FREEDOM DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREEDOM DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.108.722

Publication

04/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Waal 11.1

elfien

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELG

NITEUR B

Rechtbank van koophandel

E Antwerpen

LA

28 -08- 2Ü1t ISCH STAATSB

I 9 AUG. 20%

D afdeling Antwerpen

Griffie

1111111111)1!111)111,111111

"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte:

0836.108.722

Freedom Dianionds

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hoveniersstraat 42 bus 12, vierde verdiep 2018 Antwerpen

Benoeming bijkomende zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 01.08.2014 wordt de heer Debs Jihad wonende Vaderlandstraat 23 te 2140 Antwerpen benoemd tot niet statutaire zaakvoerder en dit vanaf 01.08.2014. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Debs Jihad

Zaakvoerder

Tekst

Vo, beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'`"'id~r~ ~ r

.,., :' ~?a~Jd3

Van ietintvrerpen, op

5 í1SSr. 2013

111 miu i Air ii

" 13161792*

11

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0836.108.722

Freedom Diamonds

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hoveniersstraat 42 bus 12, vierde verdiep

Ontslag zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 30/9/2013 werd het ontslag als zaakvoerder aanvaardt van de heer Debs Jihad en dit per 301912013. Décharge wordt hem verleend voor zijn uitgeoefend mandaat.

Rkain Abdul Reda

Zaakvoerder

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

9111

" 114,5501

Mdure^14d ter MI

+amiiulr,rtn van Kmahare

op 09 MEI ?ut

De Qriiirer. Griffie

.pen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : FREEDOM DIAMONDS

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 42 bus 12, vierde verdiep Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 6 mei 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREEDOM DIAMONDS" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 42 bus 12, vierde verdiep

2.Oprichters: 1/ De heer RKAIN Abdul Reda, geboren te Bachoura (Libanon), op 1 oktober 1964, wonende te Haret Hreik (Libanon), Waked straat, Rkain gebouw, derde verdieping.

2/ De heer FNAICHE Hussein, geboren te Freetown (Sierra Leone), op 12 januari 1961, wonende te 2018 Antwerpen, Maria-Theresialei 6.

3/ De heer DEBS Jihad, geboren te Beiroet (Libanon), op 1 maart 1959, wonende te 2140 Antwerpen district Borgerhout, Vaderlandstraat 23.

3.Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

UKiein- en groothandel, import en export van diamant en aile andere sier- en edelstenen, zowel natuurlijke als kunstmatige, zowel ruwe als bewerkte.

DFabricatie, slijpen, bewerking en verwerking van diamant en alle andere sier- en edelstenen. DKlein- en groothandel, import en export van goud en juwelen.

Q'Fabricatie, bewerking en verwerking van goud en juwelen.

Q'De commissie-handel in diverse producten en artikelen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4. Duur: onbepaald

%36 /log 422

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagenbiij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort ten . De voornoemde oprichters tekenden in op de aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort .

6. BANKATTEST

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 668-0006112-38 geopend bij de State Bank of India op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 06.05.2011.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend" wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

1/ De heer DEBS Jihad, voornoemd comparant;

2/ De heer RKAIN Abdul Reda, voornoemd comparant.

Het mandaat van de heer DEBS Abdul is bezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Het mandaat van de heer RKAIN Abdul is onbezoldigd zolang deze zaakvoerder niet beschikt over een beroepskaart voor vreemdelingen. Van zodra deze zaakvoerder in het bezit zal gesteld zijn van een beroepskaart voor vreemdelingen door de bevoegde Belgische autoriteiten, zal zijn mandaat bezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste donderdag van mei om elf uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: elk van hen kunnend afzonderlijk handelen: 1. De heer BALLON Dirk te Antwerpen district Berchem, Bourcetstraat 20 en 2. De heer DEBS Jihad, wonende te Antwerpen district Borgerhout, Vaderlandstraat 23, en hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FREEDOM DIAMONDS

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 42, BUS 12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande