FRANK VERHAEGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANK VERHAEGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.974.950

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 18.06.2014, NGL 19.09.2014 14593-0535-010
21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r



0





1 ~. ~

itcaif;~í~?~gtl 11Gâ ~~'1f~1.~ a`Q17 Eirt' ReCitfj3a.

vo Ecers:eruki te ,Qniwtpeti<o op

1 1 FEB. /Pu

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.974.950

Benaming

(voluit) : FRANK VERHAEGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Binnensteenweg 210

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 1010212014, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VERHAEGEN" met zetel te 2530 Boechot t, Binnensteenweg 210, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen

* Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten met inbegrip van de kennisname en bespreking van het splitsingsvoorstel opgesteld door de zaakvoerder op overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de enige vennoot kosteloos een afschrift kan bekomen.

De zaakvoerder van de vennootschap heeft op drieëntwintig december tweeduizend dertien het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna "het voorstel" genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorste! werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd op zesentwintig december tweeduizend dertien, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (artikel 743 al. 3 W. Venn) en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari tweeduizend veertien, onder nummer 20140107/007494

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van "het voorstel" en beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan. De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

* De vergadering besluit met eenparigheid om toepassing te maken van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering besluit om af te zien van het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangaande de voorgenomen partiële splitsing, conform voormelde wets-bepaling.

* Met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting ais gevolg van de onderhavige partiële splitsing heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mertens, Dewaele, Achten & C"" te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door de heer MERTENS Willy, bedrijfsrevisor, op datum van vier februari tweeduizend veertien een schriftelijk verslag opgesteld.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8.Besluit

De inbreng in natura, de af te splitsen activa bestaan uit geldbeleggingen voor een bedrag van 1.430.001,53

Eur en liquide middelen voor een bedrag van 724.359,90 Eur, telamen 2.154.361,43 Eur.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap Vankalo Invest, zondervermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de 3edsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Zandhoven, 4 februari 2014 (getekend)

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV ovve BVBA, Langestraat 183, 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door dhr. Willy Mertens (getekend)"

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de in-breng in natura in de op te richten vennootschap zal samen met het afschrift en het uittreksel van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

* De enige vennoot, tevens zaakvoerder en handelend in deze hoedanigheid, verklaart overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel (drieëntwintig december tweeduizend dertien) en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

*Verrichting met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit beleggings- en investeringsactiviteiten van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel, alsook naar de splitsingsbalans opgemaakt per dertig november tweeduizend dertien, tevens bijlage bij het splitsingsvoorstel, waarin de activa van de bedrijfstak «beleggings- en investeringsactiviteiten» uitvoerig worden beschreven.

Het overgedragen vermogen betreft geldbeleggingen voor een bedrag van een miljoen vierhonderd dertigduizend en één euro drieënvijftig cent (1.430.001,53 EUR) en liquide middelen voor een bedrag van zevenhonderd vierentwintigduizend driehonderd negenenvijftig euro negentig cent (724.359,90 EUR), hetzij samen twee miljoen honderd vierenvijftigduizend driehonderd eenenzestig euro drieënveertig cent (2.154.361,43 EUR).

Er zijn geen passiva verbonden aan de overgedragen activa.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aalj de op te richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de (afsplitsende) vennootschap.

Restclausule

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C, Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf dertig november tweeduizend dertien (30/11/2013) voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf dertig november tweeduizend dertien (30/11/2013) uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap.

* Kapitaalverhoging:

Kapitaalverhoging in de vennootschap Frank Verhaegen door incorporatie van beschikbare reserves en overgedragen resultaat, teneinde het kapitaal van de overdragende vennootschap na de partiële splitsing te brengen naar het wettelijk minimum van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de overdracht van beleggings- en investeringsactiviteiten het kapitaal van de vennootschap verminderd is met negenentwintigduizend zevenhonderd drieënveertig euro vierenvijftig cent (29.743,54 EUR) en dat het thans tweehonderd zesenvijftig euro zesenveertig cent (256,46 EUR) bedraagt.

Vermits het huidig kapitaal van de vennootschap minder be-draagt dan het door de wet vooropgestelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van achttienduizend tweehonderd drieënnegentig euro vierenvijftig cent (18.293,54 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van twaalfduizend eenenveertig euro zevenentwintig cent, en door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van zesduizend tweehonderd tweeënvijftig euro zevenentwintig cent, en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar achttienduizend vijfhonderd vijftig

euro (18.550,00 EUR),

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel vijf van de statuten te

wijzigen als volgt, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit:

"Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is

vertegenwoordigd door honderd stemgerechtigde aandelen zonder nominale waarde."

* De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd ;

 hafschrift van de akte; - vers! en

istorie met coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014
ÿþ«e:4"

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

vain Koephandcl Antwerpen; o,,

2 6 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.974.950

Benaming

(voluit) : FRANK VERHAEGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Binnensteenweg, 210, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Voorstel van een met splitsing gelijkgestelde verrichting van de BVBA Frank Verhaegen door oprichting van een nieuwe vennootschap overeenkomstig artikel 677, 742, 743, 749 en volgende van het wetboek van vennootschappen

De zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANK VERHAEGEN (hierna "BVBA Frank Verhaegen" of de "Partieel Gesplitste. Vennootschap") heeft besloten om dit voorstel van een met splitsing gelijkgestelde verrichting (hierna "Voorstel tot Partiële Splitsing") op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van' Vennootschappen.

Dit Voorstel tot Partiële Splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA Frank Verhaegen en zal minstens zes (6) weken voor de datum van deze buitengewone algemene vergadering neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, overeenkomstig artikel 677 en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

(.BESCHRIJVING VAN DE OPERATIE VAN DE SPLITSING

BVBA Frank Verhaegen overweegt om een splitsing te verwezenlijken overeenkomstig de artikelen 677,' 742, 743, 749 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen waardoor een deel van het vermogen van BVBA Frank Verhaegen, in het kader van een 'partiële splitsing' zal overgaan op een nieuwe door haar opgerichte vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankajo Invest (hierna genoemd "Vankajo Invest" of de "Verkrijgende Vennootschap").

Deze vennootschap wordt ais de "Verkrijgende Vennootschap" aangeduid, en de partiële splitsing zal: plaatsvinden tegen toekenning van 100 % van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap aan de enige aandeelhouder van BVBA Frank Verhaegen, zijnde de heer Frank Verhaegen, Binnensteenweg 210, 2530' Boechout.

II.BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 743 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1.RECHTSVORM, BENAMING, MAATSCHAPPELIJK DOEL EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP EN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 743, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

1.1.DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

a)De Partieel Gesplitste Vennootschap is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANK VERHAEGEN, met maatschappelijke zetel te Binnensteenweg 210, 2530 Boechout. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0862.974.950.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

*1A0079 @*

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vennootschap werd opgericht op 16 januari 2004 bij notariële akte verleden voor Meester Stefan Van Tricht, notaris te Schoten, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad onder referte 20040202/016917.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 30.000 EUR (dertigduizend euro) en is vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam zonder nominale waarde.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het maatschappelijk doel als volgt

"De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen als vennootschap van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controle-opdrachten, voorzien door artikel 3 van de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig, en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag namelijk roerende, financiële of onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen in het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, als bijkomende activiteit, belangen nemen en samenwerken met andere professionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen,"

1.2.DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De in het kader van deze partiële splitsing 'Verkrijgende Vennootschap' is een nieuw op te richten vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vankajo Invest (hierna genoemd "Vankajo Invest" of de "Verkrijgende Vennootschap"), met toekomstige maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Binnensteenweg 210.

Het maatschappelijk doel van de Verkrijgende Vennootschap zal als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden met uitzondering van makelaardij, alle verrichtingen en alle studies die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van natura, door inlijving of door bestemming en met roerende goederen dienstig om te investeren of te beleggen en/of rechten die eruit voortkomen, evenals alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mede in verband staan, zoals bijvoorbeeld, het ontwikkelen, de promotie, het verkavelen, de aankoop, het productief maken, het ruilen, verbeteren, verhuren gemeubeld of niet, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw, de verdeling van onroerende goederen, evenals, het verlenen van diensten die er mede in verband staan, zoals maar niet beperkt tot, de bewakingsdienst, de veiligheid, het onderhoud en de instandhouding van de onroerende goederen.

De vennootschap kan leningen aan andere vennootschappen toestaan of zich borg stellen voor andere vennootschap, zelfs hypothecaire borgstellingen.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen en verrichtingen doen, die dienstig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel."

2.DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG (ARTIKEL 743, 2° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De bedoeling van deze partiële splitsingsoperatie is om een deel van het vermogen van BVBA Frank Verhaegen in een nieuwe nog op te richten vennootschap in te brengen waarvan de aandelen voor 100 % proportioneel in handen komen van de huidige aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap, zijnde de heer Frank Verhaegen wonende Binnensteenweg 210, 2530 Boechout, die de totaliteit van de 100 aandelen bezit van BVBA Frank Verhaegen,

Als tegenprestatie voor zijn participatie in de Verkrijgende Vennootschap zal de heer Frank Verhaegen de 100 uitgegeven aandelen ontvangen van de Verkrijgende Vennootschap.

Dit betekent dat per 1 aandeel BVBA Frank Verhaegen in bezit van de heer Frank Verhaegen van de Partieel Gesplitste Vennootschap deze 1 aandeel in de Verkrijgende Vennootschap toegekend zal krijgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT (ARTIKEL 743, 3° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De totaliteit van de nieuw uit te geven aandelen door de Verkrijgende Vennootschap zal aan de enige aandeelhouder van de Partieel Gesplitste Vennootschap worden toegekend.

Zoals reeds vermeld zullen de 100 nieuw uit te geven aandelen van de Verkrijgende Vennootschap proportioneel volledig worden toegekend aan de heer Frank Verhaegen.

Het aandeelhoudersregister van de Verkrijgende Vennootschap zal binnen de 15 dagen na de partiële splitsing ingevuld worden, en meer in het bijzonder als volgt; 100 aandelen op naam van de heer Frank Verhaegen.

4.DE DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST , ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT (ARTIKEL 743, 4° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De nieuwe aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de Verkrijgende Vennootschap vanaf de algemene vergadering die de uitgifte van de nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zal goedkeuren en zijn dividendgerechtigd vanaf die datum.

Er wordt in geen enkele bijzondere modaliteit voorzien aangaande dit recht.

5.DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP (ARTIKEL 743, 5° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De handelingen van de Partieel Gesplitste Vennootschap zullen vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap ten aanzien van het deel dat ze verkrijgt van de Partieel Gesplitste Vennootschap vanaf 1 december 2013.

6.DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (ARTIKEL 743, 6° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Alle aandelen van BVBA Frank Verhaegen zijn gewone stemgerechtigde aandelen, zonder nominale waarde en zonder onderscheid in categorieën. BVBA Frank Verhaegen heeft bovendien geen andere effecten dan gewone aandelen uitgegeven.

Er zullen door de Verkrijgende Vennootschap geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van BVBA Frank Verhaegen in het kader van huidige verrichting.

7.DE BEZOLDIGING DIE IN VOORKOMEND GEVAL WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, BEDRIJFSREVISOREN OF EXTERNE ACCOUNTANTS DIE BELAST ZIJN MET HET OPSTELLEN VAN HET VERSLAG BEDOELD IN ARTIKEL 746 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN (ARTIKEL 743, 7° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De raad van bestuur van BVBA Frank Verhaegen stelt voor dat de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, afzien van het opstellen van de verslagen bedoeld in artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er dient bijgevolg geen bedrijfsrevisor aangesteld te worden in het kader van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV ovve BVBA, met zetel te Langestraat 183, 2240 Zandhoven, vertegenwoordigd door dhr. Willy Mertens, zal aangesteld worden in het kader van de oprichting van de Verkrijgende Vennootschap om het verslag overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen. Het ereloon van de bedrijfsrevisor voor deze opdracht bedraagt 1.000 EUR (excl. BTW).

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING (ARTIKEL 743, 8° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

In het kader van de vooropgestelde partiële splitsing worden er geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen,

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE BEGUNSTIGDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN (ARTIKEL 743, 9° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Het af te splitsen vermogen dat naar de Verkrijgende Vennootschap gaat betreffen de activa en passiva verbonden aan de beleggingsactiviteit van de vennootschap, Alle activa en passiva verbonden aan de professionele activiteit van de vennootschap blijven in de Partieel Gesplitste Vennootschap. Wat de af te splitsen vermogensbestanddelen betreft wordt verwezen naar de splitsingsbalans die werd opgesteld op basis van de staat van activa en passiva van BVBA Frank Verhaegen per 30 november 2013. Voornoemde splitsingsbalans wordt toegevoegd bij dit Voorstel tot Partiële Splitsing (bijlage).

1.Activabestanddelen

De af te splitsen activa bestaan uit geldbeleggingen voor een bedrag van 1.430.001,53 Eur en liquide middelen voor een bedrag van 724.359,90 Eur, tesamen 2.154.361,43 Eur.

2.Passivabestanddelen

Er zijn geen passiva verbonden aan de over te dragen activa.

10. DE VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD (ARTIKEL 743, 10° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

Zoals reeds vermeld is het de bedoeling van deze splitsingsoperatie om BVBA Frank Verhaegen partieel te splitsen in de nieuw op te richten Verkrijgende Vennootschap waarbij de aandelen van deze nieuwe vennootschap volledig toegekend worden aan de enige aandeelhouder van BVBA Frank Verhaegen.

III.AANVULLENDE VERMELDINGEN

1.Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders

Het huidige Voorstel tot Partiële Splitsing zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA Frank Verhaegen met dien verstande dat zij, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, minstens 6 (zes) weken na de neerlegging van het huidige Voorstel tot Partiële Splitsing op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, zal plaatsvinden.

De inbreng (in natura in gevolge de Partiële Splitsing) in de Verkrijgende Vennootschap is vrijgesteld van evenredige registratierechten op grond van artikel 115bis van het Wetboek Registratierechten. Artikel 120 Wetboek Registratierechten is niet van toepassing, aangezien voormelde inbreng uitsluitend met toekenning van aandelen wordt vergoed, er geen schulden worden overgedragen en er evenmin een opleg in geld wordt betaald.

Wat betreft de Belasting op de Toegevoegde Waarde, zijn de artikelen en 11 en 18,§3 van het Wetboek BTW niet van toepassing op de inbreng in de Verkrijgende Vennootschap in het kader van en ingevolge de Partiële Splitsing.

Deze Partiële Splitsing geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 211, § 1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

2, Restclausule

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, ingeval de toewijzingen, zoals weergegeven in het Voorstel tot Partiële

Splitsing, geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzingen voor interpretatie vatbaar zouden zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toe te wijzen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de Partieel Gesplitste Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap verblijven, in de Partieel Gesplitste Vennootschap BVBA Frank Verhaegen behouden blijven en dit zowel de activa als de passiva,

* * *

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Opgesteld te Boechout, op 23 december 2013 in drie (3) exemplaren, één voor BVBA Frank Verhaegen, één voor de instrumenterende notaris en één voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen,

Frank Verhaegen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2014
ÿþr

rut~t-~~~ Mod Word 11.1

~..:. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 NOV. 2014

Griffie

Voorbehouder, aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : 0862.974.950

Benaming

(voluit) : FRANK VERHAEGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Binnensteenweg 210

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 30/10/2014, DAT de

buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VERHAEGEN" met zetel te 2530

Boechout, Binnensteenweg 210, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

* Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Het kapitaal van de vennootschap wordt opgetrokken van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00

EUR) tot tweehonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (218.550,00 EUR). Deze verhoging wordt

gerealiseerd door een inbreng in geld ten belope van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR).

Daar op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de enige vennoot dient de aanbieding en de

uitoefening van het voorkeurrecht wordt voor nageleefd beschouwd.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen

dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven en volstort;

- dat ieder aandeel afbetaald is ten belope van honderd procent, en

- dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (218.550,00 EUR)

en dat het gesplitst is in duizend honderd achtenzeventig (1.178) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

* Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten

De vergadering besluit artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (218.550,00

EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd achtenzeventig stemgerechtigde aandelen zonder

nominale waarde."

Volmacht

De vergadering besluit opdracht te geven aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten om de

gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te onder-tekenen en neer te leggen, overeenkomstig de

wettelijke bepalingen ter zake.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 19.06.2013, NGL 13.10.2013 13631-0268-011
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 20.06.2012, NGL 20.09.2012 12571-0317-011
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 15.06.2011, NGL 02.11.2011 11600-0466-014
18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 16.06.2010, NGL 04.11.2010 10604-0478-015
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 17.06.2009, NGL 27.12.2009 09909-0060-012
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 18.06.2008, NGL 02.12.2008 08834-0030-014
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 20.06.2007, NGL 26.03.2008 08077-0105-015
29/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 21.06.2006, NGL 22.12.2006 06927-3348-012
14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2005, GGK 15.06.2005, NGL 08.11.2005 05856-4410-011
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 28.10.2015, NGL 28.10.2015 15656-0066-011
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 27.09.2016, NGL 28.09.2016 16647-0372-010

Coordonnées
FRANK VERHAEGEN

Adresse
BINNENSTEENWEG 210 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande