FRANK JANSSEN CONSULTANCY

Divers


Dénomination : FRANK JANSSEN CONSULTANCY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 507.889.822

Publication

15/01/2015
ÿþ lsaa2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,....,,..,.~~.~..~...~.~...,.1 ~..~......~.

_

Neergei.egét iler griffie van de RECHTBAIVN VAN KOOPkLUi,~i EL

0 5 SAN, 2015

ANx`WEERPE5 Meng TURNHOUT

Dr °rafer

- ~

louai 1111110iiiiii

*150073 1*

u i

i 111

Ondernemingsnr c5&'. Ó9 , ete-

Benaming

(voluit) : FRANK JANSSEN CONSULTANCY

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Greesstraat 44 te 2400 Moi

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

Frank Janssen wonende te B-2400 Mol, Greesstraat 44, rijksregistemummer 66.06.06-213.65

en

Hermans Nadia wonende te B-2400 Mol, Greesstraat 44, rijksregisternummer 70.06.16-246.10

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met de maatschappelijke benaming van:" FRANK JANSSEN CONSULTANCY " .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Mol, Greesstraat 44. Zij kan bij beslissing van de gecommanditeerde vennoten worden overgebracht naar elke andere plaats in het Vlaamse gewest. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlag en tot het Belgisch Staatsblad. De gecommanditeerde vennoten mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

-De aan- en verkoop van handelsgoederen. Het optreden van commissionair, het optreden als handelsagent -Het beheer voor eigen rekening van een roerend en of onroerend patrimonium

-De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goedvindt.

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of venncotschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 2 januari 2015.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.500,00 EURO, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één tiende van het maatschappelijk kapitaal, Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: volstorting in geld,

Frank Janssen is gecommanditeerde vennoot /zaakvoerder of werkende vennoot en eigenaar van 14 (veertien) aandelen de andere ondertekenaar, Hermans Nadia is commanditaire vennoot of stille vennoot en eigenaar van 1 (één) aandeel.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 19.00 uur op 6 juni ter` maatschappelijke zetel.

Het maatschappelijk jaar loopt van 01 januari tot 31 december van ieder jaar, leder jaar zal de; gecommanditeerde vennoot op 31 december een omstandige inventaris opmaken inhoudende de aanwijzingen'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de roerende en onroerende waarde ervan al de in- en uit schulden der vennootschap met een bijlage die in het kort al haar verbintenissen bevat.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2015.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.,

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk. "

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap "Frank Janssen Consultancy".

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoot/werkend vennoot is bezoldigd

Gedaan te Mol, op 2 januari 2015 ¬ n zoveel exemplaren als er partijen. leder der partijen erkennen één exemplaar ontvangen te hebben

Frank Janssen

Gecommand¬ teerde vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift van de volledige akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~~ )f& b

Vdor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRANK JANSSEN CONSULTANCY

Adresse
GREESSTRAAT 44 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande