FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.983.810

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 31.12.2013 13704-0577-011
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 19.12.2014 14701-0559-011
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 28.12.2012 12684-0108-011
16/05/2011
ÿþLuik B

Ondememingsnr : Benaming

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[,Fleer~, tnr ~~~ffie ~r,~:, de RechtbankPafi ri~ii~lliiiC: id Antwerpen,

op

Griffie 0 ME! 2011

1II1IIIIII1JI IIII titI 1111111111 11111 lll 1111

"110]3290"

0835.983.810

(voluit) : FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schanslaan 160 te 2150 Borsbeek

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 april 2011, nog te registreren, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoot: De heer WAGEMANS Frederik Frans Maria, bedrijfsrevisor, wonende te 2150 Borsbeek, Schanslaan 72, ongehuwd.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR".

3) Zetel: gevestigd te 2150 Borsbeek, Schanslaan 160.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen. patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere' professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen; of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met; het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De enige oprichter tekent in op alle aandelen, onderschrijft elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze aandelen ten belope van twee/derden, zodat hij nog een bedrag van 6.200,00 euro dient te volstorten.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de; bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE35 7310 1761 1737 bij KBC Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, met dien; verstande dat de meerderheid van de zaakvoerders steeds auditkantoren en/of een wettelijke auditors dienen te zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voorbehouden aan het , Belgisch Staatsblad

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd een opvolger te benoemen.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de derde vrijdag van de maand november om tien (10.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Frederik Wagenrans, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand november tweeduizend en twaalf om tien uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountants & Co", te 2150 Borsbeek, Schanslaan 160, RPR Antwerpen nummer 0872.806.295, vertegenwoordigd door mevrouw Mariette Wouters en/of mevrouw Liesbeth Van Gorp en aan alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 28 april 2011

-een bankattest



Annexes dû 1VTóniteur berge

Bijlagen M het Béigisch-Staatsblad-16/05121)II





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 23.12.2015 15703-0273-011

Coordonnées
FREDERIK WAGEMANS BEDRIJFSREVISOR

Adresse
SCHANSLAAN 160 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande