FULLCONTROL MEDICAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FULLCONTROL MEDICAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.999.911

Publication

27/02/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

Lie 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIYII~II II III I IYIII

" 1452215"

V, beh ICI i

aai

Bel Staa

IIl

NEERGELEGD

18 FEB, 2014

GRIFFIE REcDHWBANK van

KOÛPHANDEL te MECHELEN

Ondememingsnr : 0526.999.911

Benaming

(voluit): FULLCONTROL MEDICAL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOEIKENSSTRAAT 19, unit 3 (volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMINGEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER VAN 01/02/2014, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 19.00 UUR

Vanaf 1 februari 2014 wordt er beslist dat Ronnie VVillemsen, met Woonplaats te 2990 Wuustwezel, Weverstraat 13, die in het bezit is van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor vervoercommissionair, de bevoegdheid toe te kennen om de vervoerwerkzaamheden van de vennootschap permanent en daadwerkelijk te leiden en dit met ingang van 1 februari 2014.

Voor ontledend uittreksel

Kristof Vanderveken

zaakvoerder

2830 Wi].lebroe4c

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de leatste biz van Luik E vermelden . Recto - Naam en naedenighetd ven de instrumenterende notaris hetzij ven de persoto)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteponv,'oordigen

Verso ' Naam en handiekenino

+luoi betzou aan

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

IIII/I/I/III/ih/II/JII/fI//I//jJIIjI/I/ff

Onderrterningenr : 526 499 ~À

NEERGELEGD

23 -04- 2013

GRIFFIE ; ANI< van

KOOPHAND~MECHELEN

Benaming (voluit) : FULLCONTROL MEDICAL

(verkort) Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoeikensstraat 19 unit 3

(volledig adres) 2830 Willebroek

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 19 april 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "FULLCONTROL MEDICAL".

2. Zetel: 2830 Willebroek, Hoeikensstraat 19 unit 3.

3. Oprichters:

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FULLCONTROL LOGISTICS", rechtspersonenregister Mechelen 0820.086.005, met zetel te 2830 Willebroek, Hoeikensstraat 19 unit 3.

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 22 van haar statuten door een zaakvoerder alleen optredend, te weten de heer VANDERVEKEN Kristof, geboren te Vilvoorde op 20 oktober 1978, wonende te 1840 Londerzeel, J. Van Doorslaerstraat 6 bus 2;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUSTOM JET SOLUTIONS", in het kort "CJS", rechtspersonenregister Oostende 0841.019.890, met zetel te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 889 bus 11.

Alhier vertegenwoordigd conform artikel 11 van haar statuten door een zaakvoerder alleen optredend, te weten de heer REYNAERT Filip Marcel Harold, geboren te Gent op 31 oktober 1987, wonende te 8400 Oostende, Strandloperstraat 12.

4. Kapitaal: 40.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 40.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

11 de heer VANDERVEKEN Kristof, voornoemd;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUSTOM JET SOLUTIONS", voornoemd,

die aanstelt als haar vaste vertegenwoordiger: de heer REYNAERT Filip, voornoemd.

12. Commissarissen: geen.

mod 11.1

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- Transport consultancy,

- Personenvervoer en ziekenvervoer inbegrepen medische reanimatie, kinderverzorging, prenatale verzorging, medische urgentie groep, orgaantransport, paramedische logistieke hulp evenals het transport van personen en ziekenvervoer zonder medische begeleiding.

Personenvervoer te land binnen steden of voorsteden.

- Overig personenvervoer te land.

- Het vervoer van personen of goederen door de lucht op vaste routes en volgens een vaste

dienstregeling.

- Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer.

- Personenvervoer door de lucht.

- Het vervoer van personen of goederen met om het even welk vervoermiddel.

- Goederenvervoer door de lucht.

- Het verzamelen, vervoeren en afleveren van post en pakjes in binnen- en buitenland op welke wijze

ook.

- Het vervoer, met om het even welk vervoermiddel, zowel te zee, op de binnenwateren en te land, van

alle materialen, al dan niet verpakt of in containers geladen goederen, afkomstig van of bestemd voor om het

even welk land.

- Het uitoefenen van personen- en goederenvervoer in binnen- en buitenland met alle soorten middelen als ook verhuizingen en expeditieactiviteiten.

- Alle bewerkingen van laden en lossen, prospectie, opslag, stockage, verpakking en distributie van allerhande koopwaar en goederen.

- Het vervoeren van goederen in opdracht van derden, transport, op- en overslag, verhuur van voertuigen en toebehoren.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap mag tevens aile roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheids, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Zij mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijfde van de maand juni om negentien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0445.686,195, met zetel te Schoten, Reebokdreef 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Pauw Guy, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere vclmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alscok te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

" V000r" bohoudcr, 'aan het Belgisch Btztateblaci





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de 14atste LuiF, E vermekden :Recto " ivaarr en hoedanigheid van t;E, mtrumeritererldt notans het`ij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtsoersoen ten sanz.;en van derden te vertegenwoordigen

lEer_ o : (quart' en handtekening

16/03/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AIII~V~l~l3fll~ll~¢I~I~

N

HAART

RECHTBqAI~~rr KOOPHANDELANTWER afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0526.999.911

Benaming

(voluit) : FULLCONTROL MEDICAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoeikensstraat 19 unit 3 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

De Algemene vergadering van 23.02.2015 beslist unaniem om Custom Jet Solutions , met als vaste

vertegenwoordiger Reynaert Filip, ontslag te verlenen ais zaakvoerder met ingang vanaf 23/02/2015.

-Er wordt hem décharge verleend.

VANDERVEKEN Kristo:

zaakvoerder

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0363-012

Coordonnées
FULLCONTROL MEDICAL

Adresse
HOEIKENSSTRAAT 19 UNIT 3 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande