FUNKY FUN PRODUCTIONS

Association sans but lucratif


Dénomination : FUNKY FUN PRODUCTIONS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 423.494.278

Publication

01/07/2011
ÿþMao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Onde merningsn r,-: 0423.494.278

`Benaming

(voluit) : Funky Fun Productions

º%V L. L r~L~=Li=%-aLJ

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grif griffier



(verkort)

"

Rechtsvorm : VZW-"

Zetel : Kollegestraat 96, 2440 Geel

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge Bij algemene bijzondere vergadering dd 11 juni 2011 is belist om de statuten als volgt te wijzigen: Gecoördineerde statuten

Funky Fun Productions vzw

Kollegestraat 96, 2440 Geel

Identificatienummer 8061/82

Ondememingsnummer 0423.494.278

Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1:De vereniging draagt de naam 'Funky Fun Productions', vereniging zonder

winstoogmerk. - "

Artikel 2:De zetel van de vereniging is gevestigd te 2440 Geel, Kollegestraat 96, in het gerechtelijke arrondissement Turnhout.

Artikel 3:De vereniging heeft tot doel het bevorderen, propageren, organiseren en produceren van bestaande, nieuw aan te maken en experimentele muziek en expressievormen, alsook het geven van vormings-en expressiekansen aan individuen en groepen van individuen. Dit kan gebeuren door het organiseren van concerten en muziekwedstrijden in binnen- en buitenland, muziekfestivals, en workshops.

Om dit doel te bereiken kan de vereniging volgende initiatieven nemen: het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van de gestelde doelen; culturele activiteiten opzetten, eventueel in samenwerking met andere stichtingen, verenigingen en ondernemingen; organiseren van vormingsactiviteiten op cultureel gebied; het groeperen van verschillende belangengroepen, coördinatie en uitwisseling van materialen, transport, publiciteit, enz; contacten leggen tussen individuen teneinde vormen van groepsexpressie te bevorderen; verder alle activiteiten die bijdragen tot het vooropgestelde doel.

De vereniging mag om dit doel te bereiken personeel in dienst nemen; de vereniging mag alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het vooropgestelde doel, bezitten, kopen, huren en verhuren, de vereniging mag aan andere stichtingen, verenigingen en ondernemingen van dergelijke aard deelnemen.

Artikel 4:De vzw wordt opgericht voor onbepaalde duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Leden

Artikel 5:Het aantal leden is onbeperkt. Hei mag echter niet minder dan vier

bedragen.

Artikel 6:De natuurlijke of rechtspersonen die het doel van de vereniging onderschrijven en

die worden voorgedragen door ten minste twee leden van de raad van bestuur, kunnen door de

algemene vergadering als leden aanvaard worden.

Artikel 7:De aanvragen tot lidmaatschap worden aan het secretariaat van de vereniging gericht. Zij worden voor advies overgemaakt aan de raad van bestuur. De algemene vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid van stemmen over de aanvraag. Zij heeft geen verplichting haar besluit tegenover de kandidaat te rechtvaardigen.

Artikel 8:lndien de algemene vergadering zou beslissen een lidgeld te vragen, mag deze de som van honderd euro niet overtreffen.

Artikel 9:Elk lid mag uit de vereniging treden. Het moet zijn ontslag richten aan het secretariaat van de vereniging.

Het lid dat de door hem verschuldigde bijdrage niet heeft betaald binnen -de maand na de herinnering welke hem per post of per elektronische drager werd toegezonden, wordt geacht ontslag te hebben genomen.

Bestuur

Artikel 10:De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie bestuurders. Zij worden benoemd en hun mandaat kan worden herroepen door de algemene vergadering. De Algemene Vergadering zet de algemene beleidslijnen uit, beslist:o ier de budgeten die ter beschikking worden gesteld aan het dagelijkse werking en legt deze voor op de jaarlijkse algemene vergadering.

Dit mandaat geldt voor de duur van zes jaar.

Na het verstrijken van hun mandaat zijn zij onmiddellijk herkiesbaar. Een bestuurdersmandaat eindigt door het verstrijken van de termijn waarvoor het was verleend, door overlijden, ontslag, afzetting of verlies van lidmaatschap.

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter, penningmeester en secretaris. Als hiertoe aanleiding bestaat, zal de raad van bestuur nog andere functies onder zijn leden verdelen.

Artikel 11:De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigd ze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad kan op eigen verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid voor bépaalde handelingen of taken overdragen aan een of meerdere bestuurders of zelfs aan andere personen

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdrachten.

De Raad van Bestuur kan taken delegeren aan een dagelijkse werking.

Artikel 12:De vzw is voor alle rechtshandeling verbonden door de handtekening van ofwel de voorzitter ofwel van twee andere bestuurders.

Artikel 13:De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. Besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen heeft de stem van de voorzitter de beslissende stem.

Algemene vergadering

Artikel 14:De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Haar beslissingen verbinden evenzeer de leden die niet- of tegenstemmen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij ontstentenis van de voorzitter, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Elk aanwezig effectief lid heeft één stem. Het kan zich echter door een ander effectief lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering bestaat uit personen die het algemene belang van de vereniging kunnen dienen. Zij keurt al dan niet de jaarbalans, de begroting en de beleidslijnen die door de Raad van Bestuur zijn uitgezet voor het volgende jaar goed.

Artikel 15:De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door onderhavige statuten.

Artikel 16:De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

telkens als het doel of het belang van de vereniging dat vereist. Zij moet ten

minste éénmaat per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de kwijting aan de bestuurders.

Deze jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats de eerste donderdag van juni. De bestuurders zijn bovendien verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen telkens als minstens één vijfde van de leden daarom verzoekt en wel binnen de maand na het indienen van dat verzoek.

Artikel 17:AIle effectieve leden worden per gewone post of per elektronische post

uitgenodigd op de algemene vergadering minstens acht dagen voor de datum waarop ze plaatsvindt. De oproepingsbrief die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, vastgelegd door de raad van bestuur.

Eventueel mogen er op de algemene vergadering, met goedkeuring van één vijfde van de stemmen nog bijkomende punten aan de agenda toegevoegd worden.

Artikel 18:De algemene vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 19:Tot wijziging van de statuten, de uitsluiting van een lid of tot ontbinding van de vereniging kan slechts worden besloten wanneer de bijzondere geldende wettelijke bepalingen werden voldaan.

Artike1.20:Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en/of de secretaris en opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris.

Leden alsook derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Begroting , rekeningen

Artikel 21 .Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot en met 31 december. Op het einde van elke boekjaar wordt door de raad van bestuur de rekening van het afgelopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgende jaar opgemaakt.

Beide worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

De rekening en de begroting worden minstens acht dagen voor de jaarlijkse algemene vergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden.

Ontbinding en vereffening

Artikel 22:Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan

slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in artikel 19.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of, bij gebreken daarvan de rechtbank,

één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheid, evenals de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 23:In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, door de algemene vergadering bepaald, die een gelijkaardig doel nastreeft als dat van de vereniging.

Artikel 24:Voor ailes wat in deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 toepasselijk.

Overgangsbepaling

Conform artikel 10 benoemt de algemene vergadering de volgende bestuurders voor 6 jaar vanaf

11/06/2011 als volgt:

Dhr. Kris Eelen, RR 59.02.07-341.23, wonende Lijsterstraat 10 te 2460 Kasterlee ais Voorzitter, zakelijk

leider en afgevaardigd beheerder

Dhr. Johan Geuens, RR 64.09.02-081.05, wonende Pastorijstraat 15 te 2431 Laakdal als Bestuurder

Dhr. Jef Luyckx, RR 71.10.31-133.13, wonende Stationsstraat 117 te 2440 Geel als Bestuurder

Dhr. Raf Peeters, RR 81.01.23-215.27, wonende Stationsplein 1, 2440 Geel als Secretaris

Dhr. Johan Tackx, RR 73.03.12-007.23, wonende Rijksweg 396 te 3650 Dilsen-Stokkem als Bestuurder

Dhr.Theo Verdonck, RR 55.03.13-221.80,wonende Kollegestraat 96 te 2440 Geel als Penningmeester

Dhr. Dimp Verheyen, RR 53.04.08-096.29, wonende Manheuvels 18 te 2440 Geel als Bestuurder

Dhr. Rigo Verwimp, RR 62.05.25-109.30, wonende Velveken 100, 2440 Geel als Bestuurder

r

Mon 2.2

Luik B - Vervolg

Bovenstaande bestuurders bevestigen hierbij hun mandaat te aanvaarden

Conform artikel 11 benoemt de algemene vergadering Mevr. Josée Lievens, RR . 778-5933539-07 Kollegestraat 96 te 2440 Geel, als bijkomende volmachtdrager voor de rekeningen van de vzw_

.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUNKY FUN PRODUCTIONS

Adresse
KOLLEGESTRAAT 96 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande