FREEDOM JUICE COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREEDOM JUICE COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.974.180

Publication

24/06/2014
ÿþ!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111MOUllii

-Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 JUNI 201/1

afiGlititwerpen

a .......... y .....

Ondernemingsnr : 0547.974.180

Benaming

(voluit) : Freedom Juice Company

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Hopland 65, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming nieuwe zaakvoerder

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 12 juni 2014

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door Çerkezi Mireia, wonende te Oudebaan 76, 2540 Mortsel met rijksregistemummer 75.02.24-474.07. Tegelijk wordt de heer Berisha Ardian, wonende te Oudebaan 76, 2540 Mortsel met rijksregistemummer 69.01.02-579.41, benoemd ais plaatsvervangende eerste zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat.

Ontslag en benoeming gaan in op 12 juni 2014.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De zaakvoerder

Berisha Ardian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisct

Staatsbla

19/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302677*

Neergelegd

17-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547974180

Benaming (voluit): Freedom Juice Company

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Hopland 65

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 14 maart 2014 dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam Freedom Juice Company met zetel te 2000 Antwerpen, Hopland 65.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1) Verkoop van tussendoortjes, desserten, snacks, dranken (warme + koude) dit zowel in kleinhandel als in leurhandel, op de openbare markten, op evenementen en soortgelijke andere plaatsen.

2) Uitbaten van mobiele verkooppunten en vaste verkooppunten van bovenstaande producten

3) Creatie en uitbating van conceptstore

4) Marketing, promotie en verkoop van gezondheidsgerelateerde producten.

5) De uitbating van hotel, bed and breakfast, drankgelegenheden, tavernes, dancings, tearooms, dit in de meest ruime zin van het woord; de inrichting van feestelijkheden, vermakelijkheden, bals en dergelijke, verhuring van feestzalen en conferentiezalen, de bereiding van en handel in warme en koude dranken; de verhuring van al dan niet bemeubelde kamers, studio s en appartement, al dan niet met onderhoudsservice, de verkoop van alle horeca-artikelen in genoemde bedrijvigheid, alsmede alle horecabedrijvigheden die hiermee verband houden.

6) Het verlenen van consulting, raad, advies, expertise, bijstand, bemiddeling, leiding en andere diensten op financieel, juridisch, fiscaal, sociaal, logistiek, technisch, handels-, marketing- en commercieel vlak, en op het vlak van intellectuele eigendom, risicokapitaal en vrijetijdsbesteding; Technisch vlak omvat ondermeer productontwikkeling, ingenieursactiviteiten, elektronica, informatica, telecommunicatie, automatisering, wetenschappen;

7) Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen.

8) Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar.

9) Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

10) Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden (met name de aankoop, verkoop, verhuur en beheer van onroerende goederen);

11) Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

dergelijke.

Dit alles binnen het kader van geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te

begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar,

bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door:

- de heer DE DECKER Dirk, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 86 bus 4, voor 70 aandelen, volgestort ten belope van 14.000,00 euro;

- mevrouw ÇERKEZI Mirela, wonende te 2540 Mortsel, Oudebaan 76, voor 30 aandelen, volgestort ten belope van 6.000,00 euro;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van juni om 15 uur, en voor de eerste maal in 2016. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2015.

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- mevrouw ÇERKEZI Mirela, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 750224-474-07, wonende te 2540 Mortsel, Oudebaan 76, met een onbezoldigd mandaat.

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De oprichters verklaren de verbintenissen over te nemen die door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting werden gesteld sedert 1 januari 2014.

Volmacht wordt verleend aan Proctifin BVBA te 2650 Edegem, Strijdersstraat 61 met als ondernemingsnummer 0502.473.361, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de FOD Financiën-BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0443-009

Coordonnées
FREEDOM JUICE COMPANY

Adresse
FRANKRIJKLEI 102 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande