FRIVAN

Société en commandite simple


Dénomination : FRIVAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.595.612

Publication

29/04/2011
ÿþ Mod 2.1

- c~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbta

ffeergetegd ter griffie vair de eerlhfhank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 18 APR. 20B

6...1.2

*11065538

1101

....... -

Qndernemingsnr : 0_ _8 ..3... 5.... 5..9....5...

Benaming Frivan

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lupinestraat 10, 2170 Merksem (Antwerpen), België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte; Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte d.d. 1 april 2011, geregistreerd te Antwerpen 10, acht blad, geen verzendingen deel 648, blad 48 vak 679 op 12 april 2011

De vennootschap werd op 1 april 2011 opgericht onder de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap onder de naam "FRIVAN" met maatschappelijke zetel te 2170 Antwerpen - Merksem, Lupinestraat 10.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), verdeeld in 10 aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één tiende van het kapitaal. Het is volledig geplaatst. Het bedrag werd gestort in de kas van de vennootschap en aldus is het kapitaal volledig volstort.

Als beherend vennoot treedt op : Mw Frieda Van Uffelen, geboren op 28 september 1950, wonende te 2170 Antwerpen - Merksem, Lupinestraat 10.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitvoeren van administratieve en commerciële werkzaamheden voor derden

De aan- en verkoop, import en export van allerhande roerende goederen

De aan- en verkoop alsmede de verhuur of ter beschikking stelling van onroerende

goederen in binnen- en buitenland.

Het opbouwen van een portefeuille met roerende waarden en deze beheren.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is. Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere

vennootschappen zijn.

.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De beherend vennoot heeft één aandeel, de stille vennoot 9 aandelen.

De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerzaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met als uitzondering van die handelingen waarvoorvolgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei om 20u00. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 april 2011 tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Na de vaststelling van de statuten hebben de aandeelhouders in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur met ingang van heden: Frieda Van Uffelen, Lupinestraat 10, 2170 Antwerpen - Merksem. Het mandaat is onbezoldigd.

Getekend,

Frieda Van Uffelen

Beherend vennoot

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRIVAN

Adresse
LUPINESTRAAT 10 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande