FRESH TRANSPORT, AFGEKORT : FT


Dénomination : FRESH TRANSPORT, AFGEKORT : FT
Forme juridique :
N° entreprise : 448.900.162

Publication

09/04/2014
ÿþ MDtl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 20 maart 2014:

De algemene vergadering beslist hierbij om VLT Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Belseledorp 135, 9111 Sint-Niklaas, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 april 2014. Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

VLT Consulting BVBA heeft ten aanzien van de vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en de heer 11m Van Londersele, zaakvoerder, wonende te Belseledorp 135, 9111 Sint-Nikiaas, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit bestuursmandaat. Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend.

Voor cie goede orde bevestigt de algemene vergadering hierbij dat de mandaten als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap van ARGU BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Guido Roels, en Deprez Invest NV, met als vaste vertegenwoordiger Hein Deprez werden beëindigd gelijktijdig met de beëindiging van hun mandaat als bestuurder, te weten respectievelijk op 17 februari 2014 en 24 december 2009.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voomoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voomôemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

IVI

bet aa Be Sta,

j.\!L`%p "r.~

~-nt 2 5  03 2i)14Lîej itF Fà~. . ~-~~.j~, i i ;~! "

siÜOPi~f1t" ,:~,`1 3~rïffié? ~

Ondernemingsnr : 0448.900.162

Benaming

(voluit) : FRESH TRANSPORT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING COMMISSARIS - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 30 juni 2014:

De aandeelhouders besluiten hierbij om de burgerlijke CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 vertegenwoordigd in de uitoefening van haar mandaat door de heer Marc Guns, te herbenoemen voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2017.

Aan de commissaris wordt een vaste vergoeding toegekend waarvan het bedrag bij afzonderlijke overeenkomst werd vastgelegd.

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van Mattor BVBA met maatschappelijke zetel gelegen te Felix Timmermanshof 18, 2560 Nijlen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Paul Van de Velde, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden. De algemene vergadering beslist dienvolgens, voor zover als nodig, het ontslag van Mattor BVBA te aanvaarden, en zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap te herroepen met ingang vanaf heden.

De algemene vergadering bevestigt tevens, bij afzonderlijke stemming en met éériparigheid van stemmen, aan de ontslagnemende bestuurder volledige kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat tot op heden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Management Deprez BVBA, met maatschappelijke zetel te Consciencelaan 13, 3191 Boortmeerbeek, met ingang vanaf heden te benoemen als bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

Management Deprez BVBA, voornoemd, heeft ten aanzien van de vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en mevrouw Veerle Deprez, zaakvoerder, wonende te Consciencelaan 13, 3191 Boortmeerbeek, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zef vertegenwoordigen in de uitvoering van dit bestuursmandaat.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings en

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ModWGrdil.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

- CÏF:1 EGD

22 -07-

ci

n&GliT,BANK van Kophi

BELG1SC H STAA ret ,,,,errfritAk

afd. MECHELEN

1\401\11-EUR

.-

08 -07- 2014

0448.900.162

FRESH TRANSPORT FT

UI

*14145742*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neeriegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Minoen

Bijzonder Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

à Vcior-behouden aan het Belgisch Staatsblad

28/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITE

21 -1

1ELGISCH

ondernemingsnr 0448.900.162

Benaming (voluit) : FRESH TRANSPORT

(verkort) : FT

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Voo

beur aan i" BeigiE

Staatsl

JR BEty7 Nbtl-KibLEGD

I- 21:11q ;TAATSP5'._

01 -10- 2014

'BECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEREENtied. MECHELEN



Zetel: Drevendaal 1

2860 Sint-Katellye-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERMINDERING-COÖRDINATIE

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat;

- het kapitaal verminderd werd met zeven miljoen tweehonderdzeventigduizend zevenhonderdzesenzestig euro zevenendertig cent (¬ 7 270 766,37) om het te herleiden van tien miljoen vierhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 10 425 000,00) tot drie miljoen honderdvierenvijftigduizend tweehonderddrieëndertig euro drieënzestig cent (¬ 3 154 233,63), door aanzuivering van geleden verliezen voor een zelfde bedrag, zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien,

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw Ellen Milloen,

" woonplaats kiezend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, aan wie de macht verleend wordt om alle

verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

en haar registratie ais BTD-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2014
ÿþmod 11.1

V beh aa Bel Staa

1111111!,1,1jp,1111111111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

,,,,-.~........-..~..,.~.....~.

4iiePli:,. van

KOOPiel te;._ te 1eC,'WE1..EN

Ondernemingsnr : 0448.900,162

Benaming (voluit) : EUROPEAN FOOD TRANSPORT

(verkort) : E.P.T.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING ZETELVERPLAATSING-COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zevenentwintig februari

tweeduizend veertien, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der

registratie op drie maart tweeduizend veertien, boek 241 blad 33 vak 14, ontvangen: vijftig euro, getekend de

eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Geerts..";

BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in: "FRESH TRANSPORT", in het kort "FT'".

- de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar Drevendaal 1 2860 Sint Katelijne-Waver.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw Ellen Milloen,

woonplaats kiezend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Strijbroek 10, aan wie de macht verleend wordt om alle

verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen

erg haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIE=ERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

-

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2014
ÿþOndern emi ngsnr : 0948.900.162

Benaming

(voluit) : EUROPEAN FOOD TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 24 februari 2014:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van ARGU BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Guido Roels, als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 17 februari 2014.

De aandeelhouders verlenen hierbij volledige kwijting aan ARGU BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Guido Roels, voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder tot op 17 februari 2014, waarbij zulke kwijting hernomen en bevestigd zal warden op de relevante gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap,

De algemene vergadering beslist hierbij om Sticker Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Hannuitsesteenweg 562, 3300 Goetsenhoven, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 17 februari 2014. Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

Sticker Consulting BVBA heeft ten aanzien van de vennootschap verklaard dit mandaat te aanvaarden en de heer Koen Sticker, bestuurder, wonende te Hannuitsesteenweg 562, 3300 Goetsenhoven, als vaste vertegenwoordiger aan te duiden die haar zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit bestuursmandaat.

De algemene vergadering beslist voorts om de heer Eric Provoost, wonende te Leliestraat 54, 2540 Hove, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 17 februari 2014, Het mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2016.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend.

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de Heerleggings- en bekendmakingsverplichfingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ai

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IllIuiuii~ii~~ui

*1906 02

0 3 -03- 2014

GRIFFIE i~ TBANK van

KOOPHANC~ M~CHE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Enen Mihoen

Bijzonder gevolmachtigde

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" R

10/12/2013
ÿþN.

Mod word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

º% .~ . ~ i ZOO

-11- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

European Food Transport

Ondernemingsnr : 0448.900.9 62 Benaming

(voluit)

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Fortsesteenweg 27, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 14 november 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomslig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Loïc L'Arvor

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzt van de persa,o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

23/09/2013
ÿþIIIII

*13149710*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

.1 1 =09- 2013

QAIFFIE RECHTBANK van KsaAPHANDEtgftmliCHELEN

Mod Wald 11.1

Ondernemingsnr : 0448.900.162

Benaming

(voluit) : European Food Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27 - 2860 Sint-Kateljne Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd, 24 juli 2013 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013
ÿþ1 1 1

1 I

*13132906

r

n~

" ~

~ \ \

~

MW WwN11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

? Ondernemingsnr : 0448.900.162

Benaming

(voluit) : European Food Transport

(verkort) : E.F.T.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27, 2860 Sint-Katelijne--Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 29 juli 2013:

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Dekobel BVBA, vast vertegenwoordigd door Lambertus de Kool, als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 29 juli 2013.

De aandeelhouders verlenen hierbij volledige, onherroepelijke en onvoorwaardelijke kwijting aan Dekobel BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Lambertus de Kool, voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder tot op 29 juli 2013, waarbij zulke kwijting hernomen en bevestigd zal worden, volledig, onvoorwaardelijk en onherroepelijk, op de relevante gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap,

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Ellen Milloen, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Ellen Milloen

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ia

*i3iaa~z~*

Ondememingsnr ; 0448.900.162

l3enaming (voluit) : EUROPEAN FOOD TRANSPORT

(verkort) : E.F.T.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27

2860 Sint Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIÉN  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achttien juli tweeduizend dertien, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op drieëntwintig juli tweeduizend dertien, boek 238 blad 13 vak 17, ontvangen; vijftig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met een bedrag van vijf miljoen euro (¬ 5,000,000,00) om het te brengen van vijf miljoen vierhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 5.425.000,00) op tien miljoen vierhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 10.425.000,00) door inbreng in speciën, volstort ten belope van honderd procent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL -- GEASSOCIirERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten -

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

4

NEERGELEGD

3 0 -07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAtie MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2013
ÿþ Luik B mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

111111 111111111111111

*13006805*

EUR BELGE _ _~

01- 2013 sTAATss

NEE~~~Ga

---"

2 Pt -12- 2012

_

GRIPFRrif#ffiCHTBANK vari KOOPHANC]E!. te MECHELEN

Ondememingsnr: 0448.900.162

MONIT

02

BELGISC

x;

Benaming (voluit) : EUROPEAN FOOD TRANSPORT

(verkort): E.F.T.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27

2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIÉN  INVOEGING VAN EEN REGELING AANGAANDE HET VRAAGRECHT VAN DE AANDEELHOUDERS  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twaalf december tweeduizend en twaalf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op veertien december tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 100 vak 16, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen .%

BLIJKT dat:

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd met twee miljoen driehonderdduizend euro (¬ 2.300.000,00) om het te brengen van drie miljoen honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 3.125.000,00) op vijf

'; miljoen vierhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 5.425.000,00) door inbreng in speciën volstort ten belope van honderd procent.

ir VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 22.08.2012 12457-0361-046
23/08/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

! 0 -48- 2012

GRIFFIE RBI ANH van

E

~~~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

CII IIIIamaI 11111111111111

ssas*

19

Ondernemingsnr : 0448.900.162

Benaming

(voluit): European Food Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27 - 2860 Sint-Ketelfijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 19 juli 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþferinA

. lao behou aan I Belgii Staats

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 11111111. 11.111 j j11111 1111

~rv 9 ~ rí~'

1

" ii'y~ i}~ ~~'~ .~ li " ..~ . . .. ._. ~C-~-. :--.~ %

1 ~ g NCU ~

;

! rv-.

r~~ó~ii~Ë., .l' .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 448 900 162

Benaming

(voluit) : EUROPEAN FOOD TRANSPORT

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Onderweg akte : Herbenoeming Commissaris

Uitreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden op 21 juni 2011

Bij eenparigheid van stemmen wordt de commissaris herbenoemd:

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA (RPR 0466334771)

De Keetlaan 2

1831 Diegem

Vertegenwoordigd door de heer Marc Guns

Het mandaat zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013 (jaarvergadering gehouden in 2014).

De vergadering geeft volmacht aan Jean-Paul Van de Velde, Maria Gutierrez en Aruna Nandoe, woonplaats kiezend te Strijbroek 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, alle neerleggings-en bekendrnakingsverplichtingen te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Aruna Nandoe

Bijzondere lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0513-041
22/03/2011
ÿþ+1104Q306*

Vc

behc

aar

Bel

Staal

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 9 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0448.900.162

Benaming

(voluit) : European Food Transport

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Fortsesteenweg 27 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering .dd. 7 februari 2011

In overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen besluiten de aandeelhouders

met eenparigheid van stemmen:

(1) Het ontslag vast te stellen van de Univeg België NV in vereffening, vast vertegenwoordigd door de heer Jean Paul Van De Velde, met maatschappelijke zetel te Drevendaal 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

(2) Om Mattor BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jean Paul Van De Velde, met maatschappelijke zetel te Felix Timmermanshof 18, 2560 Nijlen, België, te benoemen als .bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf heden voor een periode van 6 jaar tot de jaarvergadering van 2016.

Artikel 19 van de statuten luidt als volgt:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend.

Indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door beide bestuurders, gezamenlijk handelend."

(3) Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10381-0493-043
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09730-0257-042
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 06.08.2008 08545-0242-042
22/07/2008 : ME073027
30/06/2008 : ME073027
13/06/2008 : ME073027
27/12/2007 : ME073027
14/08/2007 : ME073027
06/08/2007 : ME073027
11/08/2006 : ME073027
01/03/2006 : ME073027
27/06/2005 : ME073027
24/12/2004 : ME073027
07/07/2004 : ME073027
10/12/2003 : ME073027
10/12/2003 : ME073027
24/07/2003 : ME073027
20/06/2003 : ME073027
18/11/2002 : ME073027
21/12/2001 : ME073027
15/01/2000 : ME073027
06/08/1999 : ME073027
09/10/1998 : ME73027
22/08/1998 : ME73027
04/03/1997 : ME73027
19/06/1996 : ME73027
04/07/1995 : ME73027
23/05/1995 : ME73027

Coordonnées
FRESH TRANSPORT, AFGEKORT : FT

Adresse
DREVENDAAL 1 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande