property Management NV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van den Broek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2014
ÿþII

Ii

tI9311131JU

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JUNI 2014

afdelinelffieen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0879.473.759

Benaming (vole) : FORTUNATO

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Boomsesteenweg 690

2610 VVilrijk

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 13 juni: 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders bijeengekomen van de naamloze vennootschap "FORTUNATO", met zetel te 2610!

i " "

Witrok, Boomsesteenweg 690, met ondernemingsnummer 0879.473.759, en dat onder

meer volgende beslissingen werden getroffen,

aangezien er ingevolge akte verleden op 20 januari laatstleden verkeerdelijK een kapitaalsverhoging werd opgenomen in het kader van de programmawet van 28 juni 2013 in verband met de invoeging van een nieuw artikel 537Î WIB92.

EERSTE BESLISSING

De vergadering bespreekt - het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzonder verslag van de raad van bestuur, over:: gi eenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de voorgestelde inbreng in natura ter onderschrijving van een geplande kapitaalverhoging. Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit  op voorstel van de raad van bestuur tot kapitaalverhoging met driehonderd achtenzestigduizend negenhonderd euro (C 368.900,00) door inbreng in nature van een deel van een achtergestelde lening verstrekt door de vennootschap Rijckaert Pensioen B.V. om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vierhonderd dertigduizend negenhonderd euro (¬ 430.900,00). Er worden vijfhonderd vijfennegentig (595) nieuwe aandelen gecreëerd, die van dezelfd6 aard zijn als de bestaande en van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de IÎ bestaande.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Verslag bed rlifsrevisor :

Het controleverslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 17 januari 2014 in uitvoering van artikel 602, le en 2e lid van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap FORTUNATO N.V.,j :bestaat uit een deel van een achtergestelde lening, verstrekt door de vennootsche Rijckaert Pensioen BV.

Î De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen, uitgevaardigd doe

_ _der _ ee.cirifetievi5er.en,_ __He_t _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

moi:111.1

verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit- te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 368.900,00 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in nature, bestaande uit 595 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 368.900,00 EURO, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 17 januari 2014.

Bla ton Bruno Bedresrevisor burg. bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Bla ton

Bedrijfsrevisor."

Bijzonder verslag van de raad van bestuur:

In verband met voormelde inbreng in natura door inbreng van een deel van voormelde achtergestelde lening, wordt aan ondergetekende notaris het bijzonder verslag van de raad van bestuur overhandigd, opgemaakt op 17 januari 2014 waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

De aandeelhouders hier allen aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd verklaren van voormelde verslagen reeds kennis te hebben genomen en te verzaken aan de formaliteiten van toezending hiervan, zoals voorgeschreven door artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 602, 4e lid en artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals uiteengezet onder het tweede agendapunt.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt de volstorting van de inbreng vast zoals voorzien, waardoor het maatschappelijk kapitaal gebracht is op vierhonderd dertigduizend negenhonderd euro (¬ 430.900,00).

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan Accountants Beerts & C°, met zetel te 2600 Berchem, Koninklijkelaan IA, aan wie de macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties De lasthebber zal ten dien einde alle formaliteiten mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaat te stellen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4-

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte

- Coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

N

05/02/2014
ÿþ1111M811

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iterelagd tar griffia van à ReLfigullik

vza iSoephonde! ie Antvefi enr v7 JAQ. 23114

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0879.473,759

Benaming (voluit) : FORTUNATO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Baan 43 2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 20? januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders isï bïjeengekomen van de naamloze vennootschap "FORTUNATO", met zetel te 2930! _: Brasschaat, Oude Baan 43, met ondernemingsnummer 0879.473.759, en dat onder: meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de! raad van bestuur de dato 17 januari 2014 met betrekking tot de voorgenomen: dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

De vennoten hier allen aanwezig verklaren van voormeld verslag reeds kennis te! hebben genomen en te verzaken aan de formaliteiten van toezending hiervan, zoals'! voorgeschreven door artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 313, 4e lid en artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen. Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING.

De buitengewone algemene vergadering heeft op 17 januari 2014 beslist met! eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van! vierhonderd en negenduizend achthonderd achtentachtig euro achtentachtig eurocent; (¬ 409.888,88) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien; procent, zijnde veertigduizend negenhonderd achtentachtig euro achtentachtig eurocent; (¬ 40.988,88) totaal netto-dividend van driehonderd achtenzestigduizend! negenhonderd euro (¬ 368.900,00) of zeshonderd twintig euro (¬ 620,00) per aandeel. De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderd vijfennegentig (595)! nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de! bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

op deze nieuwe aandelen zal warden ingeschreven tegen de prijs van zeshonderd! twintig euro (¬ 620,00) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

Deze vijfhonderd vijfennegentig (595) nieuwe -- volledig - volstortte aandelen, worden! toegewezen als volgt:

- vijfhonderd vijfennegentig (595) aandelen aan de naamloze vennootschap! "IrIMITLESS", voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng;

Ingevolge deze beslissing heeft elk van de aandeelhouders een schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

irlk_ urt_de_ undeelliouders afzanderlij.k.yerk1as4l deze_ scj u!dy_orderiog__overeenkoqpee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 17 januari 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap FORUNATO N.V., bestaat uit een deel van een achtergestelde lening, verstrekt door de vennootschap Rijckaert Pensioen BV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 368.900,00 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 595 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 368.900,00 EURO, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Antwerpen, 17 januari 2014.

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg. Bvba,

Vertegenwoordigd door

Bruno Blaton

Bedrijfsrevisor':

De aandeelhouders hier allen aanwezig verklaren van voormeld verslag reeds kennis te hebben genomen en te verzaken aan de formaliteiten van toezending hiervan, zoals voorgeschreven door artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 313, 4e lid en artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen. Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd achtenzestigduizend negenhonderd euro (¬ 368.900,00) om het van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te brengen op vierhonderd dertigduizend negenhonderd euro (¬ 430.900,00).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r . i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

VIJFDE BESLISSING.

Alle aandeelhouders verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand

en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere,

vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die

uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze

schuldvordering ten belope van driehonderd achtenzestigduizend negenhonderd euro (¬

368.900,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent

(10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de bestaande aandeelhouders in

verhouding tot hun aandelenbezit, beslist de vergadering als vergoeding voor deze

inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat de fractiewaarde van de bestaande

aandelen verhoogt.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel vijf van de

statuten aan te passen als volgt :

"Het volledig geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd

dertigduizend negenhonderd euro (¬ 430.900,00)

Het is verdeeld in zeshonderd vijfennegentig (695) aandelen met stemrecht zonder

aanduiding van nominale waarde."

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de

instrumenterende notaris en verleent haar aile machten voor het opmaken van een

gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de

zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan

Accountants Beerts & C°, met zetel te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 1A, aan wie de

macht wordt verleend om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te

vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige

administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle

documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of

nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te

stellen.

Stemming.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- Afschrift van de akte

- Coordinatie van de statuten.

e "

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0097-015
14/12/2012
ÿþ(21\

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Orîdernernrngsnr : 0879.473.759

Beraming

(voiuit) : FORTUNATO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Frankrijklei 5 bus 16, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Ondenrcerpa akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

NeVgetu; . griffie wan dû

van Koophandel te Aritw ep; er,

Griffie 4 5 aE.i,.

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur dd. 21 november 2012:

De raad van bestuur heeft met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 01/12/2012 te verplaatsen naar:

Oude Baan 43

2930 Brasschaat

Rumah Property Management NV

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van den Broek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz.vUn Lurk B vermelden : Recto : Nayam er hoedanigheid vaan de instrumenterende notelfs, hetzij van de perso(o)r,çen) b?aoegd de rechtspersoon ten aanzien van Beiden te vertegenwoordigen

Verso : Nayam en hendtet;ening.

26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 22.10.2012 12613-0477-014
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.10.2011, NGL 30.11.2011 11624-0499-014
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.10.2010, NGL 02.11.2010 10600-0402-015
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.10.2009, NGL 12.11.2009 09853-0218-015
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 31.07.2008 08525-0192-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 28.08.2007 07648-0194-011
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 16.10.2015 15650-0210-013
05/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FORTUNATO

Adresse
BOOMSESTEENWEG 690 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande