FUNERALCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUNERALCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.730.231

Publication

21/01/2014
ÿþi D

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f MF.

Vc beha aan Belç Staat

Ondernemingsnr ; 0457.730.231

Benaming (voluit) : Funeralco

(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertendreef 15

2900 Schoten

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

1

Uittreksel uit een akte, verleden voor Meester Jelle VAN HOVE, Notaris te Antwerpen op 30 december; !! 2013, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van; koophandel, waaruit blijkt dat de voltallige buitengewone algemene vergadering der vennoten, met; eenparigheid, volgende beslissingen heeft genomen:

KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 25; november 2013, waarbij werd overgegaan tot de uitkering van een ultiem dividend ten bedrage van! honderdnegenendertigduizend zeshonderdvierennegentig euro achtendertig cent (¬ 139.694,38).

KAPITAALVERHOGING "

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de! vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde! honderd vijfentwintigduizend zevenhonderd vierentwintig- euro vierennegentig cent (E 125.724,94) om het van! i! achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) te brengen op honderd vierenveertigduizend tweehonderd! vierenzeventig euro vierennegentig cent (E 144.274,94) te brengen door de uitgifte van duizend vierhonderd! tweeënzestig (1.462) nieuwe aandelen van dezelfde aard , en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de; bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien! verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat! valt onder het regime van artikel 537 WIB.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

il Artikel 5:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd! vierenveertigduizend tweehonderd vierenzeventig euro vierennegentig cent (¬ 144.274,94).

Het is verdeeld in drieduizend negenhonderd tweeënzestig (3.962) gelijke aandelen zonder vermelding van! een nominale waarde."

1 1

!: COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

1;

De vergadering verleent aan Notaris Jelle Van Hove olie machten om de gecoördineerde tekst van de!

,; statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde! rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Jelle VAN HOVE, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte, verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor,! gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i t'EU!

keergelegd 1'cr ven dQ Rechtbank

van Koophandel fa At 11.orpcn, op 4n 1

I û JAN, 1~14

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0372-017
14/01/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbla

JJJJII 11111 J11J JJ1I 1111f Juil lift) 1)1111111 JIJ!

*13008418*

mod 11.1

Heergelcgd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te 'demi= "

~ "

É JAN. 2013

_ Griffie

In de bijlagèn" bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 457.730.231

i Benaming (voluit) : FUNERALCO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

r

,, Zetel : " te 2900 Schoten, Hertendreef 15

il On .erwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSÇI3AP ; MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - DOELUITBREIDING

Heden, negentien december tweeduizend en twaalf

i, Op mijn kantoor te Antwerpen, Broederfninstraat 9, wordt voor mij, '

;; Meester Harold BECKERS, geassocieerd notaris, te ,Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone; algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FL]NERALCO", : gevestigd te 2900 Schoten, . Hertendreef 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als!

;i ondernemingsnummer ingsnumer 0457.730.231. _

i; De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter ;; aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Joseph VAN ROOSBROECK te Antwerpen (district Ekeren); ,: op 9 april 1996,. bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei daarna onder nummer! '

` 960504-475.

H De statuten werden laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jacques VAN ROOSBROECK te'! ;; Merkrem. op 27 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 maart daarna;; li onder nummer 12049865.

Is daartoe aanwezig' : de heer DE WAELE Joeri Jozef Jeroom, geboren tè Gent op 5 februari 1975, gehuwd;; met mevrouw ANTHONIS Carine Paula Frieda, wonende te 2900 Schoten, Hertendreef 15, die verklaart;:

;i eigenaar te zijn van alle aandelen van de vennootschap. Il

iJ Bureau

De vergadering, wordt geopend dm veertien uur tien minuten onder het voorzitterschap van Joeri DE-WAEL~

Eii

;: voornoemd, die tevens als secretaris optreedt. - "

Uiteenzetting van de voorzitter I.

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt :

;; I. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (8;i !: 62.000,00) en is verdeeld in TWEEDUIZENDVIJFHONDERD (2.500) aandelen' zonder vermelding van;;

:' waarde. :.

II. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda : "

1. Ouder voorbehoud van omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte;! :; aansprakelijkheid, zoals opgenomen onder punt 3 van de agenda, voorstel om het' geplaatst kapitaal van dei, vennootschap te verminderen met een bedrag van DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG; EURO (£ 43.450,00) om het te brengen "van; TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (£ 62.000,00) op!!

ii ACIfTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00), zonder vernietiging van edelen;; maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelén en door terugbetaling aan de enige,,

ij aandeelhouder. ,

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en nog terugbetaalbaar;;

;, kapitaal van de vennootschap. "

; Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgegaan tot deze terugbetaling na het,! ;; verstrijken- van de in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee;, maanden na de bekendmaking van.het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

mod" 11.1

Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

2. verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 september 2012.

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

3. Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders

b. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam, de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

c. Het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (£ 18.550,00) bedragen, vertegenwoordigd door TWEEDUIZENDVIJFHONDERD (2.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de oude naamloze vennootschap.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voorgaande kapitaalvermindering, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4. Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 september 2012.

5. Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de volgende tekst aan de huidige doelomschrijving in de statuten:

"Administratie, consultancy en managementactiviteiten onder welke vorm dan ook en het waarnemen van bestuurdermandaten omvattende onder meer: Adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder, onder meer maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijf in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht etc. Daarnaast ook, het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar. Daarnaast ook, het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, etc."

6.. Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

7, ontslag van de bestuurders en décharge.

8. Aanvaarding van benoeming statutair zaakvoerder.

9. Aanvaarding van benoeming van gewone zaakvoerders.

III. op de huidige buitengewone algemene vergadering is de enige aandeelhouder aanwezig.

De voorzitter zet uiteen dat door of namens de niet op deze vergadering aanwezige bestuurders van de vennootschap werd verklaard dat deze verzaken aan hun recht bepaald in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering aanwezige enige aandeelhouder. De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.'

N. De comparant erkent een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Hij ontslaat de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Luc DEWACHTER, kantoor houdende te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt

"1L BESLUIT

De uitgevoerde werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van FUNERALCO NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit deze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad. Het nettoactief volgens deze staat van ¬ 420.049,39 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van £ 62.000,00.

2950 Kapellen, 17 december 2012

getekend, Luc DEWACHTER, Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

} mod 11.1



Voor-beIouden

aan het Belgisch Staatsblad



V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de

omzetting, worden begroot op drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00 @).

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om onder voorbehoud van de omvorming van de vennootschapsvorm beschreven onder het derde besluit het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG EURO (E 43.450,00) om het te brengen van

TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJF iIG

EURO (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de

bestaande aandelen en door terugbetaling aan de aandeelhouder.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en. nog terugbetaalbaar

kapitaal van de vennootschap.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgegaan tot deze terugbetaling na het

verstrijken van de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee

maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de

terugbetaling door eventuele schuldeisers.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de heer Luc DEWACHTER

voornoemd met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de

griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De omzetting gebeurt onder alle voorwaarden zoals deze hierboven in het derde agendapunt zijn opgenomen.

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve

bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de

nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering hoort lezing van het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de voorgestelde

uitbreiding van het doel van de vennootschap, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd,

afgesloten op 30 september 2012.

De vergadering keurt deze uitdrukkelijk goed.

De vergadering besluit vervolgens het doel van de vennootschap uit te breiden zoals aangekondigd onder punt

5 van de agenda en het betreffende artikel van de statuten aan te passen aan de voorgestelde uitbreiding van het

doel.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt :

STATUTEN

" I°a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

i b) Naam : "FUNERALCO"

2° Zetei : te 2900 Schoten, Hertendreef

3° Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- klein- en groothandel, zowel in het binnenland als in het buitenland, van begrafenisartikelen, benodigdheden,

i bloemen, kransen en dergelijke, ondermeer de tanathopraxie (balsemen).

- Een onderneming voor begrafenissen, crematies en aanverwante handelingen.

.uitbating van. een.rouwcentr-um

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste

mad l l.i

- Huren of verhuren van ceremoniewagens. Organisatie en het inrichten van diverse ceremonies en feestelijkheden.

í - Administratie, consultancy en managementactiviteiten onder welke vorm dan ook en het waarnemen van bestuurdermandaten omvattende onder meer. Adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder, onder meer maar niet uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijf in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid ' op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht etc. Daarnaast ook, het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar. Daarnaast ook, het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, etc.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven of wier doel bevorderlijk kan zijn voor de vennootschap.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen '. bouwen of doen verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5° Geplaatst ka iA taal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18,550,00), verdeeld TWEEDUIZENDVIJFHONDERD (2.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

6° Boelçiaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

7° Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zaI de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8° Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde dinsdag van juni om achttien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf steenrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9° Bes ur

De vennootscháp wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, is : de heer Joeri DE WAELE, geboren te Gent op 5 februari 1975;

Tedere zaakvoerder is bevoegd oen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

's Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt besliste Stemming

LDe-statuten worden,-artikelsgewijs,-goedgekeurd met eenparigheid-van-stemmen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" V4or-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan volgende bestuurders :

- Mevrouw SMET Sonja, 2930 Brasschaat, Peter Benoitlei 79;

- De heer MESTDAGH Robert, 2930 Brasschaat, Peter Benoitlei 79;

- De heer DE WAELE Joeri, voornoemd;

- De heer VAN LOON Günther, 2900 Schoten, Weijtenstraat 71.

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Ingevolge voormeld ontslag komt er ook een einde aan het mandaat van de beer Joeri DE WAELE als

afgevaardigd bestuurder van de vennootschap.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLUIT

De heer Joeri DE WAELE, voornoemd, verklaart zijn benoeming als statutair zaakvoerder van de

vennootschap te aanvaarden.'

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLUIT

Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroe-

ping door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

1, de heer MESTDAGH Robert, voornoemd;

2. mevrouw SMET Sonja, voornoemd;

die verklaren hun benoeming te aanvaarden;

bij monde van de heer DE WAELE Joeri, ingevolge mondelinge volmacht en voor zover als nodig via

sterkmaking.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklarhlgpro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde Iid van het

gecoördineerde wetboek der Inkomstenbelastingen.

j Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, wordt volmacht gegeven aan VAN LOOY

ACCOUNTANTS nv, te 2180 Ekeren, Laar 222, met recht van indeplaatsstelling.

Sluiting van de vergadering

Aangezien de agenda volledig is afgehandeld, wordt de vergadering gesloten om veertien uur veertig minuten. '

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparant erkent dat de notaris waar nodig zijn aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen en/of

op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand van de

identiteitskaart.

Recht op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG euro (C 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT.

Verleden te Antwerpen, op datum als voorrneld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, heeft de comparant samen met mij, notaris,

ondertekend,

(volgen de handtekeningen).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR-UITTREKSEL,:,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 oe , fi , mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van

de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0327-018
05/03/2012
ÿþMod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"12049865

Vol behol

aan Belg) Staaf,

11~-

i ~telOJd iei !j+&d ial ûe 1;ehede

van Koophandel te Antwerpen, op

2 't FtiB. 2412

Griffie

Ondernemingsnr :0457.730.231

Benaming (voluit) :FUNERALCO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :2900 Schoten, Hertendreef 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoginq  afschaffing aandelen aan toonder -- doeluitbreidinq Tekst

Uit een akte verleden voor Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 27 december 2011, Geregistreerd zes bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der Registratie op 4 januari 2012. Boek 279 blad 44 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00).

De Eerstaanwezend Inspecteur, Van Genegen Marijke, blijkt dat:

Door de buitengewone algemene vergadering worden volgende besluiten met

eenparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLUIT:

VASTSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO

Het maatschappelijk kapitaal wordt voortaan uitgedrukt in euro, zijnde éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (e 61.973,38).

TWEEDE BESLUIT:

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE RESERVES

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zesentwintig euro tweeënzestig cent (E 26.62) en wordt alzo gebracht op tweeënzestigduizend euro (e 62.000) door middel van incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

DERDE BESLUIT:

Omzetting aandelen aan toonder naar aandelen op naam

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten naar aandelen op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de

op da laatste blz. van 1.tfs's1c B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i" " i i" " 1- ~- " ~1 ~~ 1 .1-i I I -" 11'.' 11 .11" " I 1.1.

1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 24.06.2011 11206-0415-017
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 28.06.2010 10222-0447-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 28.07.2009 09491-0105-017
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 03.07.2008 08354-0033-015
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 05.07.2007 07360-0288-016
16/01/2007 : AN317947
11/07/2006 : AN317947
12/07/2005 : AN317947
12/07/2005 : AN317947
28/07/2004 : AN317947
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 31.07.2015 15377-0506-017
15/04/2004 : AN317947
22/07/2003 : AN317947
17/07/2002 : AN317947
01/09/1999 : AN317947
02/08/1996 : AN317947
04/05/1996 : AN317947

Coordonnées
FUNERALCO

Adresse
HERTENDREEF 15 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande