FRIGO HOLDING

Divers


Dénomination : FRIGO HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.561.931

Publication

03/07/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111R1,1111111

" " . _ cie Antwerpen

2 JUNI 201if

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr: 0450561931

Benaming (voluit) : FRIGO HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel LANGE LOBROEKSTRAAT 120

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in natura

Tekst « Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker, te Brasschaat, op 18 juni 2014, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heet hetgeen volgt:

1. De vergadering besloot tot inbreng in nature (rekening-courant voor interim-dividenduitkering tot beloop van twee miljoen achthonderd achtenzestigduizend honderdvijfenvijftig euro tien cent (2.868.155,10 ¬ ).

Deze inbreng bestaat uit de nettowaarde van de dividenduitkering die de vennootschap in het kader van artikel 537 WIB 92 tussentijds heeft uitgekeerd en na inhouding van de roerende voorheffing à rato van 10 % op rekening-couranten werd geboekt, pro rata de participatie van de aandeelhouders.

Vergoeding van voormelde inbreng:

De vergadering besloot dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt als volgt: door toekenning, pro rata, van vierduizend honderd eenennegentig (4.191) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en

in te schrijven, zonder uitgifteprernie "

De toekenning van deze vierduizend honderd eenennegentig (4.191) aandelen zou gebeuren volgens het actueel aandelenbezit van elke aandeelhouder als volgt:

" aan de heer POELS Frans voornoemd: duizend driehonderd tweeëntachtig aandelen: 1.382

" aan de heer P0 ELS Harry voornoemd: duizend driehonderd tweeëntachtig aandelen: 1.382

" aan de heer P0 ELS Patrick voornoemd: duizend driehonderd tweeëntachtig aandelen: 1.382

" aan de vennootschap VENRODE voornoemd: vijfenveertig aandelen: ,.4

Totaal: vierduizend honderd eenennegentig nieuwe aandelen: 4.191

Verslag bedriffsrevisor

De vergadering nam kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Van den Keybus-Van der Jeughr Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 87, vertegenwoordigd zoals hierboven vermeld, betreffende de voormelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag luidde letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de CVA Frigo Holding, BE 0450.561.931 met zetel te 2060

' Antwerpen, Lange Lobroekstraat 120, voor een totale inbrengwaarde van 2.868.155,10 EUR, bestaat uit een schuldrekening

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.191 aandelen van de CVA Frigo Holding zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent beschreven in artikel 537 WIB 92 in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet, dan vervallen de waarden beschreven in het verslag. Er werd echter in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedresrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....,

,i

1

mod11.1

0) dat voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednyseconomisch' verantwoord zifn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Tevens wil ik eraan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere Inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 16 juni 2014."

(getekend de revisor)

Verslag zaakvoerder

[Je vergadering nam kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. E3eide verslagen, waarop geen opmerkingen worden gemaakt, bleven aan de akte gehecht, na

waarmerking door comparanten en de instrumenterende notaris.

Verklaring met betrekking tot beide verslagen

De vergadering stelde vast dat aile aandeelhouders verzaken aan de voorafgaandelijke verplichte bezorging van een exemplaar van deze verslagen.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kaoitaalverhoglng

[Je vergadering besliste vervolgens de kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen achthonderd achtenzestigduizend honderdvijfenveig euro tien cent (2.868.155,10 E) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd tweeëndertig duizend negenhonderd eenenzeventig euro acht cent (532.971,08 E) op drie miljoen vierhonderd en één duizend honderd zesentwintig euro achttien cent (3.401.126,18 ¬ ) door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van vierduizend honderd eenennegentig (4.191) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven zonder uitgiftepremie.

Aanvaarding

Pe hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, werd uitdrukkelijk aanvaard door aile comparanten, en wordt geschat op twee miljoen achthonderd achtenzestigduizend honderdvijfenvijftig euro tien cent (2.868.166,10 E), zijnde de globale waarde van de voormelde inbreng. Ondergetekende notaris wijst de comparanten er tevens op dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden, Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast ais een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en 6de respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk 4de jaar volgend op de inbreng.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Als vergoeding voor de inbreng werden aan de bestaande aandeelhouders de nieuwe aandelen verhoudingsgewijze toegekend zoals hierboven voorzien.

De inschrijving in het aandelenregister werd uitgevoerd.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans drie miljoen vierhonderd en één duizend honderd zesentwintig euro achttien cent (3.401.126,18 E) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend tweeënnegentig (5.092) aandelen. AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besloot de vergadering de statuten aan te passen als volgt, en de notaris te gelasten een gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen:

Nieuwe tekst van artikel 6.1:

"Artikel 5.1:

-Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt thans drie miljoen vierhonderd en één duizend honderd zesentwintig euro achttien cent (3.401.126,18 E)."

Nieuwe tekst van artikel 6.1:

'Artikel 6.1:

"I-let kapitaal is vertegenwoordigd door vijfduizend tweeënnegentig (5.092) gewone kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde.,"

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

- Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. va ri Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 22.07.2014, NGL 31.07.2014 14387-0321-010
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.07.2013, NGL 23.07.2013 13343-0076-010
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.07.2012, NGL 24.07.2012 12338-0425-010
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.07.2011, NGL 03.08.2011 11376-0462-010
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.07.2010, NGL 22.07.2010 10332-0265-010
31/07/2008 : AN298368
01/08/2007 : AN298368
27/07/2006 : AN298368
27/07/2005 : AN298368
09/08/2004 : AN298368
06/08/2003 : AN298368
28/04/2003 : AN298368
18/04/2003 : AN298368
17/10/2002 : AN298368
31/10/2000 : AN298368
05/08/1993 : AN298368
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.07.2016, NGL 25.07.2016 16356-0365-010

Coordonnées
FRIGO HOLDING

Adresse
LANGE LOBROEKSTRAAT 120 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande