FREEMAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREEMAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.024.228

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 MEI 2014

afdelibAf rpen



11111

*14111266*

V

bah aa Bel

Stat

11111

Ondernemingsnr : 0455.024.228

Benaming (voluit) : FREEMAC

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraatsebaan 182

2390 Malle

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN  OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - KAPITAALSVERHOGING IN NATURA IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 - AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN

BESLISSINGEN EN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 31 maart 2.014, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Antwerpen 2 op 15 april 2014,. register 5, boek 8, blad 7, vak 10, Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend de ontvanger 1. MICHIELSEN, adviseur; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met; !; beperkte aansprakelijkheid "FREEMAC", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: ..Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen opdat zij

enkel nog een fractiewaarde hebben.

2. Omzetting van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist dat het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) zal omgezet worden in euro en thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig

euro en één cent (18.592,01¬ ) bedraagt.

3.Kapitaalverhoging

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de,

i zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste;,

schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding in toepassing van het

Wetboek van Vennootschappen bij de kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng evenals dei

aanwending van het nettobedrag van het tussentijds dividend aangewend voor deze;'

kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB 1992.

; De aandeelhouder verklaart voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en

er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door THEO VAN MERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van FREEMAC BVBA bestaat uit een vordering ten laste

:; van de vennootschap voor een bedrag van 108.407,99 euro.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der;,

Bedrijfsrevisoren Inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap? verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het;

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

S mod 11.1



Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 108.407,99 euro in kapitaal bestaat uit 4.350 nieuwe aandelen van de vennootschap FREEMAC BVBA zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

27maart 2014

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor warden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging door niet-geldeliike inbreng

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdenachtduizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (¬ 108 407,99) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18 592.01) te verhogen tot honderdzevenentwintigduizend euro (¬ 127.000,00) door creatie van vierduizend driehonderd vijftig (4350) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.I.B 1992 netto uitgekeerde dividend, waarop zal ingeschreven worden door een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering. Het aantal van vierduizend driehonderd vijftig (4350) aandelen is na afronding van de fractiewaarde van vierentwintig komma tweeënnegentig euro (24,92 ¬ ) per aandeel. Dit wordt ook vermeld in bovenvermeld revisoraal verslag.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging. Inschrijving en verwezenlijking van de inbreng

(...)

4.Vaststelling van de kapitaalverhoging  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal honderd zevenentwintigduizend euro (¬ 127.000,00) bedraagt, en verdeeld wordt in vijfduizend honderd (5100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing en aan het wetboek van vennootschappen door aanneming van nieuwe statuten

Om de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen en aan het Wetboek Vennootschappen wordt beslist door de algemene vergadering om geheel nieuwe statuten aan te nemen in onderhavig proces-verbaal.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "FREEMAC".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Alle arduin- en marmerwerken voor monumenten, gevels, gebouwen of welkdanige versiering, alsmede het restaureren, reinigen en wassen ervan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het optrekken van gebouwen, grondwerken, vloer-en tegelwerken, leggen van chapes, invoegen en reinigen van gevels, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen evenals het onderhouden ervan.

Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, plaat, deuren en plinten, het plaatsen van parketvloeren, schutsels en valse plafonds en zolderingen.

Dit alles in de meest ruime zin zonder dat deze opsomming beperkend is.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen hebben in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig doel hebben of die een doel nastreven welk dit van de vennootschap zou kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Zetel: De maatschappelijke en werkelijke zetel van de vennootschap is te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 182.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans honderdzevenentwintigduizend euro (¬ 127.000,00) bedraagt. Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend honderd (5100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/vijfduizend honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan hei" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vddr de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam, De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op éénendertig decembervan ieder jaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

6. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van dé akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden ' aan h'et Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2014 : ANX074198
03/08/2012 : ANX074198
05/07/2011 : ANX074198
31/08/2010 : ANX074198
06/07/2009 : ANX074198
29/08/2008 : ANX074198
31/07/2007 : ANX074198
27/07/2006 : ANX074198
24/10/2005 : TUX074198
26/07/2005 : TUX074198
23/07/2004 : TUX074198
29/07/2003 : TUX074198
10/02/2003 : TU076736
03/08/2002 : TU076736
05/05/1995 : TU76736
04/07/2016 : ANX074198

Coordonnées
FREEMAC

Adresse
HOOGSTRAATSEBAAN 182 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande