FRIJTERS BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRIJTERS BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.692.871

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0502-013
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0187-013
19/04/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.692.871

Benaming

(voluit) : FRIJTERS BOUW

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEVRIJDINGSTRAAT 14, 2990 LOENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Neerlegging overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen van het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Aertsen Laura

Gevolmachtigde BVBA Frijters Bouw

^ ¬ r~

vCir,

Griffie

logos

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþ [=91il,<(El'' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1111111 III 111111111111111 111V 11111111111111 111!

" 111515*

be

2

B St

Etereeherd te *.~8 dO ~ R®l~lfi~

... . .~.'~' ~f

8 SEP. 2Ufi

Ondernemingsnr : og 39. 92_ _ 3 7-1

Benaming : FRIJTERS BOUW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bevrijdingsstraat 14  2960 Brecht (Sint-Lenaarts)

Voorwerp akte : pDr;c>iY*, nG

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op zesentwintig september tweeduizend en 'elf, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap . met beperkte aansprakelijkheid FRIJTERS BOUW

Zetel - 2960 Brecht (Sint-Lenaarts), Bevrijdingsstraat 14

Duur - onbepaald

Oprichter - de heer FRIJTERS Erwin Jozef Elisabeth, geboren te Brasschaat op tien mei negentienhonderd zeventig, wonende te 2960 Brecht, Bevrijdingsstraat 14, echtgenoot van mevrouw VAN WESENBEECK Tinne.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng  de heer Frijters Erwin Jozef Elisabeth voormeld zesduizend tweehonderd (6.200,00 EUR)

Maatschappeliik kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 068-8936654-71 bij DEXIA BANK te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRIJTERS BOUW in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 23 september 2011.

Begin en einde boekiaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De oprichter stelt zichzelf aan als eerste gewone zaakvoerder(s) aan voor onbepaalde duur. Hij aanvaardt zijn mandaat. Het mandaat is bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel  De vennootschap heeft tot doel, zowel in. België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden

- het optrekken van gebouwen: nieuwbouw en onder dak zetten;

- restauratie- en reinigingswerken van gebouwen, bezettings-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, voegwerken, droogmaken van gebouwen door middel van inspuiting van harsachtige bindproducten, gyprocwerken, afbraakwerken en karweiwerken;

- de bouw van stellingen;

- rioleringswerken, grondwerken en wegeniswerken;

- algemene bouwonderneming: omvattende de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers;

- de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, machines, ijzerwaren en gereedschappen. Het verrichten van alle handelingen, welke met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daaraan bevorderlijk kunnen zijn.

- landbouwactiviteiten met onder meer het winnen, verkopen en stockeren van hooi;

- het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend: het kopen, verkopen, huren, verhuren, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen, alsmede alle andere verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, daq en uur iaarvergaderinq - de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend dertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: BVBA Laura & Marc Aertsen, Palmbosstraat 9A te 2990 Wuustwezel (Loenhout).

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 27.08.2015 15476-0343-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0340-013

Coordonnées
FRIJTERS BOUW

Adresse
BEVRIJDINGSSTRAAT 14 2960 SINT-LENAARTS

Code postal : 2960
Localité : Sint-Lenaarts
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande