FREMOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREMOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.005.417

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 27.06.2014 14233-0059-007
27/10/2014
ÿþL1

I

,_____

' (1'

i

,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111J1.!1,111111.1111111111

Nz.zr" 11%.

RECRT21-1.1r.i." il Ti;

16 OKT, 2014

ANTerrapne 1.-tacraaaT

,Ileérifuer

LI rima__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0434.005.417

Benaming

(voluit) FREMOR

(verkort) "

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Grote Markt 44, 2200 lierentals

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding-Vereffening

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 29 september 2014, geregistreerd te lste kantoor der registratie Turnhout 2 op 6 oktober 2014 boek 5/185 bled 58 vak 13, besliste met eenparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

1. Verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato 23 september 2014 dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van Nathalie Bogaerts, bedrijfsrevisor bij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren te Hasselt de dato 26 september tweeduizend 2014, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 22 september 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden.

Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de BVBA FREMOR, met maatschappelijke zetel te B-2200 Herentals, Grote Markt 44, een staat van actief en passief per 22 september 2014 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van' 1,014.872,67 EUR en een netto-actief van 1.014.872,67 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale' en sociale controles en van de volledigheid van de kosten van de vereffening, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 22 september 2014. Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 99.134,71 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van een beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Hasselt, 26 september 2014

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor"

 .. -

Op de laatste blz van Luik E vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist eenparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3. Voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Guy Frederix, voormeld, in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Guy Frederix, voormeld, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passive vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Guy Frederix, voormeld, aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal. De heer Guy Frederix zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van aile rekeningen van de vereffening. Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

4. Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders - kwiiting

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de

zaakvoerders van rechtswege beëindigd is.

Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerders, te weten de heer Frederix Guy Jan Leopold Jozef en mevrouw Frederix Bernadette Lucie Paul, beiden voornoemd, voor hun bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en heden.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

5. Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden

definitief heeft opgehouden te bestaan.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

6. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn.

De vergadering verklaart nog dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat de boeken en

bescheiden van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden op het adres te

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Herentals, Grote Markt 44.

7 Benoeming van bijzondere lasthebber

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Lenstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

Notaris Francis van Schoubroeck

Herentals

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 29 september 2014

- bijzonder verslag van de zaakvoerders dd. 22 september 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26 september 2014

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ,Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 22.05.2013 13127-0378-007
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 24.05.2012 12128-0338-007
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0467-008
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 23.06.2010 10213-0320-008
11/03/2010 : TU075767
11/03/2010 : TU075767
10/06/2009 : TU075767
18/06/2007 : TU075767
27/05/2005 : TU075767
04/02/2005 : TU075767
15/06/2004 : TU075767
13/08/2003 : TU075767
24/02/2003 : TU075767
16/08/2002 : TU075767
31/10/2000 : TU075767
21/07/1999 : TU075767
21/07/1998 : TU75767
28/12/1994 : ME66516
02/08/1994 : ME66516

Coordonnées
FREMOR

Adresse
GROTE MARKT 44 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande