FOTO DALI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOTO DALI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.778.237

Publication

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 23.01.2012 12013-0157-015
12/01/2012
ÿþAAod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelegd ter griffie van de Rechtbank vcn i!oonhnride! te Antwerpen, op

Griffie 3 0 DEC. 2011

Onclernemingsnr : 0888.778.237

Benaming FOTO DALI dN VERErrt. m1f K

11111111.111,11,111,11111.11 F11

(voluit)

Bij lagen bij- het Belgisch Staatsblad -12/0.1/2012 Annexes. du...Maniteur _belge...

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zelel : Bredabaan 260, 2930 Brasschaat, België

Onderwerp akte' Sluiting vereffening

Verslag bijzondere algemene vergadering de dato 6/12/2011

Akkoord Rechtbank van Koophandel met hetverdelingsolan

Overeenkomstig artikel 190, § 1, 3de alinea W. Venn. werd bij eenvoudig verzoekschrift dd. 10 oktober 2011 het verdelingsplan opgesteld door de vereffenaar voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel. Bij uitspraak d.d. 10 november 2011 heeft de Rechtbank van Koophandel zich akkoord verklaard met het verdelingsplan en kan de vergadering dus overgaan tot de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart daarbij geen opmerkingen te hebben en verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het verslag van de vereffenaar en beslist de rekeningen goed te keuren.

De vergadering stelt in aansluiting op het verslag van de vereffenaar vast:

-dat alle rechten verbonden aan de eigendom van aile aandelen werden overgedragen aan de vennoten;

-dat er geen gelden of waarden zijn toekomende aan onbekende aandeelhouders of schuldeisers of waarvan de afgifte niet kon worden gedaan

-dat de vennootschap bijgevolg noch bezittingen noch schulden heeft.

Sluiting van de vereffening

De vergadering sluit zich aan bij het verslag van de vereffenaar. Vervolgens beslist de

vergadering tot sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

Kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat en stelt vast dat zijn mandaat met ingang van heden beëindigd is ingevolge de voorgaande beslissing tot sluiting van de vereffening.

Plaats waar de boeken en bescheiden worden neergelead en tenminste viif laar moeten worden bewaard

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaar zullen worden bewaard te Holleweg 19, 2950 Kapellen.

Op de laaisie bit... van t_¬ IiK 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd dr: rechtspersoon Ion aanzien van derden te verleuenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

. "1

[ Voor- tehouden aan hot Betgtsch Staatsblad

Volmachten

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Factum Fiscalis BVBA, gevestigd te 2950 Kapellen, Koerspleindreef 27-29, waarbij zij de mogelijkheid heeft : alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernerningen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren; de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Voor eensluidend, Sam Hollanders vereffenaar

Bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad -12/.01/2012 Annexes_duMoniteur_ belge

Op de teatste biz. van i_niK B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrtitnenterende mutatis hetzij van de persoro)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oerdon te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekentng

22/09/2011
ÿþ nnod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele.ge ter çyiftie van de

Rechtbank van l' :cipencM te Antwerpen

°P -1,2_srp. °fl

D" rrf er.

Griffie

+11143162"

Ondernemingsnr : 0888.778.237

Benaming

(voluit) : FOTO DALI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 260 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Correctie - Benoeming Vereffenaar

Op 1 maart 2011 werd een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren, geregistreerd drie bladen, geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op negen maart tweeduizend en elf, boek 224, blad 29, vak 9, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend),; C. Van Eisen., houdende ontbinding van de vennootschap.

Een uittreksel uit deze akte werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer: 2011-06-21 /0091690 onder de hoofding "Ontbinding - Benoeming vereffenaar".

ingevolge een materiële misslag werd in het gepubliceerde uittreksel de benoeming van de oorspronkelijk' benoemde vereffenaar, te weten de naamloze vennootschap Ateba met zetel te 2950 Kapellen, Holleweg 19, met als vaste vertegenwoordiger de heer Sam Hollanders, wonende te 2960 Brecht, Lage Vliers 36, bekendgemaakt. Ingevolge het besluit van de algemene vergadering de dato 21 maart 2011 werd evenwel de heer Sam Hollanders in persoon als vereffenaar benoemd in vervanging van de vennootschap Ateba, waarvan de benoeming niet werd gehomologeerd door de rechtbank. De benoeming van de heer Sam Hollanders werd; gehomologeerd bij vonnis de dato 18 mei 2011.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 5 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

21/06/2011
ÿþMod 2.0

Lu ik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

F111

*11091690

efeepijed ter eiffie va de Ret%titad

y Qp!]r j .!~ ~ . P~n, op

UGY~ Rt3~r~fiÛkl~~J ~ .~~Sn1ül

0 8 JUNI 1011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.778.237

Benaming

(voluit) : FOTO DALI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 260 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 1 maart 2011, geregistreerd drie;

, bladen nul renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 9 maart 2011, boek 224 blad 29 vak 9,

ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend De Eerstaanwezend Inspecteur, C. Van Eisen, blijkt dat: Ontbinding

De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden.

Benoeming vereffenaar en vaststelling bevoegdheden

De algemene vergadering heeft benoemd tot vereffenaar : de naamloze vennootschap ATEBA, met; maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Hollweg 19, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Sam HOLLANDERS, wonende te 2960 Brecht, Lage Vlier 36. Het mandaat van de vereffenaar eindigt bij de afsluiting van de vereffening, onverminderd het recht van de vennootschap om de vereffenaar op elk ogenblik te' ontstaan. De vereffenaar kan ten alle tijde ontslag nemen mits inachtneming van een opzegtermijn van ééri. maand, en onder de verplichting om zijn door de algemene vergadering aangeduide opvolgers volledig en correct te informeren met betrekking tot de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de vereffening van de vennootschap, onder voorbehoud van machtiging door de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld; in de artikelen 187 en 190, § 2 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Opschortende voorwaarde

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar maar in functie; nadat zijn benoeming werd bevestigd door de rechtbank van koophandel. De benoeming van de vereffenaar geschiedt dan ook onder de opschortende voorwaarde van bekrachtiging door de bevoegde rechtbank van' koophandel.

Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de vereffenaar om zelf dan wel via een door hem aan te duiden advocaat het verzoekschrift bedoeld in artikel 184 § 1 zesde lid: van het Wetboek van Vennootschappen te ondertekenen en in te dienen bij de rechtbank van koophandel.

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen; met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Factum Fiscalis, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Koerspleindreef 31, wordt gemachtigd, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht vang indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook; haar registratie bij de BTW-administratie aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, in: voorkomend geval na aanpassing van de bestaande inschrijving respectievelijke registratie, alsook om deze; inschrijving en registratie te schrappen na afsluiting van de vereffening, en om in dit verband alle verklaringen af' te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten; vastgesteld in deze akte.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 6 juni 2011.

Bijlagen

oVolledig afschrift



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

oAfschrift van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 18 mei 2011 houdende homologatie van de benoeming van de naamloze vennootschap ATEBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Sam Hollanders als vereffenaar.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 02.02.2011 11027-0102-016
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.01.2010, NGL 04.02.2010 10037-0317-016
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 11.02.2009 09043-0135-016

Coordonnées
FOTO DALI

Adresse
BREDABAAN 260 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande