FREEBASE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREEBASE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.222.564

Publication

25/04/2012
ÿþ Modti t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t r l"

,,'t

îîerp;v. " ' - grao van de ReebtEW 4t7J1 Koopeu,::1w7 ie Afi,ivcrpen. op

1 3 APR, 2012

t,ritttr~

il Ili 11111 111111

*12079429*

Ondernemingsnr : * 0( (1Ç 222 .S R4

Benaming (voluit) :Freebase

(verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 55

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 12 april 2012, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

I.Rechtsvorm naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam Freebase.

2.Zete1: 2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 55.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

-De heer BOLIAU Ben, wonende te 2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 55;

-Mevrouw COREYNEN Sofie, wonende te 2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 55.

5.Kapitaal: 18.600 euro, volstort ten belope van 6.200 euro.

- de heer BOLIAU Ben schrijft in voor £ 9.300 in ruil waarvoor 50 aandelen worden toegekend; en

- mevrouw COREYNEN Sofie schrijft in voor £ 9.300 in ruil waarvoor 50 aandelen worden toegekend.

6.1-Let maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 01,01 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte aIs eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

ln geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

i 1 0. Doel:

De vennootschap heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname, in België of in het buitenland:

Het ontwikkelen, bewerkstelligen, produceren, uitvoeren en commercialiseren van allerhande programma's, formats, concepten en ideeën inzake reclame, events, advertising, publiciteit, public relations, promotie,

ti Luik B - vervolg

webdesign en oniine communicatie, narrow casting, grafische vormgeving, lay-out, copy-writing, fotografie, pre-1 press, printing, videoproductie, promotie, multimedia. Verder kan de vennootschap alle andere activiteiten beoefenen die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Het uitvoeren van alle handelingen en verrichtingen op het vlak van adviesverlening, studie en consult, doorlichten van bedrijfsstructuren, organiseren en reorganiseren, markt- en bedrijfsstudies, journalistiek en dit in j de meest uitgebreide betekenis.

Het uitvoeren van alle handelingen en verrichtingen op het vlak van:

Marketing en publiciteit: nationale en internationale marketing en promotionele communicatie, meer bepaald strategische marketingplanning en budgettering, communicatie-advies, mediaplanning en -beleid, marktonderzoek en doelgroepidentificatie, beheer van reclamebudgetten en alle andere activiteiten die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

1 Beheer: financieel, fiscaal en sociaal advies, kantooradministratie en -organisatie, algemeen en middle-management, personeelsselectie en -training, informaticaplanning en beheer.

Organisatie: uitvoeren van sociaal onderzoek en het geven van advies op gebied van management (organisatie] en personeelsontwikkeling) en in het algemeen het voeren van studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake I~ financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden. De vennootschap kan bovendien alle handelingen stellen betreffende het organiseren, begeleiden en geven van trainingen, opleidingen, coachen, begeleiding, cursussen, seminaries en voordrachten, en dit zowel voor privé-als overheidsinstellingen, alsook het redigeren van en uitgeven van materiaal onder welke vorm ook en dit op alle vlakken.

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden besteed. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen

van materialen, materieel en installaties. 1

Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het

vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden

voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het K.B. van zes september negentienhonderd drieënnegentig

inzake vastgoedmakelarij.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België ais in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang met het hare staat. Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle anderen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. FOTOGRAFIE:

De exploitatie van een fotostudio (producties, castings,)

De exploitatie van een galerij (expo's, evenementen)

Alle activiteiten van een fotograaf: film, video, etc

Het verkopen van fotografische (kunst)werken

reisreportages

TRENDWATCHINC

Onderzoek naar Trends (muziek, film, technologie, lifestyle, fashion...)

Concultancy betreffende trends (muziek, film, technologie, lifestyle, fashion...) in de vorm van workshops Het conceptualiseren en uitwerken van marketing-toepassingen op basis van trendreseach

Marketing Consultancy toegespitst op-, maar niet exclusief voor jongeren.

GRAFIEK, VORMGEVING EN RECLAME

Het conceptualiseren en uitwerken van Grafische Vormgeving, Copywriting, Branding, Webdesigp, Reclame,















































" ,,

Luik B - vervolg

Experience Marketing en Marketing Consultancy.

Het verkopen van grafische (kunst)werken

Het publiceren van Grafische werken, boeken

Het publiceren van literaire werken

MUZIEKPRODUCTIES

Het maken en uitbrengen van muziekproducties.

TEXTIEL

Het ontwerpen en verkopen van textiel (t-shirts, beddegoed, zitkussens en accessoires).

I I . De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van juni om 14 uur op

de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag

een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

De oprichters benoemen zichzelf tot zaakvoerder van de vennootschap en bevestigen dat geen enkele

verbodsbepaling zich hiertegen verzet.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is

onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2013.

VOLMACHT

Ais bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

Van Gogh en Van Gogh bvba te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159, om het nodige te doen voor de inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van I3TW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0483-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16566-0176-010

Coordonnées
FREEBASE

Adresse
VRIJWILLIGERSLEI 55 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande