FRIJTERS LANDER

Société en commandite simple


Dénomination : FRIJTERS LANDER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.997.609

Publication

14/01/2015
ÿþmod 11.1

I li ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111.1U

be IA

a

Bi Ste







I

Racliliaçnk vol li dU L

Antwerpen

0 2 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

(:rolti'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0809.997.609

Benaming (voluit) : FRIJTERS LANDER

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogstraatsebaan 110 /D000

2960 Brecht

Onderwerp akte :GCV : omzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 17 december 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "FRIJTERS LANDER" met zetel te 2960 Brecht, Hoogstraatsebaan 110 /D000 gekend onder het ondememingsnummer 0809.997.609, besloten heeft, * KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist eenparig het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in geld van negentienduizend euro (£ 19.000,00) om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op twintigduizend euro (E 20.000,00) door het creëren van honderd negentig (190) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genietende van dezelfde rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen delen met ingang van heden.

De vergadering beslist de aandelen uit te geven tegen honderd euro (E 100,00) per aandeel. Overeenkomstig de statuten worden deze aandelen bij voorrecht aangeboden aan de huidige vennoten: en dit in verhouding van hun aandelenbezit.

Gezien alle bestaande aandelen van de vennootschap op deze buitengewone algemene vergadering;' aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, zoals boven werd vastgesteld, wordt de zaakvoerder eril uitdrukkelijk van ontslagen om de vennoten bij aangetekend schrijven op de hoogte te brengen van dei: kapitaalverhoging bij wijze van inbrengen in geld, zoals dit voorgeschreven is door de statuten. Om dezelfde reden is het nutteloos een termijn ter aanbieding van het voorkeurrecht open te stellen.

INTEKENING EN BETALING

En onmiddellijk hebben de hier aanwezige of vertegenwoordigde vennoten verklaard als volgt op de';; aandelen in te schrijven en er de gemelde bedragen op te storten:

1. De heer Frans Frijters, wonende te Kalmthout, Essensteenweg 84, aan wie het, overeenkomstig' voormeld voorkeurrecht, toekomt in te schrijven op negentien (19) aandelen, verklaart zuiver en eenvoudig te verzaken aan dit voorkeurrecht en voor zoveel als nodig biedt hij zijn voorrecht aan': aan de overige vennoten.

2. De heer Lander Frijters, wonend te 2960 Brecht, Hoogstraatsebaan 110/D, aan wie het, overeenkomstig voormeld voorkeurrecht, toekomt in te schrijven op honderd éénenzeventig (171) aandelen, verklaart uitputtend van dit voorkeurrecht gebruik te maken en aldus in te schrijven op, die honderd éénenzeventig (171) aandelen tegen de uitgifteprijs van honderd euro (£ 100,00) per;; aandeel en aldus voor een totaal bedrag van zeventienduizend honderd euro (£ 17.100,00).

Bovendien verklaart de heer Lander Frijters eveneens in te schrijven op de negentien (19) aandelen hem aangeboden door de heer Frans Frijters, die verzaakte aan zijn voorkeurrecht.

Deze nieuwe aandelen worden door de heer Lander Frijters volstort ten belope van elfduizend vierhonderd euro (E 11.400,00), zijnde ten minste één vijfde op elk aandeel.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aanwezige vennoten verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat deze kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd en dat derhalve het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één tweehonderdste (1/2005) van het kapitaal.

Dat derhalve de som van de verrichtte stortingen, totaal elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op voormelde bijzondere rekening, en voor wat het niet volstorte deel betreft, zijnde zevenduizend zeshonderd euro (¬ 7.600,00), dit ten allen tijde door de zaakvoerder door middel van een aangetekend schrijven van de schuldig blijvende vennoot kan opgevraagd worden.

Bijgevolg zal het artikel 5 van de huidige statuten aangepast worden en luiden zoals in de hierna volgende integrale nieuwe tekst der statuten.

* OMZETTING IN DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELI IBEID

A. BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder van de voorlezing van het verslag omtrent deze omzetting en van het daarbij gevoegde staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde vennoten verklaren het ontwerp van statutenwijziging en een afschrift van het verslag en van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en dat bijgevolg voldaan is aan de voorwaarden van artikel 779, eerste lid Wetboek Vennootschappen.

B. REVISORAAL VERSLAG

De zaakvoerder wordt ontslagen van de voorlezing van het revisoraal verslag, verslag opgemaakt door de heer Michel Van. Kerkhoven, bedrijfsrevisor met kantoor te Herentals, Ernest Claesstraat 20. Alle vennoten erkennen vooraf een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"De staat van activa en passiva van de gewone commanditaire vennootschap "Fraters Lorenzo", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2990 Wuustwezel, Lindenlaan 7, afgesloten per 30 september 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de nonnen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 1.100, 00 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1,000,00 EUR.

Het netto-actief volgens deze staat is kleiner dan het minimumkapitaal vereist door de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen,

Herentals, 9 december 2014

Michel Van Kerkhoven

Extern accountant."

Van dit verslag zal, om te voldoen aan artikel 783, 4° lid W. Venn., een afschrift neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. v,

C. OMZETTING "

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in die van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De activiteiten en het maatschappelijk doel van de vennootschap zullen ongewijzigd blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- bëhoutlen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" béhouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

: Het kapitaal is verhoogd zoals hierboven aangehaald. De reserves blijven dezelfde zoals ze voorkomen op genoemde staat van actief en passief, zo ook alle afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden.

De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvorm hetzelfde ondernemingsnummer, alsook haar registratienummer bij de Administratie van de BTW, tenzij ze om redenen vreemd aan deze omzetting gewijzigd zouden worden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief waarvan boven sprake. Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van actief en passief gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm. Alle rechtsgevolgen van die verbintenissen en handelingen zullen onverminderd voortgezet worden en de vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er alle gevolgen van dragen en alle voordelen uit kunnen putten.

D. KWIJTING EN DÉCHARGE AAN DE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de zaakvoerder kwijting en décharge verleend over het door

hem tot op heden gevoerde beleid over de gewone commanditaire vennootschap.

E. VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

En nadat aldus het besluit tot omzetting genomen werd, werden, rekening houdend met de zojuist

doorgevoerde kapitaalverhoging de statuten van de nieuwe rechtsvorm artikelsgewijze en eenparig

goedgekeurd, alles overeenkomstig artikel 782 W. Venn.

* NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en als maatschappelijke benaming "Frijters Lander".

* ZETEL

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hoogstraatsebaan 110/D.

* DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" de groot- en kleinhandel, import en export van accessoires en onderdelen van motorvoertuigen in de meest ruime zin

" voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

o de uitbating van een werkplaats voor het herstellen en onderhoud van motorvoertuigen en koetswerk, benzine en dieselmotoren, alsmede auto-elektriciteit.

o De uitbating van een garagecarrosserie

o De aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands-motor-voertuigen, onderdelen, toebehoren en nevenproducten

o Het huren en verhuren van voertuigen, het in leasing nemen en in leasing geven van voertuigen, het bouwen en inrichten van voertuigen

o De kleinhandel in vloeibare brandstoffen, oliën en smeermiddelen

o Depanneren van alle voertuigen, opslepen en vervoeren van autovoertuigen en onderdelen

o De uitbating van personenvervoer, autocarexploitatie, particulier vervoer en bijzondere diensten

" De verhuur van roerende goederen in de ruimst mogelijke zin

" Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

" Het beheer en de uitbreiding van voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verb' d mee h,uden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals e aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving o de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, dd verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Het deelnemen in de leiding of de leiding nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, en in het algemeen bijstand verlenen in het management van om het even welke ondernemingen en/of

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voár- e

" béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschappen, onder meer door het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, , directeur of vereffenaar van andere vennootschappen. Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten, vergunningen en aanverwante immateriële duurzame activa. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen doen of maatregelen nemen, gelijkaardig of aanverwante ondernemingen alsmede niet verwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

* DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij zal blijven voortbestaan tot de datum van de volledige vereffening na vrijwillige of gerechtelijke ontbinding.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals inzake wijzigingen der statuten, behoudens de toepassing van het artikel 333 W. venn.

* KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één tweehonderdste (1/200510) van het kapitaal.

* BOEKJAAR-JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. *PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste dinsdag van maart; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 17.00 uur.

*VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem

* BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen beslissen de vennoten om als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te stellen: de heer Lauder Frijters, voornoemd sub 2/, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

De zojuist aangestelde zaakvoerder verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat hij tot op heden niet getroffen werd door een maatregel die hem verbiedt zaakvoerder of bestuurder te zijn.

Het mandaat van zaakvoerder zal door deze onbezoldigd uitgeoefend worden en dit tot zolang te algemene vergadering daarover niet anders beslist.

* BENOEMING VAN COMMISSARISSEN

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen en prospecties, en onder meer uit de genoemde staat van actief en passief opgemaakt naar aanleiding van deze omzetting blijkt dat de vennootschap de criteria van artikel 15 W. venn. niet overschrijdt. Verwacht wordt dat de vennootschap deze criteria ook niet zal overschrijden gedurende het eerste boekjaar volgend op deze omzetting. Bijgevolg wordt besloten geen commissaris te benoemen.

* VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE OMZETTING - INWERKINGTREDING

De aanwezige vennoten verzoeken ondergetekende notaris te noteren dat deze statutenwijziging werd doorgevoerd zoals uiteengezet, en dat deze statuten van heden in werking treden.

* MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent aan de hierboven benoemde zaakvoerder de macht om alles te doen wat noodzakelijk, nodig en nuttig is om de genomen beslissingen uit te voeren. Aan de zaakvoerder wordt ondermeer opgedragen de nodige wijzigingen aan te brengen bij de Kruispuntbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ondernemingen alsook ervoor te zorgen dat vanaf heden alle vermeldingen op de facturen, briefwisseling en dergelijke de melding maakt dat de vennootschap thans voort bestaat onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder verleent aan Boekhoudkantoor HeIIemons en Anthonissen, kantoor houdende te 2940 Stabroek, Dorpsstraat 174-176, de bijzondere volmacht om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'bdYouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/04/2012
ÿþ1.~

Moi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor- *iaoseaia*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

i?oci`Jr,fagt griffie von Ciï; ecchffientt ir" ~~ Kpophadd te Anfvcspcn,

ri 9 MARI 213í2

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.997.609

Benaming

(voluit) : FRIJTERS LANDER

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Essensteenweg (NM) 84 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15 maart 2012, blijkt het volgende

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 15/03/2012 te verplaatsen van Essensteenweg (NM) 84 te 2920 Kalmthout' naar Woogstraatsebaan 1101D te 2960 Brecht.

-De codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de " B T.W .", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede, bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te, leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Lander Frijters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FRIJTERS LANDER

Adresse
HOOGSTRAATSEBAAN 110D 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande