FRISOLAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRISOLAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.033.660

Publication

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 27.01.2014 14014-0601-019
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.11.2014, NGL 19.12.2014 14701-0563-019
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 21.01.2013 13011-0212-019
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.11.2011, NGL 23.12.2011 11650-0490-011
31/07/2015
ÿþà:\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0829.033.660

Benaming

(voluit) : FRISOLAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B-2110 Wijnegem, Stokerijstraat 79

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van partiële splitsing

Uittreksel uit het voorstel van partiële splitsing

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap FRISOFINA en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRISOLAR hebben volgend voorstel van partiële splitsing zoals bedoeld in artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 758 van het Wetboek van vennootschappen; welk splitsingsvoorstel zij zullen voorleggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen waarbij de naamloze vennootschap FRISOFINA partieel wordt gesplitst en een gedeelte van haar vermogen wordt toebedeeld aan de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRISOLAR en een ander deel van haar vermogen wordt toebedeeld aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOLPAC.

IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

ENERZIJDS: de "gesplitste vennootschap"

De naamloze vennootschap FRISOFINA, waarvan de zetel gevestigd is te B-2110 Wijnegem, Tumhoutsebaan 600, met ondernemingsnummer BTW BE 0425.712.511 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, opgericht bij akte verleden voor Notaris Philippe Van Diest te Zoersel op 2 december 1983, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december nadien.

De statuten werden herhaaldelijk en voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor Notaris André Michielsens te Wijnegem op 23 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2012, waarvoor verbeterende akte werd opgemaakt op 27 januari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2012.

Het kapitaal bedraagt 62.000,00 euro en is verdeeld in 500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Na de vervulling van de opschortende voorwaarde zoals hierna vermeld zal het kapitaal verdeeld zijn in 450 aandelen.

Doel

"Het nemen van participaties in andere vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland; het doen van beleggingen allerhande.

De voornaamste activiteit zal er in bestaan het aantrekken van participaties in verschillende vennootschappen en behorend tot diverse sectoren ten einde een diversificatie van de portefeuille te bekomen.

Verder zal de vennootschap het beheer van deze participaties waarnemen in de breedst mogelijke betekenis, in verband met het beheer van participaties zowel op financieel, commercieel en technisch vlak."

en ANDERZIJDS de "verkrijgende vennootschappen":

1)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRISOLAR, waarvan de zetel gevestigd is te B-2110 Wijnegem, Stokerijstraat 79, met ondernemingsnummer BTW 6E0829,033.660, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, opgericht bij akte verleden voor Notaris André Michielsens te Wijnegem op 6 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 september nadien onder nummer 10304775.

Het kapitaal bedraagt 20.000,00 euro en is verdeeld in 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het doel van Frisolar BVBA luidt ais volgt

"- Het opwekken en verkopen van hernieuwbare energie,

Het verstrekken van adviezen allerhande, diensten en technische bijstand met betrekking tot hogervermelde activiteiten,

- Het installeren van installaties voor het opwekken van hernieuwbare energie evenals het onderhouden van dergelijke installaties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON1TE Ur 27? t CF

2 ..0?- 2û3 LGISCH STAA T SSLA

Rechtbank van koophandel Antwerpen

1 5 MU 2015

D

afdelinesitwé pen

*15110682

BE

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti+ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen,."

Teneinde de activiteiten van holdingvennootschap ook te kunnen uitoefenen zal aan de algemene vergadering van Frisolar BVBA worden voorgesteld om, voorafgaandelijk aan de splitsing, het maatschappelijk doel uit te breiden als volgt:

"1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handeisvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen af dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,"

2)De op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOLPAC, waarvan de zetel zal

worden gevestigd te B-2110 Wijnegem, Pastorijlaan 10. Het doel van deze vennootschap zal als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening ais voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semI)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

i!. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar,

2, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Ill. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

R Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 4, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis."

OPSCHORTENDE VOORWAARDE: VERNIETIGING VAN DE 50 EIGEN AANDELEN VAN FRISOFINA NV VOORAFGAAND AAN DE PARTIËLE SPLITSING

De voorgestelde partiële splitsing wordt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen uitdrukkelijk onderworpen aan de opschortende voorwaarde van voorafgaandelijke vernietiging van de 50 eigen aandelen van Frisofina NV. Deze vernietiging van eigen aandelen zal tot gevolg hebben dat de onbeschikbare reserve voor eigen aandelen boekhoudkundig wordt gedebiteerd voor 991.574,10 euro en dat de eigen aandelen (geboekt onder de geldbeleggingen) voor hetzelfde bedrag worden gecrediteerd en dat het maatschappelijk kapitaal van Frisofina NV zal worden vertegenwoordigd door 450 aandelen.

PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME WAARBIJ EEN DEEL VAN HET VERMOGEN WORDT INGEBRACHT IN DE BESTAANDE VENNOOTSCHAP FRISOLAR BVBA EN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN WORDT INGEBRACHT IN DE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP MOLPAC BVBA

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap FRISOFINA en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRISOLAR verklaren dat zij aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen een voorstel van partiële splitsing zullen voorleggen, dat ertoe strekt een splitsing door te voeren waarbij een gedeelte van het vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de naamloze vennootschap FRISOFINA met zetel te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 600, met ondernemingsnummer BTW BE 0425.712.511, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 675 van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRISOLAR tegen uitreiking aan de certificaathouders van de gesplitste vennootschap van 364 volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap FRISOLAR en een deel van het vermogen zal overgaan op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOLPAC tegen uitreiking aan de certificaathouders van de gesplitste vennootschap van 450 volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap MOLPAC.

RUILVERHOUDING

Het maatschappelijk kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap FRISOFINA wordt, na verwezenlijking van de opschortende voorwaarde zoals hoger vermeld, vertegenwoordigd door 450 gecertificeerde aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

De 364 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap FRISOLAR en de 450 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap MOLPAC zullen worden uitgereikt aan de certificaathouders van de partieel te splitsen vennootschap FRISOFINA in ruil voor de afgesplitste vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap naar de verkrijgende vennootschappen FRISOLAR en MOLPAC.

Zij zullen worden verdeeld door de bestuursorganen van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen, in de voorgestelde verhouding van eenennegentig (91) aandelen in de verkrijgende vennootschap FRISOLAR per elke honderdtwaalf (112) certificaten van aandelen van de partieel te splitsen vennootschap FRISOFINA, hetzij in totaal driehonderdvierenzestig (364) te creëren aandelen van FRISOLAR BVBA en van één (1) aandeel in de verkrijgende vennootschap MOLPAC voor elk certificaat van aandeel van de partieel te splitsen vennootschap FRISOFINA, hetzij in totaal 450 te creëren nieuwe aandelen van MOLPAC BVBA.

Er zal geen opleg betaald worden.

DATUM VOOR DEELNAME IN DE RESULTATEN

De uitgereikte aandelen geven recht in de resultaten van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 april 2015. BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2015.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De 364 nieuwe aandelen FRISOLAR en de 450 nieuwe aandelen MOLPAC zullen - binnen de vijftien dagen na de bekendmaking in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van een uittreksel van het besluit van splitsing - ingeschreven worden door de bestuursorganen van de partieel gesplitste vennootschap en de verkrijgende vennootschappen op naam van de bestaande certificaathouders van FRISOFINA NV volgens de voorgestelde ruilverhouding in de registers van aandelen van FRISOLAR BVBA en van MOLPAC BVBA.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

Aangezien alle aandeelhouders en houders van aandelen waaraan stemrecht is verbonden van zowel FRISOFINA NV als van FRISOLAR BVBA ons hebben ingestemd dat geen verklaring over dit splitsingsvoorstel of een verslag van de commissaris of bedrijfsrevisor is vereist, dient geen vergoeding te worden voorzien voor dit verslag overeenkomstig artikel 731 of artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een bedrijfsrevisor dient wel te worden aangesteld voor het verslag over de inbreng in natura bij FRISOLAR BVBA en bij MOLPAC BVBA die het gevolg zal zijn van deze partiële splitsing.

EFFECTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn in FRISOFINA NV geen bijzondere effecten zoals bepaald in artikel 728, 6° of artikel 743, 6° van het Wetboek van Vennootschappen.

BIJZONDERE VOORDELEN AAN LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

BESCHRIJVING VAN DE VERDELING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aan de verkrijgende vennootschap FRISOLAR BVBA worden de volgende activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap toebedeeld zoals hierna weergegeven.

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2015 van FRISOFINA NV. Het betreft de volgende activa en passiva:

Vaste Activa 3.743.342,63

Financiële vaste activa 3.743.342,63

TOTAAL ACTIVA 3.743.342,63

EIGEN VERMOGEN 3.743.342,63

Kapitaal 17.125,53

Wettelijke reserve 1.712,55

Beschikbare reserve 966.764,03

Overgedragen resultaat 151.482,14

Tussentijds resultaat van het boekjaar 2.606.258,38

TOTAAL PASSIVA 3.743.342,63

Aan de verkrijgende vennootschap FRISOLAR BVBA worden geen schulden toebedeeld zodat het netto afgesplitst vermogen gelijk is aan de activa.

Aan de verkrijgende vennootschap MOLPAC BVBA worden de volgende activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap toebedeeld zoals hierna weergegeven.

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2015 van FRISOFINA NV. Het betreft de volgende activa en passiva:

Vaste Activa 4.293.665,31

Materiële vaste activa 257.239,22

Financiële vaste activa 4.036.426,09

Vlottende activa 4.978.838,70

Vorderingen op meer dan één jaar 1.200.000,00

Handelsvorderingen op ten hoogste één jaar 113.999,02

Overige vorderingen op ten hoogste één jaar 3.664.839,68

TOTAAL ACTIVA 9.272.504,01

EIGEN VERMOGEN 9.272.504,01

Kapitaal 42.421,07

Wettelijke reserve 4.242,11

Beschikbare reserve 2.394.737,61

Overgedragen resultaat 375.231,14

Tussentijds resultaat van het boekjaar 6.455.872,08

TOTAAL PASSIVA 9.272.504,01

Aan de verkrijgende vennootschap MOLPAC BVBA worden geen schulden toebedeeld zodat het netto

afgesplitst vermogen gelijk is aan de activa.

In de partieel gesplitste vennootschap FRISOFINA NV zullen na de partiële splitsing de volgende activa en

passiva achterblijven:

Vaste Activa 9.947.533,99

Immateriële vaste activa 23.615,58

Materiële vaste activa 3.282.722,94

Financiële vaste activa 6.641.195,47

Viottende activa 2.429.715,87

Vorderingen op meer dan één jaar 256.197,34

Handelsvorderingen op ten hoogste één jaar 148.332,14

Overige vorderingen op ten hoogste één jaar 990.019,06

Geldbeleggingen: eigen aandelen 991.574,10

Liquide middelen 27.326,71

Overlopende rekeningen 16.266,52

TOTAAL ACTIVA 12.377249,86

EIGEN VERMOGEN 1.532.514,65

Kapitaal 2.453,40

Wettelijke reserve 245,34

Onbeschikbare reserve (eigen aandelen) 991.574,10

Belastingvrije reserves (gespreide taxatie) 4.670,29

Beschikbare reserve 138.498,36

Overgedragen resultaat 21.701,29

Tussentijds resultaat van het boekjaar 373.371,87

Voorzieningen voor risico's en kosten en uitgestelde belastingen 3.113,49

Uitgestelde belastingen (gespreide taxatie) 3.113,49

SCHULDEN 10.841.621,72

Handelsschulden 27.523,17

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 180.043,27

Overige schulden 10.571.697,41



. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Overlopende rekeningen 62.357,87

TOTAAL PASSIVA 12.377.249,86

Door de partiële splitsing daalt het maatschappelijk kapitaal van Frisofina NV onder het wettelijke

minimumkapitaal. Onmiddellijk nadat de algemene vergadering zal hebben beslist tot de partiële splitsing zal

het kapitaal worden verhoogd met 59.546,60 euro door incorporatie van de beschikbare reserves tot beloop van

dit bedrag.

BESCHRIJVING VAN DE AF TE SPLITSEN ONROERENDE GOEDEREN

De overdragende vennootschap is eigenares van de volgende onroerende goederen die ingevolge de

partiële splitsing zullen overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap MOLPAC BVBA (cf. rubriek

materiële vaste activa in bovenstaande balans van MOLPAC):

1.Stad ANTWERPEN, district Berchem

In een appartementsgebouw, genaamd "Fruithof', gelegen Flor Alpaertsstraat 4, gekadastreerd wijk A

nummer 352N/2 voor een oppervlakte van 6.715 m2: het appartement gelegen op de tweede verdieping in blok

A-B links en gemerkt "A2"en de gesloten garage, gelegen ondergronds in het gebouw "AU18".

Oorsprong van eigendom

De overdragende vennootschap kocht het onroerend goed van juffrouw Elisabeth Stoffels en van juffrouw

Josepha Stoffels bij akte verleden voor Notaris Gustaaf Huybrechs te Antwerpen op 3 juni 1990,

Bodemattest

De overdragende vennootschap verklaart dat er op het eigendom bij haar weten geen inrichting gevestigd is

of was, die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals

bedoeld in artikel 2.13° en 14° van het Bodemdecreet,

Een bodemattest werd door OVAM op 2 juni 2015 met betrekking tot het eigendom afgeleverd.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2015

afdeling : 11003 ANTWERPEN 21 AFD/BERCHEM 1 AFD/

straat + nr. : FLOR ALPAERTSSTR 4

sectie: A

nummer: 0352/00V002

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Ale er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie www.ovam.be/grondverzet

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.06.2015"

2.Gemeente VILLERS-LE-BOUILLET

Een terrein met een oppervlakte van 6.100,85 m2 aan de rue Le Marais, gekadastreerd wijk A nummer

486/T,

Oorsprong van eigendom

De overdragende vennootschap kocht het onroerend goed van de intercommunale cooperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPI" bij akte verleden voor de heer Yves Leruth, commissaris

van het comité van aankoop van onroerende goederen te Luik op 18 december 2013.

Bodemattest

Krachtens het Waals besluit betreffende de sanering van de verontreinigde bodems en de te rehabiliteren

plaatsen van economische activiteiten, verklaart de overdragende vennootschap;

t op het eigendom geen activiteiten te hebben uitgeoefend die een verontreiniging van de bodem kan

veroorzaken en/of geen afvalstoffen op dit goed opgeslagen te hebben dat dergelijke milieuverontreiniging kan

veroorzaken;

2. niet op de hoogte te zijn van het huidige of vorige bestaan op dit zelfde goed van een instelling of van de huidige of verleden uitoefening van een activiteit die op de lijst van de instellingen en activiteiten voorkomt, in staat om een verontreiniging van de bodem te veroorzaken in de zin van bodembesluit van toepassing in het Waals gewest;

3, dat geen enkele studie van bodem van oriëntatie of van karakterisering in de zin van bovenvermelde bodembesluit over het verkochte goed werd uitgevoerd en dat bijgevolg geen enkele garantie gegeven kan worden betreffende de aard van de bodem en zijn eventuele staat van milieuverontreiniging.

VERGELING ONDER DE CERTIFICAATHOUDERS

Elke houder van 112 certificaten van aandelen van de gesplitste vennootschap FRISOFINA zal recht hebben op 91 aandelen in de verkrijgende vennootschap FRISOLAR. De nieuwe aandelen zullen verdeeld worden onder de bestaande certificaathouders van FRISOFINA door inschrijving in het register van aandelen op naam van FRISOLAR.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

w' Elke houder van 1 certificaat van de gesplitste vennootschap FRISOFINA zal recht hebben op 1 aandeel in de verkrijgende vennootschap MOLPAC. De nieuwe aandelen zullen verdeeld worden onder de bestaande certificaathouders van FRISOFINA door inschrijving in het register van aandelen van MOLPAC.

De raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap en de zaakvoerder van de bestaande verkrijgende vennootschap verklaren dat zij dit splitsingsvoorstel zullen neerleggen op de griffie van hun respectieve Rechtbank van Koophandel en dit tenminste zes weken voor de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken.

Aile kosten die voortvloeien uit deze splitsing zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

Opgemaakt te Wijnegem op 30 juni 2015, in vijf exemplaren, waarvan 1 bestemd is voor de FRISOFINA, 1 voor FRISOLAR, 1 voor MOLPAC en 2 voor de neerlegging op de griffie (voor de 2 bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen).







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge FRISOFINA FRISOLAR

Guy Somers Guy Somers

Gedelegeerd bestuurder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRISOLAR

Adresse
STOKERIJSTRAAT 79 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande